Nieuwste Verhalen

De grote kunst lul

De grote kunst lul

De grote kunst lul

Het was vrijdagmiddag, ik was klaar met werken en belde om te zeggen dat ik op weg naar huis was, mijn vrouw zei dat ze de kinderen voor de nacht naar haar ouders had gebracht en dat ze een verrassing voor me had als ik thuis kwam.

Toen ik naar huis reed nadat telefoon gesprek, gingen er allemaal fantasieeen door mijn hoofd wat de verassing zou kunnen zijn, ik kon me niet voorstellen wat eigenlijk op me te wachten stond toen ik de deur opendeed.

Ik duwde de deur open, en werd begroet door mijn vrouw die een outfit droeg waarvan ik al jaren had gedroomd, maar nooit gedacht dat dat ze die ooit zou dragen.
Ik sloot de deur en stond naar haar te staren en werd steeds harder in mijn broek, ‘Hoe vind je mijn nieuwe outfit “zei ze,” Jezus, je ziet er fantastisch uit “, antwoordde ik.
Ze was gekleed in zwarte knie hoge laarzen, net kousen en zwarte latex jurk, met latex handschoenen.

“Trek je kleren uit” zei ze terwijl ik stond kwijlen, snel verwijderde ik mijn kleren en gooide ze op de grond, “nu, knielen en lik mijn laarzen” zei ze, ik viel op mijn knieën en kroop naar mijn vrouw, boog mijn hoofd en begon haar zwarte glimmende laarzen te kussen, ze draaide haar voet iets, “lik de hiel” beval ze, ik likte aan de lange dunne hak. “Dat is genoeg” blafte ze, “nu langzaam mijn benen likken”,
Ik likte de binnenkant van haar gelaarsde been en langzaam de binnenkant van haar dij, ik kon de latex van haar jurk ruiken, waardoor mijn hart sneller ging kloppen.

Ze draaide zich om en tilde de achterkant van de jurk op, ik zag haar mooie ronde kont, ik wist wat ik moest doen, ik duwde mijn gezicht tussen haar billen en kuste en likte aan haar kont gat, ik werkte mijn tong in haar poep gat en ik hoorde haar zachtjes kreunen. Uiteindelijk stond ze rechtop en langzaam draaide ze zich naar mij toe, stapte dichterbij en tilde de voorkant van de jurk op, mijn adem stokte in mijn keel toen ik mijn echte verrassing ontdekte, een grote kunst lul die ze had verborgen onder de jurk.
Een glimlach verscheen op haar gezicht “hou je van mijn pik” vroeg ze terwijl ze het in haar hand nam en het langzaam begon te strelen, ik slikte en wist wat er zou komen, “ja” zei ik, wat moest ik anders zeggen .

Voordat ik het in de gaten had pakte ze mijn hoofd vast en dwong haar rubberen pik in mijn mond en trok mijn hoofd naar beneden, die hele pik ging zowat in mijn mond, ik kokhalsde toen de top de achterkant van mijn keel raakte, “wat is er aan de hand, kan je die pik niet hebben “lachte ze. Ze trok de strap-on uit mijn mond en wreef hem over mijn gezicht.
“Nu” zei ze, “kniel voor me op de trap”, ik kroop naar de trap en werkte mijn weg naar boven, totdat mijn kont op de juiste hoogte was, Ze nam een fles glijmiddel en dribbelde een paar druppels tussen mijn billen, toen goot ze wat  in haar latex bedekt hand en wreef het over haar vingers, “Open je reet voor mij” beval ze, ik reikte achter me en trok mijn billen uit elkaar, leunend op mijn schouder.

Ik voelde een latex vinger langzaam in mijn strakke gaatje glijden, langzaam in en uit om me los te maken, toen ging ze achter me staan en duwde haar rubberen pik in mijn kont gat, waardoor ik automatisch weg probeerde te komen, ze greep mijn heupen en duwde de pik tot in zijn volle lengte in mijn kont.

langzaam bewoog zij zich in en uit en ik voelde mijn pik steeds harder worden en wat vocht van mijn pik droop op het tapijt op de trap.
Ze bracht haar hand naar voren en pakte mijn penis en begon me af te trekken terwijl ze mijn kont hard neukte.
ik voelde dat ik op ontploffen stond en de grote kunst lul gleed in en uit mijn anus, heet zaad spoot in haar latex bedekt hand en ik voelde me even verlamd door de geile ervaring, “open je mond” blafte ze, zonder na te denken opende ik mijn mond en haar met sperma bedekt rubberen hand bedekte mijn mond, ze duwde vingers naar binnen en sperma liep over mijn tong. Ik likte en zoog op haar vingers, ik had het gevoel helemaal uitgeput te zijn.

Wat een verassing dat was, en wat een geil wijf heb ik toch, ik voel me een gelukkig man.

kan niet wachten op de volgende keer 😛

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.