Nieuwste Verhalen

Deze slet was geboren om te pijpen

Deze slet was geboren om te pijpen
Deze slet was geboren om te pijpen

Klara kon het niet helpen! Ze wilde stoppen met pijpen, maar iets in haar kon het gewoon niet laten! Klara was een normale achttien jaar oude middelbare school studente. Ze zag er gemiddeld uit, gemiddelde cijfers, leuke vrienden, goede ouders, niets aan de hand zou je zeggen.

Nou niet helemaal, Klara was verslaafd aan orale sex! Ze zou  iedereen kunnen pijpen of beffen, overal, op elk moment. Ze wist niet precies waarom, maar alles wat ze wist, was dat ze een brandend verlangen had om haar mond rond een harde pik of haar tong in een heet warm, nat kutje te begraven!

Klara liep van school naar huis, en stopte bij de winkel om wat schoolspullen te kopen! De verkoopster was een vijftig  jaar oude vrijster die waarschijnlijk nog nooit in haar leven sex had gehad, maar ze had over Klara gehoord, dus toen ze haar herkende, besloot ze om te zien of wat ze had gehoord had ook waar was.

“Kom met me mee, ‘zei ze tegen Klara, en ze leidde haar naar de berging aan de achterzijde van de winkel. Niet zeker of ze het zou proberen, de oudere dame tilde langzaam de voorkant van haar jurk op. Ze zei niets, ze wachtte om te zien of Klara haar gewoon zou “doen”.

Tot haar grote verbazing viel Klara op haar knieën en trok het slipje van de  oudere vrouw opzij en begon haar kut te beffen! Ze had nog nooit zoiets geweldig en geil gevoeld! Zelfs zonder te vragen, likte dit schattige kleine meisje haar klit! Klara kon er geen genoeg van krijgen! Ze zoog en likte totdat de vrouw begon te schudden en een orgasme kreeg.

Toen ze klaar was, trok de dame  haar slipje omhoog en zei tegen Klara te wachten voor een tweede ronde. In een paar minuten was de dame was teruggekeerd met de manager. “Ga voor haar staan, ‘zei ze,” Zij doet de rest! ” De geschokte manager zag hoe Klara zijn rits naar beneden deed, zijn pik uit zijn broek haalde, en hem in haar mond zoog! Toen Klara hem aan het pijpen was, de vrouw, nu aangemoedigd, bukte zich en begon aan klara’s tieten te voelen.

Toen ze geen weerstand kreeg liet ze haar hand onder de rok van Klara glijden en gleed haar vinger haar slipje binnen. Klara droop als een lekkende kraan! Het was lang geleden dat ze een jong lichaam had gevoeld, en ze kon niet geloven wat een hete kleine geile slet Klara was! Ze ging achter haar staan en trok Klara’s slipje naar beneden tot op haar knieën, en ze boog voorover om haar mond op het kutje van Klara te drukken en likte het lekkerste poesje die ze ooit had geproefd.

Zowel Klara en de manager kreunde van genot, en Klara pijpte de pik nog harder toen ze voelde hoe zijn strakke ballen zich begonnen te spannen en sperma gutste in haar gretige mond! Seconden later kreeg Klara haar eigen orgasme en drukte haar kut tegen de mond van de vrouw en spoot haar geile sap in haar keel!

Ze maakte de nu slappe pik schoon met haar mond, en de oude vrijster die niet een tweede kans wilde missen om nog een keer klaar te worden gebeft, stond naast de manager met haar jurk omhoog getrokken en haar slipje naar beneden, zodat toen Klara klaar was het schoonmaken van de pik, haar mond over de kut liet gaan en likte de harige spleet totdat de oude kut nog een laatste keer klaar kwam!

Toen ze eindelijk thuis kwam, vertelde haar moeder haar dat Paul had gebeld en wilde dat ze hem terug belde zodra ze thuis kwam. Toen ze hem aan de telefoon had was alles wat hij zei : “In de bibliotheek, vanavond geen beha of slip oke !!.” Klara dacht onmiddellijk aan de grote pik die Paul had! Hij was een van haar favorieten!

Meestal was hij aardig, maar veel van de jongens gaven niks om haar, ze vertrokken gelijk nadat ze waren klaar gekomen in haar mond. Paul was meer attent, soms neukte hij haar zelfs! Dat was een echte traktatie! Na het avondeten verontschuldigde Klara zich en vertrok naar de bibliotheek.

Het was ongeveer vijftien minuten lopen, het enige waar ze aan was, over hoe lekker de pik van Paul was. Toen ze bij de bibliotheek aankwam wachtte Paul al op haar op de stoep. Hij nam haar bij de arm en leidde haar naar de tweede verdieping in de verre hoek achter de tijdschriften. Paul liet zijn hand onder trui van Klara glijden en speelde met haar tepels en tieten, en net zoals hij tegen haar had gezegd droeg ze, geen beha of slipje.

