Nieuwste Verhalen

De hete Marokkaanse slet

De hete Marokkaanse slet
De hete Marokkaanse slet

Een avond op Henk’s verjaardag. Hij vierde het in de kroeg. Ik kwam daar voor het eerst langs en omdat ik de portier kende liet hij me binnen zonder problemen. Ik kwam naar binnen en het zat vol met Marokkaanse meisjes die met Nederlandse jongens naar binnen zijn gegaan. Ik begon te dansen en per ongeluk stootte ik tegen een meisje aan. Het was een bloedmooi Marokkaans meisje met zwart golvend haar, lichtbruine ogen, volle lippen, volle borsten en een kont die bijna uit haar broek knapte. ik bood mijn excuses aan en we begonnen een beetje te praten ze vertelde mij dat dit haar eerste keer is dat ze uit mocht gaan en dat ze bang was wat verkeerds te doen.

Ik zei “waar ben je dan bang voor” ze vertelde me dat ze maagd was en dat ze dat wilde blijven tot na haar huwelijk. Ik begon steeds geiler te worden door haar en ging naar haar toe en begon der hevig te zoenen. Ze wilde mij van haar afduwen maar ik masseerde haar stevig door haar broek bij haar kut en ze begon te hijgen. langzaam knoopte ik haar broek los en deed haar slipje uit ik zag een prachtig geschoren Arabisch kutje en begon der te beffen. Ze kreunde van genot, ze gilde zo hard dat ze ¬†bijna over het geluid uitkwam.

Ze kwam omhoog haalde mijn lul uit mijn broek en begon wild te pijpen. ik kon er niet meer tegen, trok mijn lul uit haar mond en wou hem in der kut steken, ze zei “nee ik ben nog maagd” maar het was al te laat, hij ging er al in en ze begon te bloeden. Ik wou hem langzaam er inhalen maar ze was al zo geil dat ze meer wou en zei “neem mij ik ben een geil marokkaanse sletje waar jullie nederlanders toch zo van dromen”. ik heb der dus ontmaagd en anaal heb ik der ook ontmaagd ze was zo geil. Toen ze klaar was vroeg ze mij om met der te trouwen ik zei “ben je gek ik ben al getrouwd en heb een prachtige vrouw”.

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.