Nieuwste Verhalen

De geile Tweeling

De geile Tweeling
De geile tweeling

Samantha wikkelde de badjas rond haar lenige naakt lichaam en liep over het dikke tapijt van de hal naar de kamer van haar achttien jaar oude geile tweeling broer Alexander. Ze klopte op de deur, en ging naar binnen zonder te wachten op een antwoord, Alex lag op zijn bed zijn geschiedenis boek te lezen, en kijk op toen zijn zus vroeg: “Ga je zo slapen? ‘ “Waar zijn Papa en Mama,” vroeg hij, terwijl hij het boek op pagina 165 dicht sloeg? “Ze zijn naar beneden kijken naar het nieuws, iets over de minister president en het hebben van seks met een andere vrouw!” “Een man naar mijn hart,” grappte Alex, “maar de idioot is gepakt,” lachte hij!

“” Laten we wel snel zijn vanavond, oke, “vroeg Samantha, ‘ De laatste keer zijn we bijna betrapt, omdat je er zo lang over deed! “” Ik kan het niet helpen dat je het lekkerste kutje in de wereld hebt, “zuchtte hij, terwijl hij de voorkant van de roze badjas van zijn zus opendeed. Toen de badjas open viel, was het eerste wat hij zag, de dikke blonde struik van zijn zus die haar uitpuilende schaamlippen bedekte! “Mijn God,” hij zei: “Ik wordt nooit moe dit poesje een goede nacht te kussen, het is zo mollig en geil , ik vind hem geweldig! “”

Nou opschieten, “smeekte ze,” ik moet terug naar mijn kamer! ‘Alex knikte met zijn hoofd en dan boog zich voorover en gaf  het kutje van zijn zus een diepe tongzoen, hij maakte snelle bewegingen met zijn tong langs haar natte spleet. Hij wendde zich tot haar jonge borsten, roze tepels, perfect geproportioneerd, een 34b cup! Hongerig gaf hij elke tepel een lange kus, waardoor ze rechtop sprongen van geiligheid.

Samantha sloot haar badjas, en zei: “Oke, snel, doe je broek naar beneden voor mij!” Alex zijn duimen schoten in de band van zijn broek, en gleed hem naar beneden tot over zijn dijen, zijn harde penis kwam bloot te liggen! “Oh, Alex,” fluisterde Samantha luid, “Ik hou van de manier waarop dat ding omhoog steekt, en het is zo hard ook!!” Ze liet zich op haar knieën vallen, het jonge meisje opende haar mond en gaf haar broer tien seconden van orale seks, haar lippen gleden over zijn gladde eikel, terwijl ze even pauzeerde om haar tong in de kleine gleufje op het puntje van zijn piemel te steken. “Alex kreunde, hoopte dat ze hem zou laten spuiten in haar mond, maar helaas, ze sprong overeind en was de deur uit en riep, “Slaap lekker, Alex,” ze keek over haar schouder terwijl ze de deur sloot!

Alex staarde naar zijn stijve pik, en nam hem in zijn hand, begon zich keihard af te trekken en kreeg een orgasme. “Het zou beter zijn geweest in haar mond,” dacht hij somber, terwijl hij zijn vuile ondergoed gebruikte om zijn rotzooi op te ruimen. “Ik vraag me af of Samantha haarzelf vingert nu,” vroeg hij zich hardop af, terwijl hij weer in bed ging liggen, “nou ja, in ieder geval ben ik klaargekomen,” zei hij, terwijl hij terugkeerde naar zijn studie!

