Nieuwste Verhalen

Een geile trio met mijn dochter

Een geile trio met mijn dochter
Een geile trio met mijn dochter

We pakten broodjes, snoepjes en drinken en reden met de auto naar de haven om een kano te huren. Het liefst vaar ik in een kajak omdat deze beter recht te houden is dan een kano. Het is alleen jammer dat die er niet voor drie personen zijn dus besloten we samen in een kano te stappen. We staken de rivier over en voeren de Biesbos in. De kano schommelde als een gek door de golven van de binnenvaartschepen die op de rivier voeren maar we hebben hem recht kunnen houden.

Het was een warme dag en de meiden hadden nog nooit eerder gekanood. Als je dat nog nooit hebt gedaan is het heel moeilijk om met een gelijkmatige slag en steeds even diep met de peddel door het water te gaan. Regelmatig ging dat mis en voordat we een kwartier verder waren zat ik met twee tieners in zeiknatte t-shirts in mijn kano. De shirtjes die ze droegen werden er doorzichtig door en hun bovenstukjes plakten aan hun lijven. Door de open vlakte werden hun tepeltjes stijf en had ik een prachtig uitzicht van alles wat de natuur ons bied.

Nadat we ons wat dieper in de Biesbos hadden begeven, begonnen we toch wat honger te krijgen. We besloten een slootje in te varen dat zo smal was dat je daar alleen met een kano in kon. Naarmate we dieper en dieper de begroeiing invoeren werd het steeds stiller om ons heen. Het leek wel alsof er niets anders op de wereld was dan ik en die twee geile meisjes bij mij in de kano. Opeens kwamen we bij een open stuk gras aan dat was omzoomd door bomen en struiken. We besloten onze kano op het droge te leggen en uit te stappen.

Wat stram kwamen we uit de kano en begonnen ons eens lekker uit te rekken. De shirtjes van de meiden waren inmiddels opgedroogd maar hun tepeltjes stonden nog steeds hard. Hun shirtjes spanden om hun borstjes als zij zich uitrekten. De welvingen van deze geile meisjes kwamen mooi tot uiting in dit  stukje Biesbos. Zo moet het toch allemaal bedoeld zijn: ik vergezeld door mijn dochter en haar vriendinnetje in de vrije natuur. Volledig aan het zicht onttrokken van de maatschappij met al haar regels en belerende vingertjes.

Ook bij Marlijn en Bettie drong het besef dat we hier helemaal alleen waren door. Ze keken elkaar aan en terwijl Marlijn zich uitrekte, betastte mijn dochter de borstjes van Marlijn. marlijn zuchtte en Bettie streelde Marlijn’s tepels door de stof van het shirtje heen. Het shirtje stroopte iets op waardoor haar prachtige strakke buikje zichtbaar werd. Bettie stak haar handen onder het shirtje en in een beweging ook direct onder de cups van haar bovenstukje. Marlijn keek Bettie aan en zoende haar op haar mond. Marlijn had een mooi witte bikini aan. Haar broekje stak iets boven haar shortje uit. Terwijl ik de plaid uitspreidde voor de picknick, besloten de meiden even het water in te gaan.

Ze speelden met elkaar en gilden en stoeiden als twee krolse katjes. Bettie had inmiddels het bovenstukje van Marlijn uitgetrokken en had haar linker tepel in haar mond. Marlijn riep me om me erop te wijzen. Ik lachte en nodigde hen uit om te komen eten. Bettie had een braaf badpak aan. Eigenlijk niets bijzonders maar haar slanke lijf maakte er toch iets bijzonders van. Het was hoog uitgesneden aan de zijkant. Ze voelde dat ik haar brave badpak zat te vergelijken met de geile bikini vanMarlijn en voelde zich er erg braaf bij. Ze besloot haar badpak tussen haar billen en schaamlippen te trekken en mijn reactie te peilen. Die bleef niet uit: wat een geil gezicht…. Twee kale schaamlipjes die de stof van het badpak omvatten.

Mijn gewone honger was in een klap verdwenen maar daar was wel een geile honger voor in de plaats gekomen! Terwijl de meiden uit het water kwamen, viel het me op dat de bikini van Jessie een beetje transparant werd als het nat werd. Een lichte schemering van haar lipjes was zichtbaar door het dunne stukje stof wat haar heerlijkheid verborg. Ze zag me kijken en haalde achteloos een vinger door haar spleetje om de aftekening nog duidelijker te maken en keek me daarbij ondeugend aan. Ik glimlachte om de strijd die zich hier afspeelde tussen mijn dochter en har vriendinnetje. Ze probeerden zichzelf quasi nonchalant (maar voor mij overduidelijk) van de ander te onderscheiden om als eerste door mij betast te worden. Ik genoot van het spel en ging op de plaid zitten om wat drinken in te schenken en een broodje te pakken.

