Nieuwste Verhalen

Een geile onbekende neukte mij

Een geile onbekende neukte mij
Een geile onbekende neukte mij

Ze werd wakker en op de automatische piloot kleedde ze zichzelf aan. Ze droeg haar gebruikelijke witte blouse, een donkere rok, dat maar 2-centimeter onder haar kont stopte, en een blazer van de zelfde kleur. Ze had 12 cm hoge zwarte pumps aan en een mooie panty. Ze liet drie knopen van haar blouse open, ze vond dat mooi staan. Haar grote borsten kwamen zo goed tot hun recht.

Vandaag, zoals gewoonlijk nam ze de trap voor een beetje beweging, was er een man en die liep vlak achter haar. In het begin was hij ver weg, maar toen hij een glimp van haar billen zag, haastte hij zich tot haar kont vlak voor zijn gezicht was. Ze deed dit elke dag het klimmen van de trap, en was zich totaal niet bewust van de vreemdeling achter haar. De man keek om zich heen en zag dat er niemand anders was. Ze waren alleen.

Met zijn linkerhand ging hij onder haar rok, net toen ze de volgende trede wou nemen. Zijn hand ging zachtjes omhoog en drukte tegen haar spleetje. In plaats van te stoppen of terug te kijken, bleef ze  de trap op gaan terwijl hij langzaam zijn vinger in haar kutje drukte, hij haalde hem steeds in en uit. Inmiddels druipte haar kutje van geiligheid.

Toen ze bovenaan de trap was, stopte ze. Hij gleed zijn vinger uit haar natte poes, toen hij zag hoe ze een hand op haar borst had en diep adem haalde.

Op wankele benen, liep ze naar de lift. Er stond een ouder echtpaar in. Ze stapte binnen en stond achter hen. Hij volgde. Ze wist nog steeds niet hoe hij eruit zag. Ze had nog niet naar hem gekeken.

Hij stond achter haar en streelde haar kont door haar rok. Hij kneep hard in elke bil en gleed met zijn vinger haar bilspleet heen en weer. Op en neer ging zijn vinger. Toen ging zijn hand weer onder haar rok. Hij opende haar billen met zijn duim en middelvinger,hij voelde aan haar strakke anus met zijn wijsvinger. Hij vervolgde zijn weg naar beneden tot hij bij haar kutje kwam. Hij wreef heen en weer over haar klit.

Hij greep haar klit tussen zijn vingers en rolde het rond. Eerst deed hij het heel zacht, maar toen begon hij met zijn vingers te trillen, waardoor er een rilling over haar rug liep. Ze greep het handvat links van haar en hield het stevig vast. Haar ademhaling was oppervlakkig en hij kon duidelijk zien haar borsten op en neer gingen bij elke hap adem die ze nam.

De lift stopte. Hij gleed zijn vinger uit haar kut, waardoor ze een ontevreden blik op haar gezicht kreeg. Het bejaarde echtpaar verlieten de lift en het meisje volgde hen. Ze liep langzaam naar haar kantoor, ze deed geen moeite om de deur te vergrendelen. De man stapte naar binnen en sloot de deur achter hem.

De vrouw bevroor, maar draaide zichzelf niet naar hem toe. Hij kwam vlak achter haar staan en leunde over haar, waardoor ze naar voren moest leunen. Hij nam haar handen en legde ze plat op de tafel.

“Blijf.” Hij fluisterde in haar oor.

Hij zakte door zijn knieën, trok hij haar rok over haar kont, waardoor haar zachte maar toch stevige kont voor zich had. Hij trok haar string omlaag naar haar enkels en hielp haar om eruit te stappen. Hij spreidde haar benen, hij boog zich voorover en likte haar kutje. Een lange, sensuele lik. Ze trilde en onderdrukte een kreun en beet op haar onderlip.

Hij zachtjes beet op haar klit, en toen likte hij het helemaal met de platte kant van zijn warme tong. Hij strekte zijn tong, hij duwde het in haar warme gat. Ze kromde haar rug, stak haar kont nog meer naar achter, in een poging om meer van zijn tong in haar kut te krijgen. Hij trilde zijn tong op en neer, waardoor ze diep kreunde en met haar heupen begon te schudden. Hij probeerde haar heupen stil te houden, zodat hij kan haar geile sap kon drinken terwijl ze heftig klaarkwam in zijn mond.
Ze zakte op de tafel en hij stond op om zijn pik uit zijn broek te halen.

Hij plaatste zijn kloppende lul op de ingang van haar natte spleet, hij duwde hem langzaam in haar centimeter-voor-centimeter. Hij neukte haar. Toen zijn dikke lul er helemaal inzat, begon de vrouw heftig te zuchten en te kreunen. Het leek wel een eeuwigheid te duren, en toen begon hij zijn pik in en uit te halen. Ze zette haar grote kont in beweging, en begon op de maat mee te bewegen, elke keer duwde ze haar dikke reet naar achter als hij in haar stootte. zo neukte hij haar die en hard.

“Ah! Ah! AH! Alsjeblieft … sneller. “Ze hijgde. “Sneller … Harder … Meer!”

Hij stak zijn pik in haar harder en sneller. Hij trok haar billen uit elkaar en keek naar haar kutje  en hoe zijn lul in en uit ging met elke stoot. Zijn ballen werden strak en haar kut spieren begonnen zich aan te spannen. Ze bleef klaarkomen, en wilde niet dat het ophield. Haar lichaam spande zich, en met een hand pakte hij een tepel en trok! Met de andere hand, vond hij zijn weg naar haar kutje en wreef over haar klit. “Ah! Ah! AH! “Ze kreunde hardop en hij bleef grommen met elke stoot. en neukte haar lekker.  Hij pakte snel haar heupen en pompte zijn zaad in haar druipende kutje. Zijn sperma lekte uit haar natte spleet en droop langs haar dijen.

Ze viel voorover en probeerde op adem te komen. Zijn lul verschrompelde,  en hij deed hem het terug in zijn broek. Hij betastte haar kut een laatste keer, proefde haar geil op zijn tong, en verliet haar kantoor.

Ze heeft nooit geweten wie het was, en dat was precies hoe ze het wilde!!

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.