Nieuwste Verhalen

De tiener slet met de harde tepels

De tiener slet met de harde tepels
De tiener slet met de harde tepels

Bella keek in de spiegel en bewonderde haar slanke lichaam. 1 meter 75 cm, 60 kilo., Blond haar, blauwe ogen, en plekje te vinden op haar huid! Het enige wat er mis waren, waren haar borsten. Nee, ze waren niet echt groot, een 34b cup om precies te zijn, en het waren haar mooie roze tepels. Vandaag waren ze harder dan ze ooit had gezien! Ze waren hard en ze was geil en dat was altijd zo, maar wat ging ze er aan doen!

Het leek erop dat al haar seksualiteit in haar tepelhoven en tepels was gaan zitten, en ze waren in een constante staat van seksuele opwinding, het was niet ongebruikelijk dat Bella minstens twee of drie keer per dag iemand aan haar tepels liet zuigen, en omdat ze niet de reputatie van een tiener slet wilde krijgen, had ze haar meest vertrouwde vriendinnen hiervoor geronseld!

Bella keek op de klok op haar nachtkastje en fronste. “Babs had er al moeten zijn, “dacht ze,” het is bijna kwart over zeven, en zo komen we te laat op school! “Op dat moment vloog de slaapkamer deur open en een verontschuldigde Babs stuiterde de kamer in.” Sorry dat ik te laat ben, “zei ze,” Ik moest mijn broer afzetten bij de oppas! “” Nou opschieten, “zei Bella,” we hebben niet veel tijd meer! “” Oke, oke, rustig aan,, “snauwde Babs” Ik kan er ook niks aan doen! “Bella realiseerde zich dat ze met kwaad worden nergens zou komen, dus in plaats daarvan liep ze naar Babs toe en tilde haar borst op.” Nou Nou, “Zei Babs lachend, “onze twee kleine schatjes zien eruit alsof ze wat aandacht nodig hebben!”

En een seconde later, een van de geile tepels van Bella zat in de hongerige mond van de achttien jaar oude tiet zuiger Babs. “Ze kan een kut wijf zijn,” dacht Bella, “maar ze is een van de beste tiet zuigers die ze ooit had gezien! “Ze ging handig van de ene tepel naar de andere, vakkundig zoog en likte op de geile tepels, en bracht Bella naar een mooi en makkelijk orgasme.”

Ik wou dat je me kon leren om dat te doen, “zei Babs!” Wat moet ik je leren?, “vroeg Bella?” Oh, je weet wat ik bedoel, “lachte Babs,” om klaar te komen zonder je kutje te vingeren! “” Dat, weet ik ook niet, ” antwoordde Bella,  het ‘is niet iets wat je kunt leren! “” Kom op, “zei Babs,” laten we naar school gaan! “

De eerste drie klassen waren zo voorbij, er gebeurde niks bijzonders, dus Bella was blij dat haar volgende klas een beetje actie zou geven. Gym was meestal niet een klas dat meisjes leuk vinden, want een 18 jarig meisje heeft wel wat beters te doen, en het verkloot je make up en zo, maar voor Bella bood het de perfecte gelegenheid om iemand aan haar tieten te laten zuigen!

Tijdens de eerste week van de gymles, Bella was de populairste meid in haar groep, en besloot dat Klara, een schattig mooi meisje met vlechten haar tiet zuigster zou moeten worden. Ze schoof het meisje in een verborgen hoekje van de kleedkamer en probeerde haar te intimideren, maar het was niet echt nodig Klare was een gewillig medeplichtige! Klara was mooi, maar was niet erg populair bij haar klasgenoten, dus toen Bella, een van de populaire meiden, interesse in haar toonde, nou ja, ze was bereid om bijna alles te doen wat Bella had gevraagd!

Inmiddels hadden ze een routine die nooit veranderde, beide meisjes kleden zich om, en slopen dan naar de achterkant van de kleedkamer waar niemand hun kon zien. Daar tilde Klara Bella’s shirt op , maakte haar beha los en greep voorzichtig een van haar rijpe borsten en begon te zuigen, Klara werd er zelf ook altijd zo geil van als Bella klaar kwam op haar mond, en meestal gleed ze met haar hand in haar eigen broek en vingerde ze zichzelf ook klaar.

Nadat Bella was klaar gekomen, zouden beide meisjes uit elkaar gaan en gaan sporten, en na de les in de douche ruimte elkaar pas weer zien. De school van Bella had een gemeenschapgelijke douche ruimte, dus alle meisjes douchte samen in een grote ruimte, en het gebeurde vaak dat jaloerse klasgenoten naar Bella kwamen en aanboden haar geile borsten in te zepen. Glibberige vingers die over haar borsten gleden waren meestal genoeg om Bella weer te laten klaarkomen, en hoewel niemand ooit iets had gezegd, het was algemeen bekend dat de tieten van Bella veel aandacht nodig hadden, de meeste meisjes waren meer dan ook zeer bereid om een ​​helpende hand te bieden!

