Nieuwste Verhalen

De teleurstelling geen sex

De teleurstelling geen sex
De teleurstelling geen sex

Mijn vrouw was vijfendertig en mooi. Ze werkte in een warenhuis en er werkte een vijfentwintig jaar oude man en die was verliefd op haar. Ik wist het en vond het wel een geile gedachte en zij flirte altijd met hem. Dus ik zei tegen haar “ga er voor schatje, geen probleem”.

Hebben hadden besloten een feestje te geven in ons huis voor haar vrienden van het werk. We dronken en aten wat, sommige doken in het zwembad en de meeste hadden het prima naar hun zin. Op het einde van de avond toen iedereen begon te vertrekken was de jonge man er nog steeds. Zijn naam was Karel.

We dronken nog wat aan de rand van het zwembad, en we besloten nog een laatste duik te nemen. Ik zei tegen hun waarom gaan we niet naakt zwemmen. We lagen allemaal in het zwembad en hadden een goede tijd toen het licht van onze slaapkamer weerspiegelde in het zwembad. Dus ik zei dat ik het licht ging uitdoen om mijn vrouw en Karel een tijdje alleen te laten.

Toen ik terug kwam dook ik in het zwembad, pakte mijn vrouw en gooide haar boven op Klaas en hij ving haar op en gooide haar terug naar mij. Nadat we een tijdje dit spelletje gespeeld hadden, vroeg ik of hij niet zin had om samen met ons een douche te nemen.

We begonnen allebei mijn vrouw in te zepen en ik begon ik haar kutje te scheren. Na de douche droogde we ons af en gingen we naar de slaapkamer. Terwijl ze op het bed lagen zei ik tegen Klaas dat ik wel wist dat hij  mijn vrouw al een tijdje neukte.

Hij zei niks, maar ik denk dat hij geschokt was. Ik zei nou ga je gang maar en verliet de kamer. Na ongeveer twintig minuten keerde ik terug maar er was niks gebeurt, omdat ik er was. Hij stond op en kleedde en ging weg. Tot onze teleurstelling durfde hij het niet en het was een verloren avond.

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.