Nieuwste Verhalen

De geile picknick

De geile picknick

De geile picnick

Geile Tina stapte in de achtertuin van het huis en zuchtte. De zon scheen en de lucht was warm, maar af en toe was er een windje en dat maakte het dat het niet super warm was. Toch, Tina dacht, met een huid als het hare het maar beter zou zijn de parasol op te zetten. Geen zin om te ​​verbranden in de zon en Jaap nog een reden te geven om haar belachelijk te maken.

Ze probeerde snel om de gedachte aan Jaap uit haar hoofd te zetten. Immers, ze was eindelijk van hem af. Na jaren proberen om de perfecte vrouw te zijn, was ze tot het besef gekomen dat ze nooit genoeg zou zijn in zijn ogen. Ze zou nooit slim genoeg of mooi genoeg of dun genoeg zijn. Hoe dwaas was ze geweest om zelfs maar te proberen!

Tina zei tegen zichzelf om de kwetsende, negatieve gedachten te laten gaan. Alleen voor vandaag, Tina wilde zich niet depressief voelen vandaag. Haar behoefte om te ontsnappen en te ontspannen had haar geleid naar een zomerhuisje en verdomme ze zou het beide doen. Alleen voor vandaag.

Net toen Tina ging zitten in een luie stoel in de tuin met een glas wijn en een romance roman, hoorde ze het kraken van voetstappen in het bos achter het huisje. Ze tuurde over haar zonnebril, ze zag wat leek op een paartje op zoek naar een plek voor een picknick. Tina zuchtte. Moet leuk zijn om een man te hebben die de tijd nam om romantisch te zijn zo nu en dan. Blijkbaar had Jaap ongelijk toen hij haar vertelde dat mannen alleen op die manier handelen in de dwaze romans die zij altijd las. Ze wilde dat ze Jaap kon laten zien dat echte mannen hun vrouwen mee uit nemen op een picknick. Misschien moest ze haar camera met zoomlens pakken en een paar foto’s schieten. Maar ja, wat zou het uitmaken? Jaap zou nooit veranderen.

Het geluid van gelach brak door Tina’s gedachten. Misschien kon ze gewoon gebruik maken van de zoom lens om een kijkje te nemen. Het echtpaar zou toch niet in staat zijn om haar te zien. Ze ging het huisje in om de camera te pakken uit haar koffer. Eenmaal terug in de tuin, richtte ze de camera in de richting van het lachende stelletje. Ze zoomde de lens, zodat ze het paar beter zou kunnen zien. Tina was verbaasd. Als dit een picknick was, waar was het eten? Ze richtte de camera op de vrouw en voelde een steek van jaloezie in haar hart. De vrouw was aan het glimlachen, ze nam een haar clip uit haar roodachtig gouden haar en schudde het uit zodat het over haar verbazingwekkende decollete viel. Haar borsten vielen bijna uit de laag uitgesneden top dat haar ronde figuur mooi deed uitkomen. De man bewoog naar toe om haar aan te raken. Hij kon zijn handen niet van haar af houden! Hij kuste haar nek en greep haar borsten alsof hij haar verkrachten wou.

Tina keek naar haar eigen uitgehongerde figuur en haar kleine borsten en voelde een traan over haar wang rollen. Jaap’s gezeik om maar dunner en dunner te worden hadden haar niks opgeleverd. Hij had haar nooit aangeraakt zoals deze man zijn vrouw aanraakte. In de zeldzame gevallen dat hij seks met haar had, vertelde hij haar dat ze stil moest blijven liggen en dan neukte hij haar hard tot hij kwam en rolde van haar af en ging slapen.

Tina legde de camera neer. Ze kon het niet meer aanzien. Maar toen zag ze dat de vrouw opstond ​​en de reflectie van de zon op haar haar was ademdenemend. Tina vond zichzelf plotseling niet in staat om meer weg te kijken. Ze was gefascineerd door de sensualiteit van de scène.

Tina’s ogen vlogen wijd open toen ze zag dat de vrouw haar korte blauwe rok omhoog trok over haar verleidelijk ronde heupen en ze zag een kanten zwarte string. De man staarde naar haar toen ze de string uitdeed en een volledig kaal kutje tevoorschijn kwam. Tina besefte op dat moment dat ze erg opgewonden raakte. Ze liet een hand naar beneden glijden om zichzelf aan te raken. Ze was warm, nat en geil. Misschien moest ze gewoon de camera wegleggen en een potje vingeren. Maar ze kon het niet. Ze was geobsedeerd door die vrouw nu haar wulpse borsten naar buiten wipte in de buitenlucht. De man was zich ook aan het uitkleden. Zijn lichaam was gespierd en bruin en zijn dikke pik stond in de houding. Ze gingen samen op de deken liggen om te zoenen en te zuigen en kreunen. Tina’s vingers begon te bewegen over haar eigen gezwollen clit toen de man zijn vrouw de benen wijd open spreidde en begon te zuigen en te bijten op haar clit. Ze waren zich totaal niet bewust van de wereld om hen heen!

