Nieuwste Verhalen

De sletterige huisvrouw

De sletterige huisvrouw

De sletterige huisvrouw

 

We noemen haar Tina, de vrouw van mijn vriend Eddie. We waren al ongeveer 5 jaar vrienden, en al de tijd dacht ik al dat ze verliefd op mij was, en ze nam niet de moeite om het verborgen te houden voor haar man. Eddie, die was een beetje een nerd, Hij keek graag actie films en het meeste van de tijd viel hij in slaap op de bank of in zijn stoel. Tina had echter veel energie en ook al was ze bijna 60 jaar oud, ze was jong van hart en was sexy. Ze had een jong lichaam, mooi gevormd en vaak als ik bij hun thuis was, liet ze haar lichaam zien, vlak voor haar man die geen idee had. Vele malen toen ik daar was, (vrijwel altijd) besteedde ze veel aandacht aan mij, alles wat ik maar wilde. We zaten allemaal samen iets te kijken op TV met Eddie in zijn favoriete stoel (zoals gewoonlijk), terwijl Tina naast me ging zitten op de grote bank Eddie aan de linkerkant van ons.

Ze ging naast me zitten, en vaak raakte ze me aan en zei hoe mooi ik was. Ook liet ze me weten hoe lekker ze het vond hoe gespierd ik was, ze wreef vaak over mijn armen, met glanzende ogen, terwijl Eddie zei: “Tina, wat doe je, laat hem met rust ‘, of zelfs , “ben je verliefd op hem of zo?”. “Ik zei dan, natuurlijk ze houdt van me Eddie, is het niet duidelijk”? Ik had sterk het gevoel dat Tina een geil meisje in nood was, in de wetenschap dat Eddie, Haar nooit zou kunnen bevredigen. Na een tijdje, begonnen Tina en ik met meer intieme gesprekken, hoe het begon weet ik niet zeker. Uiteindelijk waren we alleen maar bezig met over sex te praten, ze vertelde me over hoe ze vaak masturbeerde, en ze eindelijk bekende dat vaker wel dan niet ze dan fantaseerde over mij, terwijl ze zichzelf naar een hoogtepunt vingerde. Tijdens onze gesprekken zou ze vertellen hoe ze probeerde om seks te hebben met Eddie, zelfs orale seks, maar hij vond het allemaal maar niks, zodat er niks anders opzat om maar te masturberen.

Ze heeft mij ooit bekend dat tijdens een telefoongesprek (we spraken veel over de telefoon laat op de avond, terwijl Eddie lag te slapen in de stoel) ze helemaal nat en warm was geworden, en zelfs meerdere orgasme’s had gehad alleen maar door aan mijn grote dikke pik te denken. Wel, na een tijdje, had ik een plan had gemaakt  om haar uit te testen. Ik was weer uitgenodigd (door haar meestal) om een ​​film te kijken. Ik douchde en was geschoren, (alles, Linda had bekend dat ze ook alles scheerde.), en ik deed een spijkerbroek aan Tina zei dat ze daarvan hield. Zoals gebruikelijk, Eddie zat in zijn stoel en Tina en ik zaten op de bank. Tina wilde me een nieuw rood lingerie setje laten zien die ze had gekocht voor in de hete zomernachten, Vond Eddie dit niet raar dan, ik dacht wat vreemd maar gaaf.