De meiden gingen in kleermakerszit tegenover mij zitten en ik keek zo die twee natte kruisjes in. Bettie had de stof tussen haar lipjes vandaan getrokken voordat ze ging zitten om het zich wat comfortabeler te maken. Marlijn had dat gezien maar reageerde er niet op. Langzaamaan droogde de meisjes op en werd het geile spleetje van Marlijn weer aan het oog onttrokken door de drogende stof.

Ondanks dat ik dat geile spleetje al met mijn vingers, mond en pik had bewerkt, vond ik het toch een opwindend gezicht toen ze uit het water kwam. Ik had het poesje al eens van dichtbij bekeken, maar het leek alsof ik het voor de eerste keer ontdekte. Marlijn zat me met een onderzoekende blik aan te kijken want ze zag dat ik afwezig was terwijl ik me de weerschijn van haar geile lipjes door de stof van haar bikini weer voor de geest haalde. Het leek alsof ze mijn gedachten kon lezen want ze streelde met haar linkerhand over haar lipjes terwijl ze een hap nam van een boterham. Ze was zo geil dat het broekje meteen een natte plek liet zien. Ik stelde me voor hoe het geil uit haar schede liep en deze natte plek vormde in haar broekje. Ze lichtte de zijkant van haar broekje iets op om haar natte lipjes aan mij te tonen. Ze streelde met haar vingers langs haar klitje om mij uit te dagen.

Ze spreidde met haar vingers haar schaamlipjes om mij de toegang tot haar genot te laten zien. Als of ze wilde zeggen dat ze nog steeds open stond voor mij. Bettie deed eigenlijk niets maar keek verbaasd naar de bewegingen van Marlijn en naar de uitwerking die dat op mij had. Mijn dochter schoof wat op in mijn richting en voordat ik er erg in had, streelde ze met haar hand over mijn been terwijl zij nu hetzelfde uitzicht had als ik. Bettie draaide iets naar mij toe en stak haar linkerhand in de broekspijp van mijn zwembroek en streelde zachtjes het gebied tussen mijn anus en ballen.

Ik kreeg kippenvel van het heerlijke gevoel van haar vingers op mijn lijf en haar lippen in mijn hals. Ze kuste me zacht en teder en beet zachtjes in mijn oorlelletje. Ze fluisterde in mijn oren dat ze Marlijn een slet vond omdat zij zich zo aan mij verkocht. Maar ze gaf ook toe dat ze ook heel erg geil werd van het uitzicht dat wij beiden hadden.

Marlijn ging ondertussen onverstoorbaar door met zichzelf te betasten. Sneller en sneller ging haar hand nu op en neer. Bettie en ik hoorde haar ademhaling versnellen en werden ook erg geil van haar gekreun. Zij probeerde niet, haar gekreun te smoren maar voelde zich zo vrij en onbespied in de open lucht, dat zij zich helemaal liet gaan. Bettie steunde op haan rechterhand en daardoor viel haar schouder bandje naar benden. Ik kon net de aanzet zien van haar kleine borstjes. Haar tepeltje zat iets lager waardoor deze nog niet zichtbaar was. Langzaam ging ik met mijn rechterhand naar haar schouder bandje om deze nog iets lager te trekken. Haar tepel kwam bloot te liggen en ik boog mij voorover om deze te zoenen.

Ik draaide er met mijn tong omheen terwijl we ons langzaam achterover lieten vallen. Haar lange blonde haren legde ik met een armbeweging boven haar neer. Haar gezicht werd omringd door haar prachtige haren die glansden in het zonlicht. Marlijn had inmiddels haar ogen gesloten en had haar eigen feestje. Bettie en ik lachten naar elkaar en zoenden verder. Ik kwam op haar liggen en drukte mijn pik tegen haar dijbeen. Bettie tilde haar heupen op om met haar kruis tegen mijn been aan te kunnen rijden. Ze wreef steeds harder en harder en ik voelde hoe het vocht uit haar poesje mijn been vochtig maakte.

Ik trok nu ook haar andere schouder bandje van haar schouder en keek nu naar haar prachtige borsten. Ondanks dat ze lag, staken ze fier overeind waardoor ze mij uitnodigden hen te zoenen en bijten. Ik ging op haar liggen en drukte mijn erectie tegen haar natte kutje. Zij drukte terug en voelde de warmte van mijn pik op haar nu nog bedekte huid. Al zoenend ging ik naar beneden en nam haar badpak mee tot aan haar navel. Ik maakte toen een sprongetje naar haar dijen en kuste mij langzaamaan een weg naar boven.

