Nieuwste Verhalen

De verjaardag van mijn dochter

De verjaardag van mijn dochter

De verjaardag van mijn dochter

Zijn dochter blies net haar zeventiende kaars uit op haar verjaardagstaart. “Verdomme,” zei haar vader Kees tegen zichzelf: “waar is de tijd gebleven? Een paar jaar geleden stuiterde ze nog op mijn knie! “Maar Kees wist wel beter dan in het verleden te leven. Zijn dochter Annabel begon te veel op haar moeder te lijken.

Ze had het zelfde dunne atletische en goed gespierde lichaam. Annabel droeg haar lange blonde haren meestal los, maar af en toe droeg ze het in een paardenstaart. Kees vond haar haar  in een paardenstaart leuker. Zelfs nog meer als ze haar strakke kleine blouse  en haar blauwe spijkerbroek droeg.

Hij wist dat hij niet zulke seksuele gedachten over zijn tiener dochter mocht hebben, maar de natuur is wat het is. Misschien kon hij haar ervan overtuigen om nog eens op zijn knie te gaan zitten, dacht hij. Net als vroeger.” Wat zou het uitmaken? Gewoon een onschuldige plezier. Toch?

annabel’s moeder was op bezoek bij haar zieke zuster buiten de stad en ze waren met zijn tweetjes vanavond. Zij vierden de zeventiende verjaardag van Annabel met haar favoriete pizza en een stukje cake. “Ik heb een cadeautje voor je, liefje,” zei hij tegen zijn dochter. “OH Papa!” Ze glimlachte ze toen ze het pakket opende. “Precies wat ik wilde hebben! Hoe wist je dat? “” Misschien omdat je dat mode blaadje open liet liggen met die jurk elke keer, “Kees lachte.

Het was een prachtige jurk, vrij duur, maar hij had slechts een dochter. Het is alleen maar geld, dacht hij, en hij was zeker dat het er haar mooi zou staan, ze had zo’n zalig smal figuurtje. “Ga je gang schat, probeer het maar aan,” en ze haastte zich naar boven om zich om te kleden. Ze nam veel langer de tijd dan nodig was om een jurk aan te trekken, maar toen hij haar zag, wist hij waarom. De lange blonde haren van Annabel vielen vrij over haar zachte ronde schouders en langs haar rug. Ze was volledig opgemaakt met eyeliner rond haar mooie blauwe ogen en ze had een roze glans op haar jonge natte lippen.

De jurk was erg laag uitgesneden en het begin van haar kleine ronde tieten waren te zien. De hete roze gekleurde jurk paste Annabel’s gestroomlijnde vorm perfect. Niet alleen was het laag uitgesneden, het was ook erg kort. Het toonde haar lange stevige gebruinde benen. Als afsluiting zwarte hoge hakken. Kees staarde naar haar vol ontzag en lust. “Mijn kleine meisje is al volwassen,” is alles wat hij kon zeggen. “Draai je om en laat me het allemaal zien,” ze gehoorzaamde. “O, papa, je maakt me zo blij! Echt te gek! Hoe kan ik je bedanken? “” Kom eens hier en laat me eens kijken, “zei Kees terwijl hij op de plek naast hem klopte.

Ze ging naar de bank en ging zitten. Heel dicht bij hem. Hij rook haar shampoo in haar lange blonde haar en het parfum van haar lichaam. Zijn ademhaling werd zwaarder en zijn hart begon sneller te kloppen. Zijn hand ging naar haar knie, ze trok niet terug. “Je ziet er erg mooi en volwassen uit  lieverd, ‘zei hij terwijl zijn hand omhoog schoof naar haar dij.

Zijn pik begon te verstijven en hij vroeg zich af of Annabel het merkte. Ze zag het en zei: “Ik ben blij met mijn jurk,” en haar hand ging recht op zijn kruis af. Hij was verrast en hij keek in haar diepblauwe ogen. Hij trok haar dicht tegen hem aan en kuste haar zoete zachte lippen. Zijn hand was nu volledig onder haar jurk en voelde haar kanten slipje. Zijn pik was nu volledig hard. Kees liet zijn vingers in Annabel’s slipje glijden en voelde haar haarloze gladde kutje. Zijn vingers wreef over haar kloppende klit en vingerde haar natte strakke spleetje.

Terwijl hij bezig was met haar, was ze erin geslaagd om zijn rits open te doen en zijn harde lul uit zijn broek te halen. Haar kutje werd zo nat dat ze zei: “Papa, ik wil niet dat deze jurk onder de vlekken komt,” stond op en trok haar nieuwe roze jurk uit. Ze had een bijpassende roze beha en string aan. Haar string had een natte vlek aan de voorkant van haar kut sappen en ze trok hem snel naar beneden en uit. Ze hield haar hoge hakken aan, Kees zag dat en werd nog geiler. Nu reikte zij achter haar rug en deed haar beha af. Ze liet de BH op de grond vallen.