Tina kwam uit haar slaapkamer met de lingerie aan, en het was duidelijk dat ze wilde dat ik haar zag. Ze had geen beha aan en haar slipje was te zien dwars door het kledingstuk, dat kort was, net boven de top van haar knieën. Ze vroeg aan mij of ik vond het leuk vond, en natuurlijk gaf ik haar wat ze wilde, een grote duim omhoog. Ze wilde terug naar de slaapkamer om zichzelf om te kleden, ik hield haar tegen, overtuigde haar om het aan te houden en bij me te komen zitten. Ik vroeg aan Eddie of hij het erg vond, en tot mijn verbazing zei hij: “zeker, ga je gang Tina kan me niet schelen”. Toen ging ze naast me zitten, grote glimlach op haar gezicht, een geile glans in haar ogen, en ik wist dat haar slipje drijfnat was. Nou, Eddie viel in slaap zoals gewoonlijk, en Tina en ik begon te kussen. Eddie werd even wakker, zag ons zoenen en viel weer in slaap. Tina en ik hebben geen zoen overgeslagen, letterlijk vlak voor haar man, ze was geil. Toen we aan het zoenen waren slaagde ze erin om mijn keiharde kloppende pik uit mijn broek te trekken, ik dacht dat het tijd was om mijn theorie te testen over het feit dat ze een slet was. Ik nam haar bij de kin en wees haar hoofd naar beneden, zodat ze oog in oog was met mijn dikke harde kloppende pik. Toen ze hem zag, begon ze meteen te kreunen, haar ogen wijd en staarde naar mijn lul.

Ik voelde haar lichaam trillen en ik kon haar tong uit haar mond heen en weer zien glijden langs haar vochtige lippen (nat lijkt er meer op). Ze keek me aan en zei: “dat is een grote dikke neuk paal”. Ik keek haar recht in de ogen en vroeg haar: “wil je aan mijn pik zuigen”, en haar reactie was een hijgend JA, JA. Nauwelijks had ze die woorden gesproken, en mijn keiharde kloppende paal was diep in haar keel. Toen mijn pik achter in haar keel zat, begon ze een orgasme te krijgen, haar lichaam stuip trekkend, allemaal terwijl ze kreunde “wat geil, Wat geil. Ze was ge van mijn kloppende pik, ze trok hem uit haar mond en keek erna van dichtbij, ze wreef over de paddenstoel vormige kop met haar kletsnatte lippen, en dan weer naar beneden met haar hoofd. Ik zei tegen haar te gaan liggen op haar buik, gestrekt op de bank, zodat haar hoofd in mijn schoot lag.

Ze begon mijn spijkerbroek van me af te trekken. Tina duwde mijn benen wijd open, zodat ze volledig toegang had. Terwijl ze mijn harde lul bleef pijpen, ging mijn hand langs haar schouders en trok de schouder bandjes van haar lingerie over haar schouders. Ze trok haar armen vrij van het kledingstuk , tilde haar lijf een beetje op om haar mooie volle borsten te bevrijden. Ze waren perfect , het was moeilijk te geloven dat ze al bijna 60 jaar oud was, ze hield van pijpen, dat was duidelijk. Tina was zeker een pik liefhebber, en was er goed in. Ze pijpte mijn lul met veel overgave. Ik moest haar vertellen om het rustig aan te doen, keek ze me aan met een glimlach en zei: “Ik kan niet langer wachten”. Ze bleef me door pijpen, Eddie lag nog steeds te slapen in de stoel.

Mijn hand ging naar beneden naar haar prachtig gevormde kont, en trok haar slipje naar beneden en van haar af, zodat haar billen nu naakt waren, en ik gleed met een vinger in haar natte kut. Onmiddellijk had ze een orgasme, haar lichaam trilde en schudden, en ze bleef mijn lul pijpen en kreunen van puur genot. Ik wilde zien of ze het lekker vond dat ik haar hoofd dieper op mijn pik duwde, en ik legde mijn hand op de top van haar hoofd en dwong haar naar beneden. Tot mijn vreugde, kreunde ze des te meer, dus met een hand bewerkte ik haar kont en kut, een vinger in elk van haar gaten, en met de andere greep ik een hand vol van haar haren en dwong haar hoofd op en neer over mijn harde pik. Ze begon een orgasme te krijgen, ze kreunde meer en meer elke keer als ik een vinger diep in haar kont ragde  op hetzelfde moment een in  haar kutje boorde, mijn vingers waren helemaal nat van haar sappen.

