Nieuwste Verhalen

Geen plaats in het vliegtuig

Geen plaats in het vliegtuig
Geen plaats in het vliegtuig

“Wat bedoel je het is geannuleerd! hoe bedoel je geen plaats in het vliegtuig!”Riep Anna tegen de vrouw achter de check-in balie, ze was klaar om haar koffers in te checken.
“Het spijt me mevrouw, we zijn overboekt en we hebben helaas geen plek voor u op dit moment. Onze excuses voor het ongemak en ik zal proberen u op een van onze andere vluchten of met een andere luchtvaartmaatschappij om te boeken. “, Zei de dame achter de balie verontschuldigend.

“Nee!” antwoordde Anna, terwijl ze haar hand omhoog hield het “praat tegen de hand” gebaar. Waarom wilt u mijn e-mail en telefoonnummer hebben toen ik deze verdomde vlucht boekte? Is dat niet om me waarschuwen wanneer er een verandering is in mijn vluchtschema? Het is een wonder dat uw luchtvaartmaatschappij is nog steeds in bedrijf is met deze slechte klantenservice! “Zei ze tegen de ongemakkelijke balie medewerkster.

Inmiddels was er een kleine maar attente menigte gevormd rond de balie om te horen wat er gaande was. De meerderheid van de toeschouwers waren in volledige overeenstemming met haar en waren benieuwd of ze hetzelfde lot zouden ondergaan als de vrouw voor de balie. Als dat het geval zou zijn, dan zou dat er zeker niet goed uit zien voor de balie medewerkster en er zat niets tussen de balie en de passagiers om ze te stoppen als het uit de hand liep. Anna, zag de nieuwsgierige mensen die zich verzamelde rond de balie en ze kreeg een golf van vertrouwen en ze stond op het punt haar lijst van klachten over het gebrek aan verantwoordelijkheid dat dat was balie medewerkster had getoond te spuien, maar een atletisch gebouwde vrouw kwam van achter een van de deuren die de medewerkers gebruikte als toegang tot de balie.

Toen de vrouw naar de balie liep waar Anna en de balie medewerkster hun “discussie” aan het voeren waren, merkte Anna hoe aantrekkelijk ze was. Olijfachtige teint, gitzwart haar, dat in een knot op haar hoofd zat en die ogen … wat mooie ogen ze had! Ze waren grijs met een lichte kleur van hazelnoot, die ogen maakte haar nog aantrekkelijker. Haar houding was als die van iemand met gezag, en zelfs Anna deed een stapje terug toen de vrouw naderde. Een Glimlach kwam op de mond van e balie medewerkster, de vrouw glimlachte ook en fluisterde iets in het oor van de balie medewerkster waarna ze knikte en vertrok. Hmm … dus het zit zo, Zei de cheffin om de rusteloze  passagiers te kalmeren. Ze gaf Anna een glimlach met die perfect witte tanden.

“Mevrouw, ik kon het niet helpen maar ik hoorde hoe boos u bent over uw vlucht en dat het is geannuleerd en ik moest even naar buiten te komen om te zien of er iets was wat ik kon doen om de situatie te verhelpen. Zullen we even naar de verste hoek van de balie gaan waar we een beetje meer prive kunnen praten? “Vroeg ze.
De suggestie was meer een beleefde vraag dan een verzoek, de vrouw bleef glimlachen en wachtte op een antwoord van Anna. Ze stemde er mee in en liep aan de andere kant van de balie.

“Ik verontschuldig me, ik vergeet mijn manieren dus laat ik beginnen met mezelf voor te stellen. Mijn naam is Gwen en ik ben een van de klantenservice van deze luchtvaartmaatschappij. Zoals ik al zei, hoorde ik hoe boos je was omdat je niet op de hoogte was gebracht, dat uw vlucht geannuleerd was en ik ben het volledig met je eens dat dat een fout is geweest. Nu heeft mijn balie medewerkster u aangeboden u op de volgende vlucht of op een andere luchtvaartmaatschappij te boeken die op tijd vertrekt zodat u er niet teveel hinder van ondervind. Mijn doel is om u als een klant terug te laten keren naar onze maatschappij. “
“Ik waardeer het echt dat je bereid bent om me te helpen, het is gewoon dat ik probeer naar huis te komen nadat ik mijn ouders heb bezocht en in feite, ik heb al twee keer moeten overstappen op deze vlucht. Deze reis is net zo frustrerend en ik kan u verzekeren dat het een heel lang duren voordat ik besluit om nog een reis te maken met deze maatschappij. “, Zei Anna.

