Nieuwste Verhalen

De nerd krijgt de pijpbeurt van zijn leven

De nerd krijgt de pijpbeurt van zijn leven

De nerd krijgt de pijpbeurt van zijn leven

Ik had de hoofdrol in het toneelstuk op school gekregen en dat zou het beste zijn dat me ooit was overkomen, Ik kwam erachter dat Carla mijn tegenspeelster zou zijn en ze speelde mijn verleidelijke vriendin.

Carla was het mooiste, meest sexy meisje dat ik ooit had gezien. Lange, weelderige haren, een stevige, ronde kont, en de grootste, meest sexy tieten ik ooit had gezien in mijn leven. Dus toen ik erachter kwam dat zij met mij op het podium zou staan, was ik blij.

Ik was een nerd. Niet echt de gaming, wiskunde, acne, type nerd maar slechts een magere sukkel die nooit een blik van een meid als Carla zou hebben gekregen.

Ik besloot om Carla te gaan feliciteren.

Ik kon haar niet vinden, dus ik vroeg haar vriendin, Tessa, waar ze was. Tessa staarde me aan vol walging, en dan opeens had ze geïntrigeerd naar me gekeken. “Je gaat met Carla in dat toneelstuk spelen, toch? ‘Ik knikte langzaam. Een glimlach kwam op haar gezicht. “Oh. Je zult veel plezier met haar hebben. “Ze wees naar de leraren kamer van Meester Kees. Hij was de oude, saaie, wiskundeleraar. “Ze is daar.”

Ik liep naar de kamer van Meester Kees, wou de deur openen, en ontdekte dat de deur op slot was.

Toen hoorde ik gekreun en gegrom vanuit de kamer. Een van hen klonk jong. De andere klonk als, nou ja Meester Kees.

Hij was aan het piepen en hijgen. “Oh, Carla!” Riep hij.
“Neuk me harder, Meester!” gilde Carla.
Oh jesus. Carla neukte met Meester Kees, die ouwe geile leraar.
Ik was zo geil.

Ik rende de school uit en ging naar huis, Ik was blij dat mijn ouders een weekje weg waren. Ik had de deur nog niet open of ik trok mijn broek al naar beneden en begon mezelf af te rukken zo geil was ik, ik kwam klaar en spoor golven van sperma op de houten vloer.

Net nadat ik al het zaad had opgeruimd, hoorde ik een klop op de deur. Ik keek uit het raam. . . en zag Carla.

Ik opende de deur. ‘Ja?’ Mompelde ik.
Ze glimlachte en glipte naar binnen. “Is er nog iemand thuis? ‘Fluisterde ze hees in mijn oor.
Ik voelde mijn lul opzwellen als een ballon. “Nee,” piepte ik.
“Goed. Je bent die nerd, toch? ‘Vroeg ze.
Jij gaat toch samen met mij in het toneel stuk spelen?
“Ja” Zei ik. “mooi”zei zij. Ik kom je feliciteren en mijzelf even voorstellen. Ik ben Carla.
Ja dat weet ik zei ik, maar wat kom je doen? Vroeg ik.

Tessa zei dat je me zocht en je weet waar ik was? heb je wat gezien soms? Tessa zei dat ze je naar de kamer van meester Kees had gestuurd.

Ik kon niets uitbrengen maar ze had het door. “Ok dan” zei ze, je houd je mond en ik zal jou lekker verwennen.

Ze gleed langzaam uit haar overhemd, en onthulde een kanten beha. Ze stapte sierlijk uit haar korte rok, ze had nu slechts een kanten wit slipje en een BH aan. “Zullen we onze rollen oefenen?” vroeg ze

Ik was al zo geil nu. Ik voelde mijn pik heftig hard, tegen mijn gulp drukken. Mijn ogen staarde naar haar enorme, grote geile borsten, dat kleine kanten dingetje kon die bollen nooit bedwingen. Ze keek naar mijn lul, en haar ogen werden groot. “Jesus, ‘fluisterde ze. “Wat een joekel? Weet je zeker dat je geen neger bent? Het is de grootste pik die ik ooit heb gezien. “

Ze rukte ze mijn broek naar beneden. Haar mond viel open toen ze staarde naar mijn dikke lul. Ze viel op haar knieën, en raakte mijn pik aan met haar handen.

Ik had zelfs nog nooit een meisje gekust. Dus met Carla zo voor mijn lul, keek ik haar angstig aan en kon niet echt genieten van haar aanrakingen. Ze trok het vel op en neer over mijn eikel, en ik sloot mijn ogen.

Ik dacht dat het een droom was. Dus toen haar mond openviel toen ze zag hoe groot mijn lul was, en ze ontzag voor mijn pik had, besloot ik om er voor te gaan.

Ik duwde mijn heupen naar voren, en duwde mijn harde pik tegen de mond van Carla. Ik wilde een pijpbeurt.

Haar ogen werden groot van verbazing, maar ze begon mijn ballen te masseren en haar mond sloot om mijn lul.

Ze liet haar tong langs de lengte van mijn pik glijden, en vervolgens likte ze mijn ballen. Ze kuste de top van mijn lul, en vervolgens rolde haar tong over mijn eikel. Ze liet haar handen op en neer langs mijn pik glijden, en vervolgens rukte ze me af terwijl ze op mijn ballen zoog. Ze draaide haar tong rond mijn ballen, streelde mijn schacht, en vervolgens keek naar me op met die geile ogen terwijl haar handen over mijn lul gleden. “Het is goed om geil te zijn,” zei ze ademloos, met een sexy knipoog. Ik ga je de pijpbeurt van je leven geven.

“Doe je beha uit,” riep ik. Ik was een maagd, en ik wilde in ieder geval haar tieten zien terwijl Carla mijn lul pijpte.

Ze aarzelde geen moment en trok haar BH uit, en ik staarde met verwondering naar de twee vlezige bollen bungelend voor me. Ze nam mijn pik weer in haar mond.

Ik legde mijn handen aan de zijkant van haar hoofd , en haalde haar hoofd op en neer terwijl ze begon te zuigen op mijn lul. Ik begon mijn heupen heen en weer te wiegen, duwde mijn pik dieper in haar keel. Ik voelde mijn lul harder en harder worden.

Ik pompte mijn heupen heen en weer, Mijn buik sloeg tegen haar gezicht en neukte haar mond hard en diep. Ze kreunde, een gedempt geluid met haar neus in mijn schaamhaar en mijn ballen sloegen tegen haar kin. Ik was haar gezicht aan het neuken.

Plotseling voelde ik hoe een enorme lading sperma uit mijn lul spoot. Carla slikte elke druppel door, Zuigend op mijn lul kwam ik in haar mond klaar.

Het was meer sperma dan ik ooit had gespoten in mijn hele leven. Ze kuste het einde van mijn slappe lul. Ik hijgde, verzwakt, ze stond op en kleedde zich zelf rustig aan.

Ze kuste mijn wang en glimlachte en zei. “Ik zie je later.”

Naar boven
Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.