Nieuwste Verhalen

Een geil weekend aan het meer

Een geil weekend aan het meer
Een geil weekend aan het meer

Het is een warme zomerdag en we zijn bij ons weekend huisje voor een geil weekend aan het meer, je bent in een string aan het zonnen op de kade bij het meer om een mooi kleurtje te krijgen. In de tussentijd kom ik terug van een duik in het meer. Ik zwem naar de kant naast je, ik staar naar je en kijk nar je mooie strakke lichaam druipend van het zweet en je mooie egale teint.

Ik denk aan je lekker tieten en kutje en mijn pik begint al harder te worden en ik klim op de kant. Ik ga naast  je staan en mijn harde pik steekt recht vooruit in mijn zwembroek, je opent je ogen en begint meteen te lachen bij het zien van mijn harde lul die rechtop in mijn broek staat. Je komt omhoog en gaat op je knieën zitten en trekt mijn zwembroek naar beneden, je pakt met je rechterhand mijn lange pik en je laat je mond en lippen over mijn lul glijden, je pijpt me lekker en trekt tegelijkertijd mijn voorhuid heen en weer.

Ik pak je haar met beide handen vast en ram mijn pik diep in je keel. Je stikt bijna op mijn pik terwijl je op hetzelfde moment in mijn ballen knijpt. Ik voel een orgasme opkomen en ben klaar om in je mond te spuiten. Ik sta op het punt om te ontploffen en begin sneller en harder mijn pik diep in je keel te rammen “Ik kom klaar” roep ik en je blijft mijn lul pijpen.

Ik spuit al mijn zaad achter in je keel en je proeft elke druppel die je van mij krijgt. Als ik klaar ben gekomen, duw ik je op je rug en spreid je benen uit elkaar. Ik schuif je string aan de kant en begin aan je geile kutje te likken en je aarsje te vingeren. Ik lik alle sappen uit je kut, maar je ben zo nat dat het nog naar beneden loopt langs je billen en in je aars.

Ik duw mijn hele gezicht op je kut om te proberen zoveel mogelijk van je kut sap te proeven, je lichaam trilt van genot en je spieren spannen als je klaarkomt en ontploft over mijn hele gezicht. Ik drink het sap uit je lichaam.

Mijn pik is hard en ik ben klaar om je druipend natte kut te neuken. Ik leun achterover om op te staan ​​om mijn pik in je te rammen maar je geeft me een duw en ik val achterover in het meer, je begint te lachen en springt achter me aan het water in.

Ik zwem naar je toe terwijl je lacht. Ik pak je vast  en duw je tegen de kant, je slaat je benen rond mijn middel en ik laat mijn lul in je kut glijden. Ik begin snel en hard te stoten en duw elke centimeter van mijn lul diep in je kut. Je nagels krabben over mijn rug en je kust me in mijn nek terwijl ik harder en harder mijn lul in je ram.

ik beur je op en gooi je op de kant, trek je benen uit elkaar. Ik steek mijn tong in je kut, en je lichaam reageert meteen. Je begint te bewegen en te stuiptrekken, pakt mijn haar en trekt mijn hoofd op je kutje. Je zegt, “lik me, lik me kut jij geile vent”. Je Wrijft mijn hoofd met je handen over je kut, op en neer, op en neer, zodat mijn tong alle hoeken van je gleuf ziet. Je slaat benen over mijn schouder, je lichaam trekt samen en je kom als nooit tevoren klaar. Als je bent klaargekomen valt je lichaam slap en je stort in van uitputting.

Je kijkt me aan en zegt “we er moeten eens meer een geil weekend aan het meer van maken schatje”

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.