Helemaal naakt, alleen hoge hakken aan, daar stond zijn dochter: met een perfect glad lichaam met kleine jongen ronde tieten nog in ontwikkeling en een strakke kleine spleet tussen haar benen. Kees trok snel zijn broek, ondergoed en shirt uit. Nu waren zij beiden naakt. Zijn dochter bewoog naar hem toe en pakte zachtjes zijn grote erectie. Ze streelde zijn lange schacht met een hand en streelde zijn ballen met de andere. Ze boog zich voor over, opende haar zoete natte mond en begon zijn harde erectie te pijpen. Hij begon waar hij gebleven was en vingerde haar kutje.

Na een tijdje, tilde hij haar op en droeg haar slanke lichaam naar boven, naar zijn slaapkamer. Hij legde haar op het bed en spreidde haar benen. Hij spreidde haar zachte schaamlippen en kon zien dat haar kut droop van sap. Hij boog zich voorover en likte zijn dochter roze kut en klit. Ze kreunde van genot en het begin van een orgasme was daar. Hij kon niet langer wachten, hij moest haar neuken. Zijn enorme 16 cm lange pik was meer dan genoeg voor een volwassen vrouw en hij wist dat het zou zijn dochter pijn zou doen, maar hij moest het doen. Het was voor haar eigen bestwil, niet?

Hij vroeg niet of ze al seks had gehad, het kon hem echt niets schelen. Als ze een maagd was, zou ze het over een paar minuten niet meer zijn. Als ze niet was, nou, dan maakte het niks uit. Maar hij zou en moest haar nu neuken. Hij kuste haar. En hij spreidde haar benen wijd. Hij nam zijn grote staaf en wreef hem op en neer over Annabel’s natte gleuf. Hij wees zijn grote lul naar beneden naar de onderkant van haar kutje en duwde. Hij was verbaasd over hoe makkelijk zijn grote lul in haar gat gleed. Ze moest echt super nat zijn, zijn eikel verdween in de nauwe kut van zijn enige dochter. “Papa,” zei ze plotseling: “Ik heb het nog nooit gedaan,” ze keek hem aan met haar blauwe onschuldige ogen. “Maak je geen zorgen schat, ik zal voorzichtig zijn, het doet geen pijn, ‘loog hij. Hij liet zijn harde lul dieper in haar lichaam glijden. Ze was strak en hij voelde enige weerstand toen hij door haar maagdenvlies scheurde.

Kees zag tranen in Annabel’s ogen toen hij bij haar naar binnen gleed en haar maagdenvlies was geknapt. Nu werden haar jonge maagdelijke kut spieren uitgerekt tot hun limiet. Ze had nu echt pijn en begon te huilen, maar Kees stopte niet. Hij duwde zijn staaf volledig in haar en bleef mompelen, “goed meisje, goed meisje,” Alleen maar om  haar te kalmeren.

Nog een paar zachte stoten en hij kon voelen hoe de kut spieren begonnen te ontspannen. Ze was nog steeds strak dat was zeker, maar nu ging het allemaal een beetje makkelijker. Hij kon nog steeds niet geloven dat zijn grote pik in zo’n klein kutje paste, maar ze nam het als een hoer. Zijn dochter, de hoer, dacht hij. Kees had een goed ritme te pakken nu en wist dat hij snel klaar zou komen.

Hij vroeg zich af of hij zijn sperma in zijn dochter’s kut moest spuiten of lekker geil over haar gezicht, maar zijn kwade kant nam het over en hij spoot zijn zaad in de kut van Annabel. Hij schoot zijn sperma binnen: acht ladingen in totaal. Ze waren allebei doorweekt van het zweet en Annabel huilde, haar perfecte mascara was helemaal uitgelopen. Kees trok langzaam zijn nog steeds harde staaf uit de kut van zijn dochter en er liep een straal wit warm sperma uit haar gleuf.

Er is niks mooier dan een kut vol sperma, dacht Kees bij zichzelf, in het bijzonder een kutje dat net nog maagd was. Hij kuste Annabel en zei: “Ik ben zo trots op je lieve schat. Je nam het als een dapper meisje. “Jim nam zijn vinger en stak hem in Annabel’s kut om wat sperma op te lepelen. Daarna bracht hij het ​​naar haar lippen en zei: “proeven schatje,” en ze deed het. Haar ogen werden groot, en nu wist hij wat een echte hoer zijn kleine geile dochter zou worden.

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.