Nieuwste Verhalen

Een super grote klitoris likken

Een super grote klitoris likken
Een super grote klitoris likken

Pamela eindigde haar laatste aerobic oefening, ze zag een zeer gespierde donkerharige vrouw op de stationaire fiets. De vrouw was zich niet bewust van wat er om haar heen gebeurde ze had een hoofdtelefoon op haar hoofd. Pamela pakte haar handdoek en liep naar de zwaar zwetende vrouw toe, en toen ze dichterbij kwam, zag ze dat de brunette zeer goed gebouwd was en was, zwaarder gespierd dan elke vrouw die ze ooit had gezien.

Haar spieren spande zich terwijl ze fietste op een gestaag tempo, haar biceps puilden ook al ruste deze op de handvaten en deden weinig.

Omdat ze op de fiets zat was het moeilijk in te schatten hoe groot ze was, maar Pamela vermoedde dat ze ongeveer 1 meter 65 “tot 1 meter 75 was en haar gewicht was waarschijnlijk meer door al die uitpuilende spieren.
Terwijl ze op de fiets naast haar stapte, gaf de brunette Pamela een hoffelijk knikje, Pamela knikte terug en stelde zich voor.

Ze deed haar koptelefoon af en de vrouw stelde zich voor als Belle, ze stak een kleine maar krachtige hand uit en schudde die van Pamela. Na wat koetjes en kalfjes, waarin Pamela ontdekt dat Belle single was, alleen woonde, werkte als advocaat, en in een heldere rode Mazda reed, sneed ze het onderwerp van het enorm gespierde lichaam van Belle aan.

Ze vertelde Pamela dat als kind dat ze een vreselijk gewicht probleem had en dat ze werd gepest door haar klasgenoten totdat ze vijftien was. Toen ze besloten om er iets aan te doen! Ze zag een advertentie op tv over een gewicht trainingsprogramma, en ze begon haar lichaam te ontwikkelen en conditietraining te doen. De kilo’s vlogen eraf, en ze kreeg er meer en meer plezier in! Ze deed een triatlon, en ze was sindsdien verslaafd.

Beide vrouwen besloten om te stoppen en ze gingen naar de douches. Toen ze uitgekleed waren vertelde Pamela Belle over haar gezinsleven en dat haar man zoveel van huis was, ze liet haar blik over het lichaam van Belle gaan om te zien hoe het er uit zag nu zonder kleren. Ze vond het spectaculair! Ongelooflijk gespierd met grote tieten en grote tepels die hard vooruit stonden omgeven door grote roze tepelhoven – een stevige D cup dacht Pamela.

Belle’s kutje was ook een lust voor het oog, een streepje bedekte haar kutje terwijl dun spoor van donker haar liep tot haar navel. Onmiddellijk beslissen dat ze haar wilde hebben, Pamela sloeg een handdoek om haar heen en ze liep naar de douche, terwijl Belle aan de andere kant haar lichaam volledig onbedekt liet, schijnbaar onbewust van het effect dat ze had op haar nieuw gevonden vriend!

Onder de hete stralen van het water lieten de vrouwen stilletjes laten hun spieren en geest ontspannen, het was op dat moment dat Pamela  iets was  opgevallen dat ze nog nooit eerder had gezien! Het was tussen Belle’s benen – wat was het?? Terwijl ze probeerde om een ​​beter zicht te krijgen zonder overdreven duidelijk te staren, kwam ze er eindelijk achter wat ze had gezien, was het Belle’s klitoris!

Het stak uit tussen haar dikke schaamlippen die probeerde om het te verbergen! Het was veel groter dan alles wat Claire ooit had gezien, en ze had toch vier jaar op de universiteit in een slaapzaal met alleen maar vrouwen geslapen. Toen ze weg keek zei belle: “Het is zo gegroeid van de steroïden.” Pamela keek verlegen nu ze betrapt was op het staren, maar ze kon het niet helpen, maar keek terug naar de enorme klitoris.

Belle  legde uit dat toen ze op de universiteit was dat ze steroïden nam om spiermassa te bevorderen en een van de bijwerkingen was een vergrote klitoris. Toen ze stopte met het nemen van de drugs de klitoris niet kleiner werd – oversized en voortdurend gezwollen!

Ze vertelde Pamela hoe ze soms gewelddadige orgasmen kreeg als haar kruis over een fietszadel gleed, of op een gewichtheffen apparaat zat, of een van een half dozijn andere dingen, en het was niet alleen groot, het was ook super gevoelig. Om Pamela te laten zien wat ze bedoelde, zette Belle haar douchekop direct op haar kut, en terwijl de stroom van warm water direct op haar klitoris spoot, begon Belle zwaar te ademen en te schudden, en binnen een paar minuten bracht ze zichzelf naar een huiverend orgasme!

Met niemand anders in de douche stak Pamela haar hand uit en begon in Belle’s tieten te knijpen – het was het enige zachte op haar lichaam, en Belle reageerde gelijk op de aanraking van Pamela, ze draaide haar lichaam, zodat Pamela een mooi uitzicht had op haar kutje. Haar harde klitoris stak hard en vol vooruit, en Pamela viel op haar knieën en begon de kut van belle te beffen, terwijl haar eigen hand naar haar eigen klitoris ging en ze  haar hete dampende spleetje begon te vingeren.

Terwijl ze op de grote klitoris zoog, keek Pamela omhoog en zag hoe Belle op haar eigen tepels aan het zuigen was, en toen ze dat zag, in combinatie met haar eigen vingeren kwam ze klaar. Golf na golf van geil genot schoot door haar lichaam. Terwijl ze begon te beven, Pamela voelde ook hoe het kutje van Belle begon samen te trekken en ze zoog harder op de klitoris, De gespierde vrouw kwam hard klaar en spoot geil sap in haar openstaande mond!

Beide vrouwen gleden op de vloer in extase van seksueel genot, en Belle leunde zachtjes voorover en gaf Pamela een tedere kus en zei zachtjes “dank je wel”.

Pamela keek naar beneden om te zien of de klitoris van Belle nu ontspannen was, maar net als een goede kleine soldaat, stond deze nog steeds in de houding! Belle zei: “Hij is altijd zo, ik ben altijd geil.” Terwijl ze zich aankleedde, zei Pamela: “Zelfde tijd volgende week? ‘ Belle antwoordde: “Ik zou het niet willen missen!”

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.