“Alsjeblieft zeg dat niet, ik voel me echt slecht nu dat ons bedrijf is de oorzaak is van veel frustratie. Laat me eens kijken op uw ticket wat uw vliegroute is.
Anna gaf het ticket aan haar en hun vingers raakte elkaar lichtjes, een licht gevoel van elektriciteit ging door haar lichaam. Ze Bloosde op de manier waarop haar lichaam reageerde op een aanraking, ze keek snel naar beneden naar haar broekspijp. Gwen zag hoe ze bloosde en probeerde het uit te spelen door iets van haar broekspijp te plukken waardoor bij een glimlach op haar gezicht verscheen. Er was zeker een momentje tussen die twee en Gwen haar wilde in haar dichtbij houden zo lang ze kon. Het was ten minste zes maanden geleden dat zij en haar ex uit elkaar waren gegaan en er was niemand die op dit moment meer haar aandacht trok dan deze meid voor de balie.

“Luister, ik voel me echt slecht over de manier waarop wij u behandeld hebben en ik zou me niet goed kunnen voelen, zonder een beetje extra mijn best te doen om dit alles goed te maken. Moet je echt zo snel terug naar huis? Zou ik je anders kunnen trakteren op een lunch of een lekker diner. “Vroeg Gwen.

Was deze vrouw haar aan het versieren?. De gedachte om een beetje tijd met deze aantrekkelijke vrouw door te brengen leek aantrekkelijk en nee, ze hoefde niet zo snel terug naar huis. Ze had alleen een diner met haar ouders gepland, Ze waren lief voor haar, maar haar moeder kon zo lekker zeuren. Snel zou haar moeder weer beginnen over al die onzin (lesbisch zijn) en wanneer ze nu eindelijk net als haar jongere zus ging trouwen met een fatsoenlijke man. Potdomme! Ze had het haar moeder verteld toen ze zeventien was en nu was ze zevenendertig, zou haar moeder nog steeds het idee hebben dat het een fase was?

Op dit moment was het zinloos om te proberen haar te overtuigen, maar nu sinds ze uit de buurt was van al die stress, de uitnodiging om een ​​beetje tijd te besteden met Gwen leek een goed idee. Wat had ze te verliezen, en ze leek niet op een moordenaar. Maar om aan de veilige kant te blijven, besloot ze haar vriendin Bianca te bellen om haar te laten weten wat er aan de hand was.

“Wow, dat is nogal een compensatie. Ik neem aan dat je dit niet aan al uw klanten aanbied? “vroeg Anna.
Gwen glimlachte weer en zei: “Natuurlijk niet, deze uitnodiging wordt alleen gegeven aan een beperkt aantal klanten en ik zeg dit alleen om je uit te nodigen. Dus wat zeg je, ik heb lunchpauze over ongeveer een uur en kan aan een paar touwtjes trekken zodat u op de luchthaven een hotel kunt krijgen voor uw overnachting. “

“Ik hoop dat ik geen spijt van krijg, ik ga akkoord met uw voorstel, maar als je probeert me een oor aan te naaien, dan is de deal over en mijn reisplannen gaan weer naar het geplande.”
Gwen boog haar hoofd een beetje naar links en keek haar geil aan en Anna voelde zichzelf een beetje seksueel opgewonden raken. Haar lichaam werd warm. Ze keek naar de volle lippen van Gwen en dat veroorzaakte een hete reactie, een sensuele fantasie van hen samen in een bed schoot door haar hoofd en gaf haar kriebels over haar hele lichaam. Ze bloosde weer, ze keek snel weg. De geruststellende glimlach die Gwen haar gaf nam haar twijfel weg en ze begon te ontspannen.

“Dank u voor het aannemen van mijn aanbieding, nu moet ik weer aan het werk. “Ze knipoogde. “Ik zal een van de medewerkers je koffers naar de lobby laten brengen en zorg voor een taxi om u naar het hotel te brengen. Als je daar aankomt zal alles geregeld zijn en ik haal je op in je kamer. “
“Hoe weet je welke kamer ik zal hebben? Je klinkt alsof je dit vaker hebt gedaan. “Zei Anna met een nieuwsgierige blik op haar gezicht.
“Lieverd, ik krijg zo nu en dan iets extra’s.” Zei Gwen, ze knipoogde en liep terug naar de balie.
Andrea stond daar met haar mond open en ze dacht aan wat er net was gebeurd. Nog nooit was ze benaderd door een vrouw van dit kaliber waarvan ze zo opgewonden werd, ze wist dat gewoon masturberen niet zou volstaan ​​om haar gevoelens te bedaren. Voordat ze de kans had om die seksuele fantasie in haar hoofd af te spelen, de taxi kwam er vroeg of ze klaar was om te gaan. Ze schrok een beetje van de man omdat ze hem niet gezien had, en knikte ja, ze was klaar. Hij bracht haar naar het hotel en Anna gaf hem 20 euro fooi en hij glimlachte.