Bettie werd steeds geiler en trok mij langzaam maar beslist naar haar poesje. Ik pakte de stof in haar kruisje en hield deze opzij zodat ik bij haar lipjes kon. Ik rook de waanzinnige combinatie van een geil jong tiener kutje en de natuur om ons heen. Betttie tilde haar heupen op om mij te bewegen haar badpak uit te trekken. Liever had ik het spelletje nog even verder gespeeld maar ik wilde zelf ook niets liever dan haar spleetje van alle kanten kunnen bekijken en likken.

Ondanks de geile voorstelling van Marlijn heb ik toch gewonnen, zei Bettie. Er is toch niets zo verleidelijk dan je eigen dochter, he?, zei ze. Ik gaf haar gelijk en kwam op haar liggen. Ze voelde hoe mijn eikel bij haar schede aanklopte om toegang te verschaffen. Ze trok haar knieën op om ruimte te maken voor mijn kloppende pik. Langzaam schoof ik bij haar naar binnen en het ging al makkelijker dan de voorgaande keren. Ik liet mijn remmen los en begon direct als een gek te pompen. Niks liefde, niks tederheid: gewoon neuken als een gek! Dat was wat ik wilde en Bettie ook!

We kreunden en geilden dat het een lieve lust was en kwamen tegelijkertijd met een luide schreeuw klaar. Ik spoot haar helemaal vol en zij voelde hoe haar schede werd gevuld door mijn geile, warme zaad. Op dat moment kwam Marlijn dichterbij en trok mij opzij zodat ze de hete kut van mijn dochter leeg kon lebberen. Ze likte en zoog of haar leven ervan af hing en Bettie kwam meteen weer een keer klaar. Ze zoenden elkaar en speelden met mijn zaad wat uit de mond van Marlijn in de mond van Bettie droop.

Ik ging op mijn rug liggen en sloot mijn ogen en genoot van de brandende zon op mijn blote lijf. Mijn pik was slap en kleverig. Ik doezelde wat in totdat ik wakker werd van een vreemd gevoel aan mijn pik. Ik hief mijn hoofd op en zag hoe Marlijn en Bettie zich ieder aan een zijde van mijn lichaam bevonden en samen mijn harde lul aan het pijpen waren. Twee tiener hoofdjes, een donker en een blond, die zich beurtelings vast zogen aan mijn pik. Ze haalden hun haren weg zodat ik mooi uitzicht had op hun bungelende borstjes, geile mondjes en mijn steigerende pik. Soms likten ze samen, dan tongzoenden ze even en pijpten dan weer verder.

Het was echt hemels. Aangezien Marlijn nog niet door mij was verwend, vond ik dat zij nu aan de beurt was. Ik strekte mijn arm uit zodat ik haar borstjes kon strelen. Ik kneep zacht in haar tepels en trok haar aan haar tepels dichterbij me. Ze tilde haar rechterbeen over mij heen zodat ze nu bovenop me zat. Ik voelde hoe haar kutsappen op mijn pik dropen. Ik pakte haar billen vast en probeerde met mijn hand haar klit te betasten. Ze drukte zich echter stevig op mijn pik en wreef op en neer om hem vochtig te maken. Toen zij haar kontje iets oplichtte, pakte Bettie mijn pik beet en leidde hem in het uitnodigende poesje van Marlijn. Marlijn prikte zich op mij vast en begon mij geil te berijden. Bettie streelde weer met haar vingers over mijn anus en drukte soms stevig maar niet onaangenaam. Mijn pik leek nog harder te worden. Marlijn wierp haar hoofd achterover en streelde haar eigen borsten. Ze draaide haar hoofd naar rechts en zoende Bettie op haar mond.

Bettie nam het strelen van Marlijn’s borsten van mij over. Marlijn plaatste haar handen op mijn borst en begon steeds meer en sterker met haar heupen te bewegen. Ze duwde haar klit harder en harder tegen mijn schaambeen aan. Ik streelde nu ook de borsten van Marlijn en Marlijn boog zich voorover voor een tongzoen. Zij zette zich weer rechtop en kwam hevig klaar. Op hetzelfde moment gooide ik mijn heupen naar boven en pompte dat geile tiener kutje helemaal vol. Ze gilde het uit van genot maar Bettie smoorde het gegil van haar vriendin met een geile tongzoen.

Uitgeput vielen we naast elkaar neer. We bleven zo nog een poosje naast elkaar liggen en streelden elkaar op alle mogelijke plaatsen. Rond half 5 besloten we terug naar het verhuurbedrijf te peddelen. En zo kwam er een einde aan een geweldig middag kanoën.

 
Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.