freshFlorence-x


Eldersloo

Drenthe

Ik ben nogal een krachtige persoon en ongeacht probeer te glimlachen van een situatie. Ik heb een goed gevoel voor de humor en wilt communiceren met verschillende mensen. Mijn vrienden omschrijven mij als een verantwoordelijk en eerlijk persoon.

Aan de andere kant ben ik zacht en romantisch, dus ik geloof in de liefde en ik denk dat er een persoon is in deze wereld die voor mij bestemd is.

Eleanor_x2


Sappemeer

Groningen

Het lijkt zo moeilijk om nog mannen te vinden die net als ik helemaal gek zijn van muziek maar hoop hier stiekem toch mijn man te vinden waar ik zo naar op zoek ben. Ben jij die man waar ik zo naarstig naar op zoek ben?

Ben jij die leuke, gezellige kerel die ik zoek die samen met mij van het leven wilt genieten? Stuur mij een bericht en ik zal je vertellen met wie jij het genoegen hebt.

passionKylie33


Klundert

Noord-Brabant

Ik ben op zoek naar een leuke man voor een vaste relatie. Ben niet zo in voor van die wisselende contacten. Dat past niet bij mij. Als jij ook serieuze bedoelingen hebt dan wil ik graag meer van je weten..

Misschien wel leuk om een keer wat af te spreken samen, om te kijken of we een klik hebben samen?

LadyNora-4x


Elsloo

Limburg

Eerst is er een klik, dan is er een oogcontact, dan komen de gedachtes, en dan komt er nog veel meer. Hopelijk dan ;-) En voor je het weet komt het moment waarop je beseft dat je misschien wel iemand gevonden hebt waar je heel erg gelukkig mee zou kunnen gaan worden. Ben jij dat misschien, met wie ik dit mee ga maken?

Ik ben erg gemakkelijk. Maar ben wel iemand die respect en vertrouwen erg belangrijk vind. Heb je interesse?

PartyFire


Moelingen

Limburg_be

Hey daar, leukerd! Ik ben hier om wat plezier te beleven en ik hoop dat je klaar voor mij bent. Als je wilt weten wat ik met je zal gaan doen, dan stel ik voor dat je mij een sexy berichtje stuurt! Ik zal er op wachten!

Je moet wel open minded zijn en willen feesten! Je hoeft geen vrijgezel te zijn, maar je moet wel weten hoe je plezier kunt maken! Zal ik dan maar op je wachten?

sweety-Zoe1


Kallenkote

Overijssel

Ik ben een doelgerichte vrouw, die altijd positief in het leven staat. Ik hou van alles wat gezellig is, zoals ergens een drankje doen, op vakantie gaan, en andere gezellige dingen. Ik breng dus graag tijd door met vrienden en hopelijk dus ook met jou binnenkort. ;)

De man die ik hoop te vinden is ook sociaal, houdt van gezelligheid en staat positief in het leven. Mocht je jezelf erin herkennen, stuur dan even een berichtje..

sweet-Velma12


Edam

Noord-Holland

Als ik mezelf moet omschrijven dan zeg ik, ik ben lief, heb heel wat levenslessen ervaren/geleerd. En voor mij rest nog van alles om mij heen iets moois maken. Zo ben ik tot de conclusie gekomen om meer uit het leven te halen en de stap die ik nu zet is het vinden van een leuke partner waar ik een leuke tijd mee kan hebben..

Eigenlijk best wel tevreden met mijn leventje maar toch die lieve vriend aan mijn zijde is meer dan welkom.

TheRiley


Lixhe

Luik

Hoi mannen! Ik ben hier niet op zoek naar een relatie, aangezien ik nog getrouwd ben. Ik wil gewoon een beetje experimenteren, hoop dat je het niet erg vindt als ik dat op jou doe? Laat het maar weten.

Je moet wel mijn mannelijke speeltje willen zijn, zodat we het samen leuk kunnen hebben. Maar, ik wil niet dat je verliefd op mij wordt! Dat zou een groot probleem zijn!

Tilda-twixxx


Heerjansdam

Zuid-Holland

Op zich heb ik best een leuk en druk sociaal leventje, nu al weer een tijd alleen maar ik mis toch nog die man die mij kan laten gloeien.. ik hoop hier die man te vinden..

Ik mis warmte,liefde en vooral ook wel de gezelligheid met een partner samen .ben jij die man de het een kans tussen ons wil geven?

lucky_Kendra5


Ruette

Luxemburg

Momenten zoals in de avond op de bank zitten of samen koken. dat zijn nou net de dingen die ik mis nu ik single ben. Natuurlijk zijn er ook genoeg andere dingen maar ik zoek voornamelijk naar de liefde. Ik ben ook zeker geen vrouw die alleen naar het uiterlijk kijkt. Het innerlijk is voor mij ook erg belangrijk

Wil je mij leren kennen dan mag je mij wel een leuk berichtje sturen. Ik heb enorm veel zin om weer eens op date te gaan.