Hij had gelijk, zijn zus was haar spleetje aan het vingeren terwijl ze fantaseerde over de harde pik die ze net had gezogen, en zoals gewoonlijk, haar orgasme was lang en hard, haar jonge kutje spoot van genot. Ze likte het sap van haar vingers, en viel in slaap dromend over pikken, grote dikke pikken! De volgende ochtend, terwijl ze naar school gingen, Alex vroeg zijn zus hoe ze dacht over geslachtsgemeenschap. “Je weet dat ik wil, Alex, ‘schoot ze terug,” maar het is te gevaarlijk voor ons om elkaar te neuken, en ik ga dat risico niet nemen! ” “Oh, ik ben het helemaal met je eens,” zei Alex, “Ik zat meer te denken langs de lijnen van het proberen om het te doen met iemand anders, je weet wel, misschien iemand een beetje ouder?” “Ik heb over hetzelfde nagedacht,” antwoordde Samantha, “maar ik heb geen idee met wie we het zouden kunnen doen, of wel?” “Niet echt,” antwoordde Alex somber, “maar omdat we op dezelfde pagina zitten met dit ding, kunnen we op zijn minst beginnen rond te kijken voor de juiste mensen!” “Ja, ‘beaamde ze,” laten we beginnen met het zoeken!

Die avond, toen Samantha in de kamer van Alex was voor haar goede nacht “kus”, Alex zei dat hij een idee had wie ze konden gebruiken als neuk maatjes. “Wie zijn het, ‘ vroeg Samantha opgewonden,” ken ik ze? ” “Ken je die andere geile tweeling bij ons op school,” vroeg Alex, “nou ik denk dat ze perfect zijn!” Samantha dacht er een ogenblik over na , en antwoordde toen: “Ik denk dat het een goed idee is, Alex, laten we proberen met hen te praten morgen!” “Goed,” antwoordde hij, “we doen het tijdens de lunch, zijn ze meestal bij elkaar, en dat geeft ons een kans om hen ontmoeten!”

Samantha opende haar badjas en liet Alex feesten op haar al natte kutje, haar gedachten gleden weg, zich afvragend of Klaas een grote lul tussen zijn benen had hangen. Hoewel Alex haar maar voor een minuut aan het beffen was, kon Samantha geen controle over haar vagina houden, en haar jonge lichaam spande zich toen ze een hard orgasme door haar natte kut voelde racen.

Alex was een beetje verbaasd over het snelle  orgasme uit het kutje van zijn zus, maar dat was goed nieuws voor hem, omdat hun deal was dat als iemand klaarkomt de ander dat ook moet krijgen! Alex sprong op en letterlijk scheurde zijn broek open, zijn harde erectie  vol in zicht! Samantha zuchtte, zakte op haar knieën en nam de harde piemel in haar zachte natte mond, en zoog zijn pik diep in haar mond, haar tong wervelende rond de gladde eikel. Hij probeerde om zich in te houden zo lang als hij kon, maar helaas, Alex vulde de mooie mond van zijn zus met zijn sperma, ze slikte, en dronk zijn zaad gulzig op, zorgde ervoor dat er geen enkele druppel verloren ging!

Nadat ze zich weer in orde hadden gemaakt, zei Samantha: “Morgen tijdens de lunch gaan we met ze praten!” Klaas en Sasha Pieterse zaten zoals gebruikelijk, alleen aan een tafeltje aan de achterzijde van de kantine. Alex en Samantha liepen op hun af, waar op Samantha vroeg: “Mogen we erbij komen zitten?!?” “Waarom niet,” antwoordde Klaas, terwijl hij zijn melkpakje opbeurde en een slokje nam. De  tweeling ging zitten en stelden zich voor, Ze praten over de gebruikelijke koetjes en kalfjes zoals mensen van hun leeftijd doen.

