Nieuwste Verhalen

De mooie geile pedicure

De mooie geile pedicure

De mooie geile pedicure

Ik had erg last van mijn voeten en mijn vriendin vertelde mij over een vrouw voor je voeten, dus ben ik een geile pedicure gaan bezoeken. Ik dacht ik probeer het gewoon maar de eerste behandeling beviel zo goed, dat ik daarna iedere acht weken bij haar, Paula heette ze, op de stoel zat. De eerste behandeling verliep normaal: nette woorden over en weer en belangstellende vragen over werk, gezin, hobby’s. Omdat ze de studio aan huis had en de behandelkamer boven was en we de trap op moesten al een paar keer onder haar jasje kunnen gluren. Paula had een lekkere kont en ik kon het niet helpen er over te denken en er geil van te worden. Toen ze aan mijn voeten bezig was zag ik dat ze flinke inkijk had en haar tieten waren net zo lekker als haar kont.

Niet te groot en niet te klein een lekkere hand vol en ik zag dat haar tepels klein waren met van de playboy tepels en dat ze hard geworden waren. Ze had een lekker bekkie en je zult begrijpen dat deze meid me hartstikke geil maakte. Ik vond het dan ook helemaal niet zo’n slecht idee om iedere acht weken bij haar terug te komen.

Ook Paula leek mij echt te mogen. De eerst volgende behandeling was er een waar ook een voetmassage bij zat. Paula zag er weer geweldig uit en binnen de kortste keren zat ik met een harde piemel. Paula moest het gezien hebben. Maar ze deed ze of er niets aan de hand was en na mijn voeten en enkels masseerde ze nu ook mijn kuiten.

Ze voelde precies waar alle ellende zat en deed me verdomd pijn. Paula kwam nu naast me staan om beter bij mijn benen te kunnen, ze hing voorover met haar lekkere kont naar achteren. Ik twijfelde even, maar toen ik deze geile pedicure haar tepels door haar shirt rechtop zag staan wist ik dat ze geil was en kon het niet laten. Ik strekte mijn hand uit op zoek naar haar kruis en bij de eerste aanraking leek het heel even of ze schrok maar meteen spreidde ze haar benen iets meer, liet mijn hand haar kutje masseren, en en kneep mijn hand vast tussen haar lekkere dijen.

Ik sloot mijn ogen en voelde ineens dat Paula mijn riem losmaakte en met gemak mijn broek naar beneden trok. Ze had nu een goed uitzicht op mijn harde lul. Alle remmen gingen nu los bij Paula. ik had haar G-spot gevonden en haar mond ging naar beneden en gleed over mijn pik. Met haar hand hield ze mijn ballen vast en met krachtige halen liet ze mijn pik tot ver in haar keel gijden.

Ik maakte haar broek los te maken en geil als ze was schudde ze met haar billen om de broek er vanaf te laten glijden. Ik had haar door haar broek heen gevingerd en daar was ze verschrikkelijk nat van geworden. De behandel kamer was te klein voor het echte neukwerk en Paula nam me mee naar haar slaapkamer. Het besef iemand anders wijf te neuken maakte me nog geiler. We stonden nog naast het bed en ik keek naar de trouwfoto van Paula. Ik duwde haar op haar knieen en beval haar mijn dikke lul te pijpen. Ik hield haar hoofd vast en neukte haar in haar mond.

Net voordat ik ging klaarkomen beval ik Paula om als een hondje voor me op bed te gaan zitten met haar lekkere kont in de lucht, en boorde ik mijn pik diep bij haar in haar lekkere geile kut. Potdomme, wat was ze al nat en geil. Ik probeerde mijn orgasme uit te stellen tot zij bovenop me zou zitten. Ik stopte met haar vanachter te neuken, ging op het bed liggen, tilde haar op, zette haar op mijn harde dikke pik en greep haar lekkere tieten. Met haar hand rustte ze op mijn schouder en haar andere hand pakte ik vast en duwde die naar haar eigen kut. Ik wil je jezelf zien vingeren, zei ik en terwijl mijn pik diep in haar zat en mijn handen haar tieten kneedde, vingerde ze haar eigen gleuf. Ik hield het niet langer meer vol en ook Paula liet zich nu helemaal gaan. Met een ahhh en ohhhh kwamen we samen schokkend klaar. Een orgasme om van te dromen. Over acht weken ga ik weer naar Paula om mijn voeten te laten doen.(ja,ja)

Ingezonden door Klaas van houten. Bedankt!! 😀

 
Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.