Tijdens de lunch pauze was Bella’s geilheid meestal gekalmeerd, en ze at samen met Babs haar eten en ze roddelde wat.

Pas in het laatste school uur dacht Bella er weer over, over wie haar tieten zou moeten likken. Ze had het geluk, want het laatste uur was studie uur, en de lerares was mevrouw De Bie! Ze was mooie vrouw die nooit getrouwd was, en Bella wist meteen dat ze waarschijnlijk lesbisch was.

Mevrouw de Bie was een knappe vrouw, aantrekkelijk in een ander soort manier, stevig gebouwd, met sterke benen en een grote borst. Haar haar zat altijd in een knot en ze droeg een zware zwarte omrande leesbril, met andere woorden, uw typische Secretaresse! Om precies drie uur ging Bella naar de klas van Mevrouw de Bie en deed de deur dicht. De lerares zat aan haar bureau met haar papieren te rotzooien en keek niet eens toen Bella naast haar bureau stond, en terwijl ze met haar papieren klooide, vroeg ze in een strenge stem: “Is mijn kleine meid geil vandaag? ” “Ja mevrouw,” zei Bella zacht, “Ik ben super geil vandaag!”

Tot slot keek ze op, Mevrouw de Bie leunde achterover en zei: “Kleed je uit en laat me het zien, toon mij je mooie jonge lichaam!” In dit geval, als Bella haar tepels gezogen wou hebben, zou ze al haar kleding moeten uittrekken, want Mevrouw de Bie  hield ervan om het jonge meisje naakt te zien, en Mevrouw de Bie wilde ook altijd de kut van Bella beffen.

Bella moest toegeven dat, hoewel ze meer geil werd van haar tepels, Mevrouw de Bie een uitstekende kut likker was en haar altijd ongelooflijk hard liet klaarkomen! Bella befte ook altijd de grote kut van Mevrouw de Bie, maar ze vond dat niet erg want ze was toch waarschijnlijk Bi dus wat kon haar het schelen!

Bella ging op het bureau van Mevrouw de Bie zitten, haar benen gespreid, en pronkte met haar lichaam, en de oudere vrouw keek naar haar. Eindelijk, leunde naar voren in haar stoel, en Mevrouw de Bie vroeg: “Wil je dat Mama op je tieten zuigt? ‘ Voordat Bella kon antwoorden, nam Mevrouw de Bie een ​​tepel in haar mond en zoog erop, Bella zuchtte en kreunde.

De oude kut kan echt goed tiet likken, en al snel begon Bella’s kutje te lekken op het bureau. Mevrouw de Bie voelde dat het jonge meisje dicht bij haar orgasme was, Ze liet haar hoofd naar beneden zakken en begroef haar gezicht in de gladde kut van Bella, en vond haar kleine maar rechtopstaande klit, en ze ging er hard met haar tong overheen.

Bella nam haar borsten in haar handen en draaide aan haar roze tepels terwijl ze naar de vrouw keek die haar hete jonge spleetje aan het likken was. Haar hoofd begon te schudden en een geil gevoel trok door haar hele lichaam en ze gaf een luide kreun en een kramp trok door haar druipende kutje. Keer op keer knepen haar kut spieren zich samen, telkens kreeg ze een orgasme. Toen het voorbij was, zag ze dat het gezicht van Mevrouw de Bie nat was van haar kut sap.

Bella sprong van het bureau en trok snel haar kleren aan, ze wilde niet langer naakt zijn dan nodig was, voor het geval iemand zou binnenkomen en haar zo zou zien, Mevrouw de Bie had haar plaats op het bureau al ingenomen, met haar benen wijd gespreid, en haar slipje uit, Bella ging in de stoel zitten en schoof omhoog zodat ze de vagina van haar lerares makkelijk met haar mond kon bewerken.

Mevrouw de Bie ademde zwaar, super geil van de kut die ze net had gebeft, Bella plaagde haar door gewoon de binnenkant van haar dijen kussen, Bella wachtte tot Mevrouw de bie haar hard bij de haren greep en haar mond op haar natte kut duwde, Bella begon te grinniken, en toen begroef ze haar tong diep in de kut van de oudere vrouw!

Mevrouw de Bie had een zeer gevoelige klitje en het duurde ook niet lang voordat ze klaarkwam, vooral ook omdat ze net al de kut van Bella had gelikt en super geil was! Nu was Bella haar gezicht bedekt met kut sap en de oude vrouw leek een onuitputtelijke voorraad van de zoete vloeistof te hebben, of dat ze probeerde Bella te verdrinken!

Het was hetzelfde elke keer als ze klaar gekomen was, Mevrouw de Bie ging in haar stoel zitten en deed alsof er niets gebeurd was, en Bella bedankte haar voor haar hulp en verliet de kamer en ging terug naar de hal.

Toen ze door de gangen liep, Bella’s dacht aan haar tepels en haar tieten stuiterden als ze liep.

Ze wist dat ze verslaafd was, maar ja als je toch ergens aan verslaaft moest zijn, waarom dan niet aan dit!

 
Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.