Tot slot nam Samantha de stier bij de horens en begon met: “Alex en ik houden jullie al een tijdje in de gaten, en we zijn er vrij zeker van dat jullie precies zijn wat we zoeken!” “Wat bedoel je, jullie,” vroeg een op de hoede zijnde Sasha? “Kijk,” zei Alex, ‘kunnen we zien dat jullie twee altijd samen zijn net als wij, en dat je closer bent dan een normale broer en zus meestal zouden zijn! ” “Dus,” vroeg Klaas, “dus we zijn graag samen, is dat een misdaad?” “Nee,” antwoordde Samantha. Maar we weten allebei dat jullie het met elkaar doen. Jullie zijn ook een geile tweeling.  Zowel Klaas en Sasha draaide zich om en keken elkaar aan, en keken toen weer naar de twee indringers en Sasha zei: “Het maakt niet uit wat je denkt, je kunt het niet bewijzen!” “Luister,” zei Samantha sussend, “we zijn hier niet om om problemen te veroorzaken, maar we weten allebei hoe het is in een relatie als de onze, en wij, en ze wees op Alex en haarzelf, het gevoel hebben dat we samen na school elkaar misschien eens beter moesten leren kennen, een verandering van spijs doet eten, heb ik gelijk? ” “Misschien,” zei Klaas langzaam, “maar jullie zijn net 17, dat is vrij jong voor dit soort dingen, denk je ook niet?”

Samantha stapte in en zei: “Kijk naar mij, Klaas, ik heb het lichaam van een vrouw, met een jonge vagina die constant aandacht nodig heeft, en Alex hier, heeft een pik die is als een stuk staal, zo hard, en geloof me als Ik zeg, dat hij na een een zaadlozing snel weer paraat  kan zijn! ” Sasha vroeg toen: “Gaat het hier over dat de jongens ons gaan neuken, onze maagdelijkheid te nemen!?!” Alle vier van hen keken de tafel rond en keken elkaar aan en Samantha antwoordde: “Ja, dat is het, de jongens neuken ons en nemen onze maagdelijkheid!”

Iedereen was even stil, totdat Sasha antwoordde: “Nou, ik ben er helemaal voor, ik zeg dat we het doen, hoe zit het met jou Klaas? ‘ Klaas dacht er een paar seconden over na, terwijl hij het lichaam van Samatha bekeek en antwoordde: ‘Ja, laten we het doen, ik denk dat we allemaal klaar voor zijn! ” “Wanneer,” vroeg Alex?? “Wat dacht je van vanavond bij ons thuis, meteen na school”, zei Sasha, “onze ouders werken allebei tot half zes? ‘ Ze spraken af om bij de uitgang elkaar te ontmoeten na school, en dan lopen we naar het huis van Klaas en Sasha. Samantha en Alex kon nauwelijks wachten! De bel ging en ze ontmoeten elkaar en liepen naar het huis van Klaas en Sasha! Klaas stelde voor dat ze naar de kelder zouden gaan, want die had een trap die kan van pas kon komen, voor het geval dat een van beide ouders vroeg thuis kwam. “Het is beter het zekere voor het onzekere,” zei klaas, terwijl hij iedereen langs de keldertrap naar beneden leidde. De kelder had een groot aantal banken en fauteuils, een groot tv-scherm, en een full size pool tafel in het midden van de kamer. Samantha grapte: “Ik vraag me af hoe het is om geneukt te worden op een pooltafel!?!” Iedereen lachte, de ondeugende opmerking diende als een ijsbreker, want iedereen leek een beetje gespannen te zijn!

Klaas zette wat muziek op, nam Samantha in zijn armen en gaf haar een lange, diepe kus op de mond, die Samantha gelijk terug beantwoorde! Ze lieten elkaar los en Klaas maakte een suggestie: “Ik denk dat Alex en ik op de bank gaan zitten en kijken hoe de twee meisjes  gaan strippen voor ons!” Beide meisjes keken elkaar aan en Samantha antwoordde: “Oke, zo lang jullie ook strippen voor ons als   we klaar zijn!” ‘Oke,’ zei Alex, “laten we het doen!”

De jongens plofte op de bank neer en keken met grote ogen naar de twee jonge schoonheden die langzaam hun kleding begonnen uit te trekken. Geen van hen had ooit een andere meisjes naakt gezien dan hun zusters, ze waren meer dan een beetje geïnteresseerd om te zien hoe een ander meisje er uit zag!

