mariannoulla


Als kapster en schoonheidsspecialiste kijken de mannen meestal alleen naar mijn uiterlijk. maar ik zoek toch wel een man die eens anders de kijk heeft op vrouwen, ik heb meer te bieden dan alleen mijn uiterlijk. Ik ben een gevoelig persoon en ben wel ook gek op lichamelijk contact, ik laat me graag masseren het liefste met warme olie en zeker nu het weer wat slechter word is dat een dubbel genot. Ik ga op zijn tijd ook graag (naakt) zwemmen of naar de sauna of naar een spa, om daar te genieten.

Sta jij voor mij open en kijk jij niet alleen naar het uiterlijk en hou je er ook van om eens anders lichamelijk te genieten, dan zou ik zeggen reageer even dan bespreken we het even.

Elserood


Een half jaar geleden stierf mijn oma. In haar testament stond dat ik haar huis kreeg. Wat ook zo gebeurd is en over 2 weken kan ik er gaan wonen nadat de boel is opgeknapt. Er is maar één probleem, namelijk dat het véél te groot is voor mij alleen om in te wonen. Aangezien ik alleen ben en niet gelijk er aan denk om een gezinnetje te starten zijn 4 slaapkamers en 2 badkamers toch wel echt te veel. Daarom zoek ik 1 of meerdere huisgenootjes om het huis te delen. Zelf ben ik geen moeilijk persoon, ook geen pietje precies voor wie alles volgens een strak schema moet lopen. Natuurlijk maken we afspreken over de taakverdeling maar voor de rest is het mij al snel goed. Als ik maar niet alleen in dat grote huis moet wonen, anders ga ik me snel eenzaam voelen denk ik zo.

Zoek je een kamer of een huis om te delen? In mijn huis zijn er nog enkele kamers vrij. Leeftijd maakt me niets uit, het zou wel fijn zijn als we elkaar leuk vinden maar we hoeven ook niet de hele tijd op elkaars lip te zitten of elkaar in de weg te lopen.

MissyKay


Heinenoord

Zuid-Holland

Ik voel mij opnieuw geboren nu dat ik mijn man voor de keuze heb gezet. Ik was achter zijn affaire gekomen en heb hem de keuze gelaten. Samen met mij, opnieuw beginnen of kiezen voor die trien die ons huwelijk heeft kapot gemaakt. Hij had eigenlijk weinig moeite om die keuze te maken en dat heeft mij ook geholpen om in te zien dat ik zelf niet te lang moest treuren om dit verlies. Hij is het niet waard dat ik bij de pakken blijf zitten en ik zoek nu gewoon naar een andere, leuke man. Keuze genoeg, toch?

Je bent een man met een sterk karakter en je laat je niet zomaar verleiden door elke vrouw die haar kans gaat wagen. Als jij in een relatie zit vind je het belangrijk dat je respect hebt voor elkaar. Je geniet van lekker eten en je bent wel sportief. Meer kan ik nu niet meteen bedenken, dus wacht ik op een teken van jou!

l0vertje


Vreeland

Utrecht

Liefde heeft er niet veel mee te maken, in die zin had Tina Turner wel gelijk toen ze er over zong. Mijn hart is al een paar keer gebroken en misschien komt dat wel (ten dele) door mezelf, omdat ik me te snel helemaal open stel zonder te weten wat voor vlees ik in de kuip heb. Dat openstellen zal ik nu wel op een andere manier doen om te weten wat voor vlees ik in de kuip heb. Want ja, ook daar liep al wel eens eerder een relatie op stuk. Als je niet allebei dezelfde lichamelijke behoeftes hebt, dan loopt het mis.

Een passionele maar toch zachte en tedere man. Het klinkt wellicht een beetje tegenstrijdig maar ik wil het vuur tussen ons voelen branden. De passie en hartstocht mag hoog oplaaien maar zonder extremen. Altijd met wederzijds respect, zo ben ik vroeger toch opgevoed dat ik respect moest hebben voor iemands grenzen.

