Nieuwste Verhalen

Een slet uit een nachtclub

Een slet uit een nachtclub
Een slet uit een nachtclub

De nacht begon net als elke andere zaterdag avond, werd veel gedronken en we zwierven door de stad en we wilden gewoon plezier hebben. De bars en clubs waren tot de nok toe gevuld en we waren op zoek naar wat vertier en we staarden naar al die lekkere slet kontjes die voorbij kwamen.

Er waren met een groep van vijf, we kenden elkaar al een paar jaar via het werk en elk weekend maakten we het onze missie om ons volledig te bezatten. Zoals u zich kunt voorstellen met een heleboel dronken jongens duurde niet lang totdat de problemen begonnen en zoals gewoonlijk altijd over een vrouw.

Als een dame haar kont op en neer wil halen over mijn kruis zie ik dat als een teken dat het spel begonnen is. Ze was een kanjer, lange blonde haren, blauwe ogen en een kont zo rond dat je zou zweren dat ze een stel basketballen onder die jurk had verborgen.

Met haar kont stevig tegen mijn kruis aangedrukt bleef ze staan,  ze leunde achterover sloeg haar ene arm om mijn nek trok me naar voren voor een kus. Ze beet op mijn onderlip en gaf me een boze glimlach. Dit meisje was iets anders, we dansten geil en dronken ons gek voor de komende paar uur voordat ik gemerkt dat ze alleen was. Ik vroeg haar waar haar vrienden heen waren gegaan en ze antwoordde dat toen ze eenmaal was begonnen met me dansen hun verteld had om te gaan, en te genieten van hun avond.

Ik wist wat dit betekende, Ik zou een kutje krijgen vanavond! Na een tijdje gingen de lichten aan in de nachtclub, was ze nog steeds prachtig in het heldere licht en ik had geen tijd te verspillen. Ik vroeg haar “jou huis of de mijne?” En ze vertelde me dat haar huisgenoot niet thuis zou zijn vanavond, dus we gingen naar haar huis.

We sprongen in een taxi en de hele weg naar huis konden we onze handen niet van elkaar af ​​ houden. Ik zag de taxichauffeur af en toe in zijn spiegel kijken, maar wat kon mij het schelen wat een slet, ik zou hetzelfde doen. We kwamen aan bij haar voordeur en ik betaalde snel de taxichauffeur en ze rende naar de voordeur om aan de regen te ontsnappen.

Tegen de tijd dat ik in de flat kwam zat ze op de bank en ik lachte toen ik haar zag zitten in een zeer verleidelijke pose (ik wed dat ze die een paar keer had gerepeteerd). Ik ging naar de bank en ze ontspande. Ik kroop boven op haar en kuste haar lippen. Ze trok mijn shirt uit, haar handen zwierven door mijn borsthaar langs mijn buik tot ze bij mijn riem kwam die ze zo snel losmaakte dat ik bij mezelf dacht, dit heeft ze vaker gedaan. Haar hand ging in mijn broek en ze pakte mijn kloppende pik, het voelde geweldig  en ik zag dat ze zeer ervaren was in een pik te behandelen.

Ze duwde me terug in een zitpositie en knielde op de grond tussen mijn benen. Mijn broek en boxer shorts vlogen al snel door de kamer en haar hoofd zat voor mijn nu volledig stijve pik. Haar hand rond de basis van mijn harde lul en ze leidde mijn pik in haar mond. Ze verspilde geen tijd bij met plagen, dit meisje was geweldig, dacht ik bij mezelf.

Centimeter voor centimeter ging mijn harde lul in haar keel. Ik keek toe hoe deze 19-jarige kanjer mijn pik verslond. Ze bleef naar de basis werken met haar hand en ze trok me af terwijl ze geile praat uitsloeg. “Je vind het lekker om mijn te neuken he?” Alles wat ik kon zeggen was, hmmm en een paar kreunen. Ze boog zich voorover kuste me en spuugde op mijn pik en duwde mijn pik naar de achterkant van haar keel.

Ik was in de zevende  hemel, dit meisje wist wat iedere man wou van een one night stand. Ze stond op voor me en draaide zich om geil haar jurk over haar schouders te laten glijden en haar sexy lichaam te showen. Ze boog zich voorover en ontblote die mooie kont, nu alleen nog maar bedekt door een zwarte kanten string.

Ik zag hoe ze zich omdraaide en sprong een meter in de lucht toen ik werd geconfronteerd met een enorme semi stijve pik! “TERINGGG?” Riep ik, maar voor ik het wist wat ze al op me en kuste me hard. Ik dacht dat ik terug zou trekken, maar tot mijn verbazing kuste ik haar gewoon terug.

Elke keer als ik probeerde te praten bedekte ze  mijn mond met de hare totdat ik het opgaf. Mijn geest was aan het racen en ik voelde mijn pik steeds harder en harder worden. Al snel mijn gingen mijn handen naar haar kont en ik pakte de harde billen stevig vast en spreidde haar billen. Haar nagels krabde in mijn rug en er was een klein beetje bloed waardoor ik mijn heupen naar voren beukte, ze gaf me een kwaadaardige grijns en ze ging op de bank staan en dwong me oog in oog ​​met haar grote lul.

Ze greep me ruw bij de haren, dwong  haar pik in mijn mond. Ik maakte een vergeefse pogingen om te praten met haar, maar mijn woorden werden gesmoord door de pik die langzaam hard werd in mijn mond. Mijn ogen rolden in mijn hoofd en ik hapte naar lucht, ik kon niet geloven wat er gebeurde.

