Nieuwste Verhalen

De stripper hoer uit Amsterdam

De stripper hoer uit Amsterdam
De stripper hoer uit Amsterdam

Om te beginnen, ik ben een 18-jarige meisje die als een stripper werkt in een club in Amsterdam. Ik werk daar sinds mijn 18e verjaardag, Ik was vrij van mijn ouders en ging op mezelf wonen in de binnenstad van Amsterdam. Toen ben ik aan het neuken geslagen, er gaat geen week voorbij zonder dat ik eens goed hard geneukt word.  Niet iedere klant mag me neuken, maar de jongens die de grote tips geven kunnen me ophalen als ik klaar ben met werken.

Ik dacht dat ik zal eens een verhaal over een van mijn laatste klanten schrijven, een grote jongen met veel geld. ik was aan het werk op mijn normale tijd, tien tot twee, in de hoop dat ik een klant ontmoette die me een leuke tijd kon bezorgen en als hij wilde eens lekker hard ging neuken vanavond. Ik was er klaar voor. Terwijl ik bezig was om aan mijn paal te dansen, zag ik een fitte man in de voorste rij, hij liep naar mijn platform, dus ik bleef dansen, ik keek recht in zijn ogen. Hij kwam voor me staan en ik wist wat die blik die hij me gaf betekende, Ik zou zeer tevreden zijn vanavond.

Ik bleef lekker door dansen toen hij een grote tip in de voorkant van mijn kleine slipje duwde. Nadat ik klaar was met dansen, ging ik door de achterdeur de bar in op zoek naar hem. Ik zag hem aan de bar staan, een duidelijke bobbel in zijn broek. Hij stelde zich voor als Henk, uit Zaandam.

We gingen naar een van de prive-kamers en hij ging meteen aan het werk zonder een woord te spreken. Hij gooide me op het bed en trok snel onze kleren uit. Hij ging bovenop me zitten, duwde zijn grote, 22 centimeter lange pik in mijn mond en neukte het.

Ik schrok er een beetje van. Het ging allemaal zo snel en ik was nat. Mijn mond werd mishandeld, zijn grote dikke pik gleed er in en uit, maar mijn kutje werd al nat en ik was geil. Zijn lul was zo hard als de paal waar ik aan dans. Op een dominerende toon zei hij “Op de vloer, op je handen en knieën:” Hij duwde me op de grond, mijn blote kutje helemaal open. Ik voelde zijn bolle eikel tegen mijn strakke natte kut aan duwen.

Ik duwde mijn natte kutje tegen zijn pik aan, zijn lul gleed naar binnen. Hij was zo dik en mijn kut werd totaal uitgestrekt en hij begon me hard en agressief te neuken. We kreunden allebei, en ik wist dat het niet lang meer zou duren voordat ik mijn eerste orgasme kreeg. Een paar slagen later gebeurde het. Ik zou zijn ingestort, maar zijn handen die mijn volle borsten aan het kneden waren hielden me in positie.

Hij haalde zijn pik uit mijn over natte net klaargekomen kut, hij haalde zijn vingers door mijn kut en wreef het kut sap over mijn bruine aars om het lekker nat te maken. Hij ramde er twee vingers in, ik kreunde van plezier en pijn. Hij duwde ze in en uit mijn strakke kont, en ik begon te ontspannen en terug te duwen, ik was aan het genieten van het gevoel van die vingers in mijn kont. Hij trok ze er uit, om ze te vervangen door zijn pik, Hij duwde zijn eikel naar binnen, de rest volgde centimeter voor centimeter. Mijn kont werd helemaal uitgerekt.

Ik kreunde van plezier en pijn en ik kreunde van het gevoel van in tweeën gescheurd te worden. Hij trok zijn pik er bijna volledig uit,en ramde hem dan weer in me, opnieuw en opnieuw totdat ik hem voelde aanspannen. Zijn hele lijf werd strak. Hij draaide me om, rukte zijn pik af met zijn handen en spoot zijn lading over mijn tieten.

Kijk dit zijn nu de klanten waar ik blij van word, rijk, geil, en niet bang om mijn kut en kont hard te naaien. muaahh tot later en ik hoop u ook eens tegen te komen op mijn werkplek. Vergeet niet een hoop geld mee te brengen en u kunt doen wat u wilt.

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.