Ik bewerkte haar kont en ze tilde hem telkens op tot zodat ze mijn stoten kon opvangen, had ze haar benen gespreid zo ver als ze kon in die positie. Tina bewoog met haar mond langs de schacht van mijn pik, tot mijn grote strakke schoon geschoren ballen, nam elk in haar mond terwijl ze hevig mijn pik op en neer haalde. Ze was aan het wachten op de grote ontlading van sperma. Eddie werd wakker en zag haar hoofd op en neer gaan, zei: “Tina, wat ben je aan het doen, ik zei, laat haar met rust, kan je niet zien dat ze ligt te genieten. Tot mijn verbazing hij net zei, “oh, OK” en ging weer slapen slapen, Tina was te veel bezig met haar werk om het wat te kunnen schelen. Ik voelde een enorme explosie van zaad opbouwen, en zei tegen haar, “Het komt schatje” trok haar bij de haren van me af, om haar in de ogen te kijken, toen ik haar mond vulde met mijn zaad. Daarna duwde ik haar mond terug op mijn pik.

Ik had weer een orgasme, dit maal nog krachtiger, het zien van deze 60 jaar oude volkomen onderdanig en geile vrouw bracht me naar een geiligheid die ik nooit nooit had meegemaakt. Er kwam zoveel sperma uit mijn lul dat ze begon te kokhalzen, veel morzde langs haar lippen, die strak rond mijn kloppende pik zat. Ik duwde  mijn duim diep in haar kont en drie vingers in haar kloppende kutje, nat van haar kut sappen. Omdat ik nog steeds klaarkwam trok ze mijn lul uit haar mond, zodat ik het kon spuiten op haar gezicht, ze wreef mijn sperma over haar gezicht, glimlachte de hele tijd en kreunde van plezier. Ik was nog steeds hard en dacht dat ik er net zo goed eens goed gebruik van kon maken, dus ik stond op, legde haar op haar rug, deed haar benen omhoog over haar hoofd, dat ze volledig open stond voor mij.

Ze trok mij naar haar toe om me te zoenen, en we vulden elkaars mond met onze tongen, en ik ramde mijn pik helemaal in haar te open kutje. Als een goed geoliede machine neukte ik haar trillende kut, zonder genade, Ik wilde mijn sperma in haar spuiten. Ik duwde mijn harde piemel hard in en uit haar kut, pakte haar op en draaide haar om en trok haar kont omhoog en ramde erin vanaf de achterkant, ze schreeuwde van plezier, tegen me zei: “ow JAA schatje neuk me, neuk me harder, oh schatje fneuk me, niet stoppen, niet stoppen, neuk me .. neuk me “. Ik kon niet geloven, ze wilde het hard. Ik was haar aan het neuken en per ongeluk gleed mijn pik uit haar kut, en stopte hem terug, recht in haar kont, en ze nam het alsof het de normaalste zaak van de wereld was, mijn lul ging er makkelijk in alsof ze het gewent was.Dus ik nam ik haar hard, ze duwde haar kont terug op mijn pik om me aan te moedigen haar verder te naaien.
Ik ging van kont naar kut, ze kreeg orgasme na orgasme, totdat ik eindelijk klaar kwam, diep in haar kont de eerste ontploffing van heet sperma en de rest diep in haar sletterige kut, zo ver als ik maar spuiten kon, mijn ballen sloegen tegen haar dijen. Ik stortte op haar neer, terwijl ze met haar handen tussen haar benen haar kutje vingerde, ze bleef maar kreunen, ze keek me in de ogen en zei” Ik heb 5 jaar gewacht tot je me zou neuken.

Nou zoals je je kunt voorstellen, bleef het niet bij die nacht. Elke keer als ik werd uitgenodigd, pijpte ze me,neukte ze me, slikte mijn zaad. Haar man Eddie was klaarwakker, maar was alleen gefocust op de tv.

 

Misschien wist hij het wel, maar wist hij ook dat zijn vrouw het nodig had om geneukt te worden, hij wilde hij dat ik haar zou neuken.
“Een geil verhaal van een geile sletterige oudere vrouw die lekker geneukt wordt door de vriend van haar man en het super lekker vind!”

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.