Hoe kwam ik van gegarandeerde kut naar een pik geramd in mijn keel? Ik begon al snel te ontspannen en te genieten van de smaak van mijn eerste pik, ze pakte mijn hoofd met beide handen vast en begon mijn mond te neuken. “Vind je dat niet lekker, jij kleine lul slet?” Ze kleineerde me. Ik probeerde te reageren, maar alles wat ik kon zeggen was een gorgelde ja. “Zo’n een geile jongen! Je neukte mijn mond, dus het is alleen maar eerlijk ik dat ik de jouwe ook neuk! “Hij greep me bij de haren gooide ze me op de bank met mijn gezicht in een kussen, voelde ik haar knielen achter me en toen mijn hoofd werd terug getrokken met een vuist vol van mijn haar in haar hand.

Ze fluisterde in mijn oor “Wil je dat ik je laat gaan?” Ik kon niet geloven wat ik zei, maar ik hoorde het woord “NEE” ontsnappen uit mijn mond, het was alsof iemand anders de controle over mijn lichaam had. Ik had nog nooit in dit in mijn leven gedacht dat dit me zou gebeuren en ik vond het te gek! “Geile kleine slet” lachte ze.

Met dat voelde ik haar mijn benen spreiden en ik voelde haar tong in mijn kont, tot mijn verbazing voelde dat geweldig. Ik zou nooit hebben gedacht aan het begin dat deze avond zou eindigen met een tong in mijn mond. Ik kreunde van genot en ze nam dit als een teken om dingen te versnellen en voor ik het wist voelde ik een vinger in mijn kont gat glijden. “Oooh shitt” ik schreeuwde het uit en deed mijn hoofd naar beneden om in het kussen te schreeuwen.  Nooit had ik dit soort gebot gevoeld. Ik sloot mijn ogen en greep het kussen in beide handen toen ze meer vingers in mijn strakke kont duwde. Ze vingerde mijn kont lang om ervoor te zorgen dat ik ontspannen genoeg was. Ze greep me bij de haren en trok mijn hoofd uit het kussen.

“Wil de kleine slet zien wat ik echt kan doen met dat mooie kontje?” “Ja, neuk me!” Nogmaals, ik kon mijn woorden niet geloven. Ze duwde mijn hoofd terug in het kussen en ik voelde haar handen mijn billen uit elkaar trekken, ik zette me schrap en toen voelde ik haar haar pik volledig in me duwen, geen respect voor mijn maagdelijke gat. “Ahhhhhhhhh,” Ik schreeuwde het uit in een mengsel van plezier en pijn.

Het was duidelijk dat ze had geen zorgen maakte over mijn welzijn en ze duwde haar 20 cm lange lul er hard in. Ik slaagde erin om mezelf  omhoog op mijn knieën te hijsen en ik stak mijn kont hoog in de lucht op zoek naar een positie die haar zou helpen dieper in me te gaan.

Dit moedigde haar aan om mijn heupen te pakken en diep en hard te duwen totdat het geluid van onze lichamen tegen elkaar sloegen. “Je bent zo’n zeikerd van een wijf” lachte ze terwijl ze mijn strakke kont bleef neuken. Mijn benen gaven op en ik viel plat op mijn buik, ze probeerde tevergeefs om me op te tillen, maar toen ze zich realiseerde dat ze niet in staat zou zijn om me omhoog te dwingen, duwde ze me van de bank af waardoor ik op mijn rug op de koude houten vloer terecht kwam.

Ik heb geprobeerd om op adem te komen, maar binnen een paar seconden zat ze tussen mijn benen. “Tijd om de kleine slet vol te spuiten.” Mijn benen uit elkaar en ze tilde een been over haar schouder. Met de andere hand leidde ze haar pik weer in en ze greep mijn kleine pik. Haar hand trok mijn pik hard af en ze ramde haar grotere pik in mijn kont.

Ik wist dat het niet lang meer duren voordat ik klaarkwam, het gevoel en het genot was teveel. Ze wist dat ik op het punt stond oom klaar te komen en begon me aan te moedigen. “Ja, kom klaar voor me jij kleine slet, spuit over je borst jij kleine slet.” Dit maakte me wild en duwde mijn kont naar beneden op haar pik waardoor mijn eigen pik te spuiten schot na schot van romige warme sperma allemaal mijn borst, over mijn schouder op de koude houten vloer.

Ik was nog nooit zo hard in mijn leven klaargekomen mijn lichaam schokte toen ze haar pik uit me trok en zichzelf naast mijn gezicht zette, ze streelde haar pik hard totdat ik de grootste lading sperma ooit voelde neer spatten op mijn gezicht. Ze glimlachte en veegde het zweet van haar voorhoofd. “Hij is een lekker neuk teefje, Wat vind je ervan?” Ik vroeg me af tegen wie ze aan het praten was en draaide mijn hoofd om en zag haar huisgenoot en mijn beste vriend uit haar slaapkamer komen. “OH SHITTT!”

Ik zuchtte toen ik de grijns op hun gezichten zag. Ik kon niet geloven dat mijn vriend alles had gezien, die klootzak houd me de hele nacht wakker, hoe moest ik hier mee leren leven. Wat zou hij vertellen? “Jij vuile klootzak,” lachte ik.

 
Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.