Nieuwste Verhalen

De geile moeder van Pieter

De geile moeder van Pieter
De geile moeder van Pieter

Ik ging altijd na schooltijd naar het huis van Pieter om rond te hangen omdat mijn ouders beide werkte. Pieter”s moeder is een mooie vrouw van 34 jaar, Ze had Pieter gehad toen ze net 17 was. Ze was slank en strak, ze zat contant in de sportschool. Ze had lange bruine haren, en een mooie teint van de zonnebank. Ze leek een beetje op een Latina, een Spaans type. Haar billen zaten altijd strak in haar broek of rok, en haar borsten waren mooi vol en zeker een C cup.

Ze was de afgelopen paar maanden altijd bezig om me te plagen. Ze keek altijd zo sexy naar me en ze praatte altijd over sex. Nou afgelopen woensdag, was ik bij Pieter thuis terwijl hij gitaar aan het spelen was,  ik keek in de hal en mevrouw Klaassen zwaaide naar me. Ik glimlachte terug en toen gingen haar handen naar de onderkant van haar topje en trok ze het omhoog en liet me haar blote borsten zien.

Pieter was te druk bezig om het te zien. Ik staarde naar haar lekkere tieten en ze glimlachte naar me en mompelde de woorden “ze zijn van jou.” Ik kreeg gelijk een harde lul en wreef over de knobbel in mijn broek. Haar borsten waren precies zoals ik me had voorgesteld tijdens mijn fantasie als ik aan het aftrekken was. Lachend trok ze haar top weer omhoog en liep weg. Nou daar zat ik dan geil en opgewonden omdat ik haar lekkere tieten had gezien.

Pieter zei ” Wil jij nu even spelen”, zodat ik tijd had om te kalmeren.
Na mijn beurt over was ging Pieter tekeer op zijn gitaar, Mevrouw Klaassen kwam de slaapkamer binnen en ging achter mijn stoel staan en luisterde mee. Terwijl Pieter aan het spelen was, ze boog ze zich voorover en fluisterde in mijn oor dat ze had gemerkt hoe geil ik was geworden toen ze me haar tieten liet zien, en dat ze zou graag mijn lul in haar hand wilde hebben, en of ik dat misschien ook wilde. Ik zat daar opgewonden en nerveus. Ik wilde het, nu! Maar waar?

Eric eindigde het lied, en ze vroeg hem of hij even naar de winkel wou gaan voor haar om brood te halen voor de lunch. Op die manier, zouden we tijd alleen hebben dacht ik.

Ze gaf hem wat geld en hij vertrok, ik deed net alsof ik gitaar aan het spelen was. Ze sloot de deur en deed hem op slot. En liep naar me en zei “Ik denk vaak aan jou mannetje”. Vooral ’s nachts, als ik met zichzelf speel. Ik dacht dat ik gek werd.  die geile moeder van Pieter, wat een lekker wijf is dat toch.Ik was zo hard dat mijn pik aan de bovenkant van mijn korte broek tevoorschijn kwam. Ze greep naar beneden en kneep in mijn pik. “MMMmm. wat een lekkere pik” zei ze, terwijl ze voorover boog en mijn gezicht en kuste. Eerst op mijn lippen, en toen opende ik mijn mond om haar tong binnen te laten. Ze begon me af te rukken en ik zei “Ik ga zo klaarkomen hoor”.

Ze bukte zich en trok mijn broek naar beneden en liet haar mond om mijn pik glijden en begon langzaam te zuigen. Ze likte op en neer over de zijkanten. Met haar hand over mijn pik, bleef ze me langzaam afrukken en met haar mond likte ze over het puntje van mijn pik. Haar andere hand kneep in mijn kont en haar nagels kraste over mijn billen. Ik was in de zevende hemel en mijn hele lichaam stond in brand. Ik voelde mijn ballen zich vullen met zaad en ze voelde eraan terwijl ze me aftrok. Ik was van plan om te spuiten en om veel te spuiten.