Zoals beloofd, Belde Gwen een uur nadat Anna in haar hotelkamer was en vroeg of dat alles naar haar wens was. Ze had ook geregeld dat de lunch als roomservice gebracht werd. Na het telefoon gesprek, Besloot Anna dat het tijd was voor een lekkere douche, dat zou haar gespannen spieren ontspannen en ze zou beter er beter uitzien als Gwen naar haar kamer zou komen om haar op te halen. Het water was perfect, want het ontspande haar goed gespierde lichaam, de mooie donzige witte handdoeken die ze gebruikte om zich af te drogen noemen was een verwennerij voor haar huid. Ze smeerde zich in met een cacaoboter geurende lotion. Ze keek op de wekker die op het nachtkastje stond naast het bed, ze besefte dat ze ongeveer vijftien minuten had voordat Gwen kwam. Even snel een mooie zomerjurk aantrekken, en haar haar omhoog steken, een laatste blik op zichzelf in de spiegel en ze was er klaar voor toen ze een klop op de deur hoorde.

“Wow, dat is snel, ik dacht dat ik had in ieder geval nog tien minuten had voordat ze kwam. ‘Zei ze hardop tegen zichzelf terwijl ze naar de klok keek. Ze gaf zichzelf een laatste blik in de spiegel, en ze opende de deur en zag een prachtig boeket van rode rozen. Ze was verbaasd door de rozen, en ze zag dat het niemand minder was dan Gwen. Ze gaf de rozen aan haar, Gwen boog zich om haar een snelle kus op de lippen te geven. “Dat wou ik al doen toen ik je voor het eerst zag”. Je lippen zijn net zo zacht als ik had gedacht.”

Geschokt door deze uitspatting maar blij dat ze het initiatief genomen had om haar te kussen, Anna herstelde zich snel en gaf haar een kus terug. Ze genoot hiervan, Gwen kuste haar opnieuw tijdens het geven van de bloemen aan Anna en zachtjes duwde ze haar de kamer in en sloot de deur achter haar. Haar arm rond haar middel, ze gooide de rozen op de tafel en leidde Anna zachtjes naar het bed en dook boven op haar. Hongerig verkende ze elkaars lichaam. Gwen trok Anna’s jurk omhoog en raakte de zachtheid tussen haar benen aan. Ze kreunde van opwinding, de zachtheid van de aanraking, ze opende haar benen wijder, zodat Gwen er beter bijkon.

Gwen voelde tussen haar benen, en vond een zijde slipje onder de jurk en trok het naar beneden en begon haar gezicht tussen haar benen te duwen, terwijl ze de zoete sappen proefde die begonnen te vloeien tussen Anna’s benen. Gwen’s liet haar tong door haar kut glijden en ze likte en zoog op haar klit. Anna schreeuwde “Oh mijn God Gwen, daar ….. daar schatje …. oooo … ja-… ja-… dat voelt zo goed! ja-… niet stoppen! “Smeekte ze.

Gwen’s tong en lippen likten door haar natte gleuf en golvenvan genot gingen op en neer door haar rug. Het gevoel was zo intens, Anna was er zeker van dat ze niet veel meer zou kunnen hebben, maar het genot verbood haar stop te zeggen. Ze greep Gwen’s haar en trok haar dichter bij haar kut om haar te voorkomen dat ze opheild, Anna voelde dat vertrouwde gevoel toen Gwen bleef zuigen. Ze greep het rooster achter het bed met haar vrije hand, sloot ze haar ogen stijf dicht toen ze voelde dat ze dichter en dichter bij een orgasme kwam. “Ahhh …. Ahhhh …. schatjeee … Ik kommm …. O, mijn God!” Kreunde ze dat waren de enige woorden die ontsnapte uit haar mond.

Golf na golf van genot vloeide door haar lichaam. Toen Gwen onder haar jurk vandaan kwam, glimlachte ze en gaf haar haar een kus op de lippen. “Nou, heb je genoten van de lunch? Heb ik je genoeg overtuigd om te blijven eten? “Zei ze terwijl ze knipoogde.
“Nou laat me eens kijken. Is dat alles wat ik krijg voor de lunch? Gaan we beknibbelen op deze lunch of niet?
Gwen Keek naar Anna en glimlachende, ze wist wat er komen ging. “Iemand voelt zich een beetje geil he.” Fluisterde ze zachtjes tegen haar.
Toen ze zich langzaam begon uit te kleden, Zei Anna: “Ik denk dat ik nog maar een paar dagen langer blijf.”

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.