Nieuwste Verhalen

De hete travestie hoer

De hete travestie hoer
De hete travestie hoer

Het was weer lekker weekend en ik had zin in seks met een paar vreemde mannen.Ik besloot om naar een parkeerplaats te gaan waar veel mannen kwamen voor seks. Eerst ging ik lekker douchen,met veel douchegel en schoor mijn kont, benen en kruis goed glad. Mijn pik was al hard geworden bij het idee.Ik zocht een mooie witte string uit met bijpassend bh-tje, zwarte kousen met jarretels (voelt zo geil aan, als je helemaal geschoren bent). Om het af te maken trok ik een kort zwart rokje aan en een strak topje.

Ik had niet zo veel zin om me helemaal op te maken want ik wilde weg. Even snel wat poeder en rode lippenstift en uiteraard mijn lange blonde pruik. Ik bekeek mezelf in de spiegel en voelde en zag mijn half harde pik onder mijn rokje.Beneden trok ik mijn pumps met stiletto hakken aan en ging naar de auto.Het was een kwartiertje rijden naar de parkeerplaats en daar aangekomen zocht ik een rustig plaatsje op.Deed de lichten uit en dempte de binnenverlichting.

Ik had mijn eerste sigaretje net op toen er een man naast het raam kwam staan en naar binnen keek. Automatisch spreidde ik mijn benen en deed mijn rok omhoog om te laten zien wat ik was. Ik draaide mijn raam open en vroeg of het hem beviel, stomme vraag want ik zag een duidelijke bult in zijn broek verschijnen. Mag ik naast je komen zitten vroeg hij, daar kwam ik voor.Toen hij naast me zat streelde hij mijn benen. Daarna ging zijn hand onder mijn topje en vonden daar mijn harde tepels waar hij heerlijk in begon te knijpen. ahh, hier word ik zo heerlijk geil van. Hongerig zocht hij mijn mond en drukte hard zijn lippen op de mijne en duwde zijn tong naar binnen. Mijn hand intussen had zijn harde pik gevonden en ik kneedde hem door zijn broek heen. Zuig me af, zei hij en dat deed ik graag. Met mijn kont omhoog zoog ik zijn harde lul in mijn keel, lekker, niet te groot en niet te klein.

Zijn hand zocht tussen mijn benen door naar mijn kontje en hij duwde 2 vingers in mijn aars. Hier hield ik van. Plots ging mijn deur open en ik zag 2 mannen bij de auto staan. We mogen toch wel meedoen he? Maar zonder dat ik antwoordde zag ik dat hij zijn pik al klaar had. De man die ik aan het afzuigen was duwde mijn hoofd weer naar zijn pik en ik hapte zijn pik weer naar binnen. Hij haalde zijn vingers uit mijn kont om plaats te maken voor iets anders. Ik voelde dat mijn rok omhoog geschoven werd en mijn string opzij gedaan werd. Zonder veel omhaal duwde de man zijn pik diep naar binnen en begon me te neuken. De 2de man was inmiddels naar de andere kant gegaan en liet zich pijpen door de man die ik afzoog. Zalig, ik kwam voor 1 pik en nu had ik er 3 ter beschikking.

De man achter me vroeg of hij in me mocht spuiten, ik schudde van nee, hij haalde zijn pik uit me en spoot me toen op mijn billen. Ik voelde dat de pik in mijn mond op spuiten stond, ik duwde snel 1 vinger in zijn aars, wat de doorslag gaf. zijn hete sperma spoot in mijn keel en ik slikte het door. De derde man zei dat ik voorover moest komen staan bij de motorkap. Hij gaf me met de vlakke hand 2 klappen op mijn billen, het geil van de ander maakte een prachtig geluidje. Mijn nog geopende kont stak uitnodigend naar achter, hij ramde zijn dikke harde pik in 1 stoot naar binnen. De andere 2 mannen kwamen elk langs een kant staan en bewerkten mijn tepels.

Mijn eigen pik werd steeds hard op de motorkap geduwd bij elke stoot. Kom op travestie hoer, maak mijn pik klaar!! Laat zien dat je een lekkere travestie hoer bent. Ik voelde zijn pik zwellen en hoe zijn dikke klodders geil in me liep. Met een plop haalde hij zijn pik uit mijn reet . Wacht maar ik pis je wel schoon en voor ik het wist voelde ik een hete straal tegen mijn aars stromen, langs mijn kousen zo mijn schoenen in. Er kwamen nog 2 stralen bij, uitgeput lag ik daar, ik had niet eens door dat ze plots alle drie weg waren.Ik stond op en ging geheel onder het geil en urine naar huis. Daar heb ik mezelf nog verwent.

Ingezonden door Piet. Bedankt!! 😀

 
Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.