Haar tepels waren hard geworden en hij draaide ze tussen zijn vingers, hij vroeg haar wat ze wilde, en ze fluisterde terug, “Ik wil je grote pik pijpen.” “Laat me eerst je tieten zien,” zei hij, “Trek je trui omhoog, laat me die lekker tieten zien!” Klara trok haar trui omhoog en liet haar borsten aan de jongen zien.

Hij leunde voorover en nam een ​​harde tepel in zijn mond en gretig zoog hij erop. Na een paar minuten stond hij op, ritste zijn gulp open, en beval Klara om zijn pik te pijpen. Ze knielde neer, en liet haar zachte hand Paul’s broek glijden en vond zijn harde lul. Voorzichtig trok ze de grote pik uit zijn broek, en ze begon de eikel te kussen van zijn nu volledig stijve lul. Het was fantastisch! Er was gewoon niets beter dan het pijpen van een lekker lul, vooral wanneer ze zo groot geschapen waren als Paul!

Terwijl ze Paul pijpte, dacht Klara terug over iets dat was gebeurd toen ze ongeveer zes maanden geleden aan het zwemmen was. Ze was gaan zwemmen met een van haar vrienden, maar moest terug naar huis toen ze zich realiseerde dat ze haar toegangsbewijs voor het zwembad nog in haar kamer lag. Toen ze thuis kwam was ze een beetje verbaasd naar haar vaders auto op de oprit geparkeerd stond.

Hij moest werken tot 5 uur dus waarom was hij thuis. Op weg naar haar kamer riep ze: “Ik ben thuis! ‘, Toen hoorde ze vreemde geluiden uit de slaapkamer van haar ouders. Haar vader kreunde alsof hij pijn had! Toen ze op weg naar boven was kon ze zien dat hun slaapkamerdeur gedeeltelijk open stond, dus ze kroop er stil naartoe en gluurde naar binnen.

Ze kon niet geloven wat ze zag! Haar moeder zat op haar knieën en was naakt, ze zoog op haar vaders penis! Klara had nog nooit haar vaders pik gezien, en was verbaasd over het formaat! Haar vader kreunde en zei bijna smekend, “Pijp me harder slet!” Haar moeder keek op en zei: “Vind je mijn mond om je pik niet lekker?!?” “Oh ja, het is geil,” kreunde hij en voor  tien minuten keek Klara toe hoe haar moeder de grote lul van haar vader aan het pijpen was.

Net toen ze dacht dat was ze weg moest gaan, schreeuwde haar vader: “Ik kom klaar!”, En hij spoot een geile lading sperma uit het einde van zijn pik! Haar moeder probeerde niet uit de weg te gaan, ze leek te proberen om zoveel mogelijk van het sperma in haar mond op te vangen! Nadat haar vader was gekalmeerd ging Klara naar haar kamer om de pas te pakken en sloop uit het huis. Hoewel ze het nooit aan iemand had verteld wat ze gezien had,  vond ze het eigentlijk een hele normale manier van doen om haar moeder een grote lul te zien pijpen, zij zelf vond het namelijk een van de lekkerste dingen in het leven.

Paul was nu aan het doen wat haar vader zes maanden geleden gedaan had, kreunen en smeken om in de mond van een vrouw klaar te komen! Ze hielp hem graag, Klara bewoon haar mond op en neer over de harde stijve pik, en af en toe stopte ze even om een lekkere lik over zijn gevoelige eikel te geven.

Paul kreunde en zuchtte en begon met zijn heupen te draaien, Klara wist dat hij bijna zou spuiten! Paul had het lekkerste sperma van de wereld, en als het  in haar mond spoot liet ze het over haar tong glijden, genietend van het de textuur en smaak, om tot slot het lekker in haar keel te laten verdwijnen en het door te slikken!

Nadat Paul was klaargekomen, kuste hij Klara diep en gleed met zijn hand onder haar rok. Geen slipje! Hij liet zijn vinger in haar natte doos glijden en begon haar te vingeren. Klara kreunde toen een orgasme door haar kutje schoot  terwijl ze tegen Paul aanleunde. Het was de enige manier waardoor ze niet omviel!

Daarna kleden ze zich beiden weer aan en verlieten de bibliotheek arm in arm. Klara voelde zich op de top van de wereld en Paul voelde zich waarschijnlijk nog beter! Paul wendde zich tot Klara en zei: “Volgende week weer?” Hij kuste haar op de wang en ging op weg naar huis, terwijl Klara zich omdraaide en terug liep naar haar eigen huis. Haar eigen gedachten waren alweer bij de volgende pikken die ze wilde pijpen en bij de kutjes die ze wilde beffen!

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.