Ze begon harder te pijpen en ze nam haar vingers en sloeg ze om mijn harde lul en rukte harder en harder. Ik vertelde haar dat ik zou gaan klaarkomen, en ze kreunde luid met haar mond nog steeds over mijn harde pik. Ik was bezig haar mond te neuken en duwde mijn pik in en uit, ik begon te spuiten. Oh God, dit voelde geweldig. Het leek alsof ik een liter sperma in haar spoot en ik voelde hoe ze alles aan het doorslikken was. Mevrouw Klaassen keek me aan en knipoogde terwijl ze bleef zuigen en likken.

Ze stond op en nam me mee naar de bank. Ze wreef over mijn pik zei ze hoe geil ze het vond. Ze trok haar korte broek uit en ik zag de natheid in haar kruis. Ze had geen slipje aan. Ik werd zo geil van het zien van haar half naakte lichaam. Ze draaide zich om en boog over de bank en zei tegen me om haar van achteren te neuken. Ik was zo geil ik zou alles wat ze vroeg zou doen. Ik bukte, ik wilde haar kutje proeven. Ik greep met mijn handen haar middel en haar zachte huid voelde zo lekker, ik duwde mijn gezicht in de spleet van haar kut en begon te likken. Dit maakte haar wild en ze duwde haar kut tegen mijn gezicht.

Ze zei “Pieter zal niet zo lang wegblijven schatje, we moeten snel zijn”, En dat ik haar nu moest neuken. Ze was zo nat. Ik stond achter haar en nam mijn stijve pik en richtte deze op haar natte gleuf. Ze nam haar hand  reikte naar achteren, pakte mijn pik en begon te duwen. Ik liet mijn pik  los en greep haar haar heupen en trok haar dicht tegen me aan als ik voelde mijn pik  diep in haar kut glijden terwijl ze hardop  kreunde. Ze was zo warm en nat van binnen. Ik voelde de warmte van haar kutje rond mijn pik en toen het in en uit ging maakte haar kut soppende geluiden.

Mevrouw Klaassen was zo geil. Het horen hoe ze kreunde maakte dat ik weer dicht bij een hoogtepunt kwam. Ik duwde mijn pik diep in haar. Ik voelde het hete natte kutje strak rond mijn pik en ik voelde hoe ze haar kut spande en om mijn lul kneep. Ik was van plan om opnieuw klaar te komen. Ik hoorde haar diep ademen en toen begon ze te gillen. Ik had dat nog nooit gehoord. Ze was aan het klaarkomen. Ze duwde haar kont hard tegen me aan en ik voelde haar kut knijpen in mijn pik. Haar zo te zien genieten en haar zo te horen kreunen deed me veel plezier. Ik vertelde haar dat ik was van plan om opnieuw klaar te komen en ze kwam nog een keer klaar precies op het moment dat ik dat zei. Haar lichaam schokte en ik had het moeilijk om binnen haar kut te blijven.

Ik begon te spuiten en ik hield haar stevig vast en ramde mijn lul stevig in haar kut om het sperma binnen te schieten. Ze boog voorover en schreeuwde in een kussen.
Ze molk mijn pik met haar kut voor alles wat ik had. Ik viel op de bank naast haar en ze keek me aan, nog steeds voorovergebogen met haar kont naar achteren, ik zag hoe mijn sperma uit haar kutje lekte. Ze leunde voorover en nam mijn pik in haar mond en begon te zuigen en likte  mijn pik schoon. Wow! Wat is het toch een lekker geil wijf, dacht ik.

Ze stond op en zei “kleed je aan jongen en ga weer gitaar spelen, Pieter komt zo”. Ze doopte haar vinger in haar kutje en liet me zien hoe nat ik haar had gemaakt. Ze duwde haar vinger dieper in haar kutje nam wat sperma op haar vinger en bracht het tot aan mijn mond en ik likte het af. Oh mijn God ik had dat nog nooit geproefd. Ik wilde er meer van. Ik wilde haar omdraaien en gewoon mijn gezicht in haar kut begraven voor zo lang als ik kon.

Pieter kwam na 5 minuten terug, ik was net weer helemaal op orde en pingelde op zijn gitaar. Hij zei “ik was toch niet te lang weg huh” en ik zei “nee hoor de tijd ging snel, heb net wat nieuws geleerd en het was fantastisch!!”

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.