Nieuwste Verhalen

De vader van mijn vriend is niet zo lief

De vader van mijn vriend is niet zo lief
De vader van mijn vriend is niet zo lief

De wekker zoemde. Ik sprong uit bed en haastte me om als eerste een douche te nemen. Het was zaterdag, en ik had er goed de pest in dat ik niet kon uitslapen omdat ik naar een jongen uit mijn klas moest, Rick. We moesten een werkstuk maken wat al maandag ingeleverd moest worden. Een half uur later zat ik op de fiets onderweg naar Rick. De zon scheen op mijn armen maar ik merkte er niets van. Ik had een lange spijkerbroek aan met een lang topje. Het was ongeveer 10 minuten rijden naar het huis van de vader van Rick. Ik zette mijn fiets op slot en belde aan. Een half naakte man deed open en ik vroeg naar Rick. De man riep iets naar boven en ik hoorde gebonk op de trap. Toen verscheen Rick in een boxershort en vroeg wat ik kwam doen. ‘We moeten een werkstuk maken’, antwoordde ik. Hij zette grote ogen op en bekende dat hij de afspraak helemaal was vergeten.

Kom binnen, zei hij en we liepen naar zijn kamer. Rick pakte een stoel voor mij en ik ging zitten. Zelf ging hij op zijn bed liggen en staarde naar het plafond. ‘Waar doen we ons werkstuk over?’, vroeg hij na een lange poos. ‘Het tropisch regenwoud’, zei ik. Ik hoorde beneden veel lawaai. Een vrouw die schreeuwde en verder alleen luid gehijg. Rick hoorde het ook. ‘Wacht even’, zei hij en liep naar beneden. Toen hij even later weer op zijn zolderkamertje kwam deed hij de deur dicht en lachte. ‘Mijn ouders zijn HET aan het doen’. Daarna ging hij op zijn bed liggen en vroeg of ik het al eens had gedaan. Ik schudde mijn hoofd. Het was waar, ik was nooit met iemand naar bed geweest en ik had nog nooit getongd. Ik was namelijk streng opgevoed. Ik mocht voor mijn huwelijk niet tongen en zeker geen sex hebben. Eerst vond ik dat nogal onzin maar later legde ik me erbij neer. Terwijl ik nadacht voelde ik iemand naar me kijken. Het was Rick.

‘Ik al heel vaak. Ook met Emeli’, zei Rick verveeld. ‘Met bijna alle meisjes uit de klas en nog een paar uit hogere klassen’. Dat kon ik wel geloven, Rick kon elk meisje krijgen wat hij wilde maar haar niet. Maar als ik lang naar Rick keek voelde ik steeds meer kriebels in mijn buik. Rick klopte op het bed. ‘Kom even liggen’, zei hij. Ik liep naar het bed en ging naast hem liggen. Meteen begon Rick mijn buik te strelen en daarna ging zijn hand onder mijn shirtje. Beneden riepen zijn ouders dat ze even weg moesten en daarna hadden we het huis voor ons alleen. Ricks hand dwaalde steeds hoger tot mijn bh. Het voelde zo lekker dat ik snel mijn bh losmaakte zonder dat hij dat zag. Ricks hand gleed over mijn borsten. Hij keek me even aan totdat ik er genoeg van had. Met 1 gebaar sloeg ik zijn hand weg. Hij keek even geschrokken naar me, maar merkte toen dat hij niets fout had gedaan. Ik trok mijn shirt over mijn hoofd en liet mijn borsten boven zijn hoofd hangen. Rick begon als een baby aan mijn tepels te sabbelen en ik kreunde een beetje. Daarna liet ik me terug op zijn bed vallen en mijn oog viel per ongeluk op zijn boxershort. Ik zag een hele grote bobbel in zijn broek en besefte dat hij meer wilde.

Eigenlijk wilde ik dat ook en trok daarom zijn boxershort naar beneden. Meteen kwam zijn lul tevoorschijn. Ik begon er aan te sabbelen en daarna te likken. Zijn handen gleden door mijn haren en hij kreunde zachtjes. ‘Sneller, ik moet komen’, kreunde hij. Ik ging steeds sneller pijpen en daarna kwam hij. Rick draaide me op mijn rug en werkte mijn spijkerbroek naar beneden. Mijn kale kutje was al een beetje nat geworden. Rick begon me te beffen en masseerde daarna nog mijn borsten. Daarna haalde hij zijn pik te voorschijn en stak hem in mijn natte grotje. Ik gilde 1 keer en begon daarna te kreunen van genot. Niet lang daarna kwam ik klaar maar Rick wilde ook nog komen. Hij ging steeds sneller, ik kon het ritme niet bijhouden. Opeens gilde Rick heel hard. Iemand trok hem aan zijn haar van me af. ‘Zijn jullie nou helemaal gestoord!’, bulderde iemand. Het was zijn vader. Het volgende was gebruikelijk: een tik, een klap, een schop en Rick wurmde zijn broek aan. Ik lag aldoor als een bang meisje te kijken, en het kwam helemaal niet in me op wat er was gebeurd. Ricks vader trok Rick aan zijn haar mee naar beneden en ik trok snel mijn veel te kleine string aan. Daarna keek ik om me heen want ik zag nergens mijn spijkerbroek. Opeens hoorde ik gebonk op de trap en Ricks vader stormde de kamer in. Hij duwde me terug op het bed en begon tegen me te schreeuwen.

Dat ik een ordinaire hoer was, en dat mijn ouders hier nog van zouden horen. Opeens begonnen zijn ogen gevaarlijk eng te schitteren en hij deed zijn broek omlaag. Hij had een gebruinde pik en nogal dik, die hij in mijn mond duwde. ‘Pijpen‘, beval hij me. Ik pijpte voor de tweede keer in mijn leven en likte zo lekker ik maar kon. Na een minuut kwam hij al klaar. Ik dacht dat het nu voorbij was. Ik lag nog steeds op mijn rug en toen ik even mijn ogen sloot om bij te komen voelde ik een snerpende pijn. Ik krijste keihard. Ricks vader had in 1 keer zo hard mogelijk zijn pik diep in mijn kutje geduwd en begon keihard te stoten. Al snel kwam hij voor de tweede keer klaar. Ik voelde dat ik ook kwam, of ik wilde of niet, maar op het moment dat ik moest komen haalde hij zijn pik eruit en sloeg heel hard op mijn kutje. Daarna trok hij me van het bed af en bond met mijn string en bh mijn armen vast aan de spijlen van het bed. Ik stond wijdbeens. Opeens duwde Ricks vader zo hard zijn pik in mij dat ik krijste, gilde, en huilde. Het deed zo pijn vooral toen hij begon te stoten. Ricks vader kwam wel 7 keer klaar in mij en ik moest ook komen. Dit keer hield hij me niet tegen maar hield zijn handen onder mijn kut en ving al het kut sap op en smeerde mijn kut en borsten er mee in.

 
Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.