Klaas was gewent aan een ​​meisje een beetje meer ontwikkeld was dan Samantha, maar hij liet zijn blik over haar lenige slanke lichaam gaan en zijn penis begon al te groeien in zijn spijkerbroek. Ze stond voor hem in slechts haar beha en slipje, ze had het uiterlijk van een echte tiener meid, slanke heupen, kleine, maar perfecte borsten, en een geile blik in haar ogen die mannen wild maakte!

Alex aan de andere kant, zag voor de eerste keer het lichaam van een volledig ontwikkelde vrouw, grote zware borsten, in een te kleine bh en brede heupen en een platte buik. Beide meisjes, nu slechts in beha’s en slipjes, draaide zich langzaam en gaven de jongens een goede blik op hun koopwaar! “Ik denk dat ze er klaar voor zijn”, zei Sasha, “zullen we ze geven wat ze willen?!?” “Mmmm,” zei Samantha, “Ik denk het wel, ik denk dat ze ongeveer klaar om te barsten!” “Eerst de beha’s,” zei Sasha, en beide meisjes grepen achter hun rug en haakte  hun beha’s los en lieten hem over hun borst los vallen. Toen de jongen de naakte tieten zagen werden ze gek van geiligheid, Alex gaf een hoorbare kreun toen hij zag hoe lekker groot de tieten van Sasha waren. “Ik denk dat Alex het lekker vind,” grapte Samantha, ze keer naar haar broer en hoe hij zijn erectie in zijn broek probeerde te verbergen.

Vervolgens vielen er slipjes op de vloer, en nu was het de beurt aan Klaas, hij kreunde bij het zien van de dikke roze schaamlippen van Samantha. “Nou, Samantha,” lachte Sasha, “Klaas ziet ook wat wat hij lekker vind denk ik!” Beide meisjes maakte vervolgens nog een paar poses voor de jongens, en toen eiste ze hun beurt om de jongens te zien strippen!

Zowel Klaas en Alex sprong op hun voeten en scheurden hun kleren uit, geen van beiden nam de tijd neemt om een soort show te doen voor de meisjes! Sasha maakte een halfslachtig protest dat ze geen sex zouden krijgen als ze geen goede show zouden geven, maar het kon haar echt niet schelen, want ze wilde alleen de jongens naakt met hun pik vooruit zien, en dat is wat ze kreeg! Klaas en Alex hadden beide zo’n harde lul dat het bijna haar ogen uitprikte, en terwijl die van Klaas groter was, ongeveer 3 centimeter langer, was die van Alex erg dik en stond een beetje krom, Sasha vond dat een zeer geil gezicht. “Laten eerst even vingeren,” zei Samantha, “

Ik hou van masturberen in het bijzijn van iemand, ik denk dat ik gewoon exhibitionitisch ben!” Alex en Klaas gingen op de vloer zitten en alle vier begonnen met hun geslachtsdelen te spelen, de jongens trokken aan hun lul, terwijl de meisjes met hun vingers over hun kutje gingen. Toen het leek alsof de jongens klaar waren om te spuiten, gleden de meiden van de bank en Namen de pikken in hun mond. Samantha vond de lengte van de pik van klaar zo lekker, en zoog hem in haar keel, terwijl Sasha aan de andere kant de dikke lul van Alex bewerkte! Een ding hadden de jongens gemeen, een wonderbaarlijke hoeveelheid zaad kwam uit hun zak, en de mond van elk meisje was al snel gevuld met geil sperma. “God, wat is de smaak van sperma toch geil,” zuchtte Sasha, terwijl ze genoot van de laatste druppels sperma van Alex. “Vind ik ook,” antwoordde Samantha: “Ik zal nooit moe worden van heet zaad dat uit een harde eikel spuit!”