Tina voelde een orgasme opkomen. Maar ze wilde het nog niet, ze trok haar vingers uit de buurt van haar natte kut, ze wilde niks missen van dat geile gedoe in het bos. Tina keek met afgunst naar de vrouw die met haar heupen tegen de mond van de man beukte en een oerschreeuw gaf toen ze explodeerde in de mond van haar minnaar. Ze bleef kijken, in de verwachting dat hij haar zou neuken, maar in plaats daarvan ging hij naar haar borsten en likte en zoog aan de harde tepels. Fuck dat was zo geil! Tina wilde wanhopig dat zij degene was die op die deken lag. Deze prachtige man was zo gefocust op zijn vrouw.

Toen deed hij iets wat Tina verbaasde. Hij spreidde haar benen wijder en sloeg hard op haar blote kutje. De vrouw schreeuwde het uit, maar smeekte om meer. Tina had nog nooit zoiets gezien. Hij sloeg op haar kutje keer op keer en ze kreunde en kronkelde. Tina keek met verbazing naar de vrouw die weer met haar heupen begon te beuken. haar minnaar bleef haar knalrode kut slaan, en toen zag Tina dat de vrouw begon te spuiten.

Tina’s eigen kutje deed pijn van geiligheid. Maar de man was begonnen de vrouw te neuken en Tina moest echt zien hoe hij haar nam! Hij duwde zijn dikke pik in haar en ze schreeuwde het uit: “God ja! Neuk die kut!

Tina liet bijna de camera vallen zo schrok ze. Maar ze herstelde zich snel genoeg om te zien hoe hij zijn grote pik in haar ramde en zei: “Oh, ja, neem deze dan slet!”

Het was het meest erotische en dierlijke ding dat Tina ooit had gezien. Hij nam haar tepels en draaide er hard aan en bleef haar neuken waardoor ze steeds om meer bedelde. Tina wreef over haar eigen kut harder en harder nu de vrouw over en over klaarkwam.

Tina kon haar eigen orgasme niet meer uitstellen. Ze legde de camera voorzichtig neer, ging op haar rug liggen en vingerde zichzelf. God wat had ze het nodig om eens flink geneukt te worden! Impulsief greep ze de wijnfles en stak de hals in haar pijnlijke kutje. Net toen haar eigen orgasme explodeerde, hoorde ze de man luid roepen dat hij klaar zou komen. Tina pakte de camera net op tijd op om te zien hoe zijn sterke stevig lichaam op zijn vrouw in hamerde en hij zijn slet onder spoot. Tina ging weer liggen, uitgeput. Ze had nog nooit een orgasme meegemaakt die zo heftig was als die ze net had gehad en dat alles om een koppel te bespioneren in het bos op een picknick plek. Ze pakte de camera nog een keer om te kijken of ze er net zo moe bijlagen als zij.

Het echtpaar lag daar voor een tijdje hielden elkaar vast en zoenden elkaar. Tina zoomde een beetje verder in en kon de sperma zien hoe het over haar lijf stroomde langs haar kutje en langs de spleet van haar hete, ronde kont. Ze kon het niet helpen, Tina nam een foto. Het zou haar helpen deze dag te herinneren. Ze bloosde een beetje omdat ze wist dat ze ze zeer waarschijnlijk in de toekomst deze foto zou gebruiken om te vingeren. Ze glimlachte  en wist dat ze zou genieten opnieuw en opnieuw.

Tina keek toe hoe het stel, nu gekleed en weer op orde ,de deken pakte en begonnen terug te lopen over het pad. Ze zuchtte nog een keer en begon met het opruimen van haar eigen rotzooi, ze zag hoe de vrouw over haar schouder keek naar de zomerhuisje. Tina was er vrij zeker van dat ze glimlachte. Tina glimlachte terug. Oh ja, dit was zeker een picknick om te onthouden.

Tina relaxte in de stoel en glimlachte weer. Ze kon niet wachten om thuis te komen en die foto terug te zien! Meteen nadat ze haar advocaat had gebeld om te checken of haar scheiding al rond was. Jaap zou haar nooit weer een minderwaardigheidsgevoel geven. Ze had gezien wat passie zou kunnen zijn, en ze zou nooit meer met minder genoegen nemen.


Net69

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.