Kustheodora


Laats was ik met mijn vriendin in de stad en toen keken we naar leuke mannen die voorbij kwamen, en iedere keer zei ze ga er dan op af. Ik durf dat dus gewoon niet ik ben zo verlegen dat ik helemaal dichtsla, toen vertelde ze me over deze site dus hier ben ik dan zoekende naar een leuke man.

Je kan deze verlegen dame uit haar schulp laten kruipen en kan mij laten opbloeien. Je bent lief en zorgzaam en een echte heer (ja ik weet het ouderwets ;) ). Je bent sportief en gaat er graag op uit op wat van de wereld te gaan zien samen met mij.

Ik Ben Mo199409


Ik ben hier zeker niet op zoek naar een relatie want daar heb ik geen tijd voor met mijn studies. Ik hou van verleiden en ergens ook een beetje spelen. Het lijkt mij heel leuk jou wat te versieren en dan te kijken wat er gebeurt.

Jij bent ook een verleider en zoekt geen relatie. Je houd van flirten en een beetje uitdagen.

zigeunerinnetje


Tienhoven

Zuid-Holland

Als ik zo hier die profielen zie dan hoop ik maar dat ik er tussenuit spring met mijn niet al te grote voorgevel!. Het zal niet makkelijk worden en ik denk dat ik heel wat concurrentie heb. Niet geschoten is altijd mis, dus ik ga de strijd aan. Ik ben een vechter en echte zigeunerin. Ik zoek hier een lekker vent die mij het liefst in de weekenden flink kan verwennen, ik bedoel dan ook elk weekend!. Nu mijn oogappeltje het huis uit is kan dat ook.

Jij bent de man van mijn dromen, mooi, lief, zeer aantrekkelijk en ook nog eens intelligent. Wat kan een vrouw zich nog meer wensen, ja jou. Ik zit hier natuurlijk niet om de beschrijven hoe jij er uit moet zien, want we zitten hier maar met een doel en dat is elkaar lekker verwennen en eens goed bij elkaar binnenkomen, de spanning stijgt al naar mijn keel!. Ik vraag veel aandacht en tijd dus hoop dat je dat ook hebt.

MYK98


Sportieve vrouw die graag in haar ondergoed loopt en sport in pikante outfitjes. Vind het altijd leuk als mannen naar mij kijken terwijl ik bezig ben met mijn work-out. Ik heb die aandacht gewoon nodig denk ik. Verder ben ik benieuwd naar wat ik hier allemaal ga tegenkomen.

Ben jij net als ik toe aan een interessante date? En wil jij alles ook gewoon op je af laten komen en zien waar het schip strandt? Laten we dan gewoon eens gek doen met zijn tweeën. Het leven is te kort om er niet van te genieten.

Cindycin


Laatst zo geil met een dame getongt, onze handen gingen helemaal over elkaars lijf mmmm. Ik liep er al langer mee, maar nu weet ik het zeker! Ik lust zowel mannen als vrouwen, hoe leuk zou het zijn als we met zn drieen een porno zouden kijken en nadoen?

Je bent een man, of je bent een vrouw, of je bent samen en hebben zin om lekker te spelen met een speels vrouwtje. J(ulli)e bent nieuwsgierig aangelegd. Je gebruikt bij seks, je handen, je tong, eigenlijk alles wat je in huis hebt.

Sandydeleukste


Hoeveel zin heb jij om met mij op date te gaan? Wij zullen rustig aan beginnen door op een terrasje te gaan zitten en dan gaan wij bij mij thuis wat eten en op de bank samen een film kijken. Kunnen we ook nog wat kletsen en het is altijd leuk elkaar beter te leren kennen. Dat vind ik althans, jij toch ook wel?

Hoe zou jij het vinden om mij beter te leren kennen en wie weet wat nog meer? Zou jij dat leuk vinden en wat voor vragen ga jij mij dan allemaal stellen. Jij moet wel lief zijn en respectvol, maar dat zal toch wel?