Inmiddels waren de kutjes van de twee meiden zo nat als zeik, dus het moment van de waarheid was aangebroken! Beide meisjes stonden voor de bank met hun benen wijd uit elkaar, terwijl ze hun tiener kutje aan Klaas en Alex lieten zien. De jongens namen de tijd en voorzichtig betastte ze de kutjes van de meiden totdat elk van hen zeiknat was en geil van opwinding.

Klaas ging met zijn vinger in de kut van Samantha toen hij zei: “Ze heeft  zeer gezwollen lippen zij niet, Alex?!?” “Ja, ik zie het, ‘antwoordde Alex,” Het zit in onze familie, alle vrouwen hebben gezwollen en dikke kut lippen! ” Alex keek terug naar de hete spleet van Sasha, en zei: “Ze is echt nat, ze lekt als een kraan!” Klaas lachte en zei: “Dat zie je goed, als ik haar kut niet leeg bef, speelt ze de hele tijd met zichzelf, ze is echt een geil monster!” Beide meisjes begonnen te kreunen, en probeerde de jongen hun aandacht op hun kutjes te laten houden. “Zullen we ze neuken,” vroeg Alex, “Ik denk dat Sasha er klaar voor is!” “Ja,” zei Klaas: “Samantha is er ook klaar voor, heb ik gelijk, meisje??” “Stop verdomme met dat geouwehoer en neuk me,” siste een zeer geile Samantha, en wreef haar kut tegen de hand van Klaas! De jongens vingerde de kutjes nu hard, en de meisjes ramde hun kutjes hard tegen hun handen om klaar te komen. “Zijn de meisjes klaar nu,” vroeg Klaas, “‘Ik ben er mijn hele leven al klaar voor”, schreeuwde ze.

De jongens pakte de meisjes en leidde ze naar de pool tafel, en legde ze neer op hun rug met hun benen wijd, waardoor hun kutjes gapend open stonden. Klaas plaatste ze zich tussen de slanke dijen van Samantha en en duwde zijn pik tegen de opening van haar kutje, terwijl Alex naar de oudere jongen keek, nam hij zijn keu, en deed hetzelfde met Sasha, hij duwde zijn eikel tegen de opening van de kut van Sasha! Op het teken van Klaas, beiden jongens duwde hun lul in de maagdelijke tiener kutjes en namen de tijd om deze niet zeer te doen.

De manier waarop de meisjes kronkelde, was het duidelijk dat er geen pijn was, aangezien zij allebei kreunde van genot bij het gevoel van harde pikken in hun strakke kutjes! Toen ze hun pik helemaal in de  twee druipende kutjes hadden geramt werden ze steeds brutaler! Het gevoel van de een natte kut rond hun penis maakte ze gek, zowel de jongens als de meisjes kreunde, de jongens voelde de ultieme zachtheid rond hun lullen, terwijl de meisjes aan de andere kant, genoten van de sensatie van de harde pikken die hun kleine kutjes vulde!

Geen van de vier had echt seksuele controle over dit moment in hun leven, zodat het niet lang zou duren voordat er iemand zou klaarkomen! Alex en Klaas voelde beide de spanning in hun balzakken, een teken dat een orgasme onderweg was, terwijl Sasha en Samantha, hun kutjes voelden uitrekken op die harde lullen, de eerste die klaarkwam was Klaas en hij begon te schreeuwen, “Ik kom zo hard klaar, ik hou van je verdomde geile kut,” en de andere drie bleven niet achter, harder en harder werden de meiden geneukt! Beide meiden kwamen ook klaar, en Alex spoot de hele kut van Sasha vol met zijn sperma.

Alex en Klaas stortte uiteindelijk boven op de meiden neer, probeerde om op adem te komen, en ook om hun bloeddruk te laten zakken! Ze gaven elkaar zoenen en omhelsde elkaar, gelukkig dat ze nieuwe vrienden en nu ook neuk partners gevonden hadden!

Ingezonden door Ruben ( Thanks )

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.