Nieuwste Verhalen

De geile gymnastiek lerares en de grote zwarte pik

De geile gymnastiek lerares en de grote zwarte pik
De geile gymnastiek lerares en de grote zwarte pik

Mijn naam is Susan, Ik ben een leraar Engels op een middelbare school. Ik ben ook de gymnastiek lerares. Ik doe al aan gymnastiek sinds ik 7 was. Ik ben getrouwd zonder kinderen. Sommige mensen vertellen mij dat ik het perfecte lichaam heb, waarschijnlijk komt dat door de gymnastiek.

Ik ben erg tenger, maar 1 meter 55 centimeter en 50 kilo. Lang blond haar. Mijn benen zijn gespierd en mooi, dus ik laat ze graag zien met sexy naaldhakken en soms een enkelbandje. Ik hou van korte rokken dan komen mijn benen mooi uit. Ik ben 42 jaar.

Toen ik op een dag aan het les geven was, zat ik in een stoel vooraan in mijn klas en ik merkte dat een van de jongen naar mijn benen zat te staren. Het was een mooie zwarte jongen, meestal moet ik er gewoon om lachen naar en zeg dat ze moeten blijven studeren.

Al mijn leerlingen zijn jongens dus dit gebeurd wel vaker, maar dit keer zag ik bij deze jongen een bult in zijn broek die mijn aandacht trok. Zijn lul was groot, echt groot. Ik kon zien dat het zeker boven de 20 cm moest zijn. Hij wist niet dat ik het zag. Ik wilde hem niet in verlegenheid brengen, dus ik zei niets, maar ik kon het niet helpen, ik bleef staren, want ik had nog nooit zoiets gezien!

De volgende dag zag ik hem een ​​briefje door geven aan zijn vriend, maar hij wist niet dat zijn vriend het had laten vallen, dus heb ik het na de les opgepikt en gelezen, Verdomme, wat is Die Susan toch een lekker wijf. ik zou alles doen om mijn 24 cm harde grote zwarte pik in Mevrouw Susan der natte kut te schuiven! Stond er, ik wist niet wat ik ervan moest denken!

De hele nacht lag ik er over na te denken. De volgende dag tijdens de les vroeg ik hem om na de les bij me te komen. Nadat de klas uit was kwam hij bij me en ik zei, “ik heb je briefje gelzen”. Dus, je wilt je 24 cm grote zwarte pik in mijn natte kutje schuiven?

Hij wist niks te zeggen.Maar ik vertel je, hij was knap! Hij neukt alle blanke meisjes op school en als hij een strakke broek draagt ​​zie je waar zijn enorme grote zwarte pik hangt , tot  aan de knie. Ik nam mijn lippenstift uit mijn tas en deed wat op mijn lippen. Ik kon het niet helpen ik moest die pik zien, wat zou jij doen?

Ik boog voorover en begon over zijn broek die grote bult te wrijven, Hij glimlachte, en zei”24 cm Mevrouw”. Ik kruiste mijn benen toen ik de grootste lul die ik ooit heb gezien heb uit die broek trok! Omg! Mijn kutje is veel te klein voor deze grote zwarte pik. Ik vroeg me af  of ik zou kunnen proberen om hem in mijn mond te krijgen en hij zei “probeer het dan Mevrouw”.

Ik likte aan de grote zwarte pik en kon de eikel net in mijn mond krijgen. Mmmmm.! Hij was zo sexy! Ik streelde en pijpte hem voor een uur en hij begon klaar te komen maar toen ik hield hem tegen. Niet zo snel schatje. Deze prachtige grote zwarte pik verdient een perfect kutje  om te neuken. Ik knoopte mijn rok los en ik droeg geen slipje en hij glimlachte en zei: Verdomme, dat is de mooiste kut die ik ooit heb gezien!

Hij pakte me met een arm vast en ik wikkelde mij om zijn middel. Hij liet me op zijn enorme grote zwarte pik zakken. Ik kon niet geloven hoe groot hij was! Hij zei: ik ben nu de leraar schatje. Hij zei “gewoon ontspannen”, dus ik probeerde het en mijn kutje droop voor hem.

Toen voelde ik de eikel in mijn kut gaan, Shittt! Het deed pijn, maar het voelde zoooo goed! Ik sloeg mijn armen om hem heen en kuste zijn sexy lippen voelde ik hem verder en verder naar binnen glijden. Hij tilde me op en neer totdat mijn kutje langzaam volledig gevuld werd door zijn enorme grote zwarte pik!

Ik begon nu echt super geil te worden! Hij begon me zo hard als hij kon te neuken! Ik kwam zo hard klaar! Ik zat met mijn kont op mijn bureau en ik kon zien hoe deze enorme grote zwarte pik mij neukte! Het was het geilste wat ik ooit gezien! Neuk me! Ik wil dat je me harder neukt! Spuit je sperma in me ..

Hij neukte me zo hard dat ik begon te spuiten toen zei hij, ik ga klaarkomen! “Spuit in me, spuit je geil in mijn kleine kleine poesje. Shittt! riep ik. Ik voelde hoe zijn grote zwarte pik zijn sperma in me spoot. Ik trok hem naar beneden en kuste zijn lippen toen hij in me klaarkwam.

Hij trok zijn lul uit mijn kut en mijn kutje begon te druipen van zijn sperma. Ik keek hem aan met een sexy blik en glimlachte en boog voorover om zijn grote zwarte pik schoon te likken. Zijn sperma was heerlijk. Ik trok zijn broek omhoog en gaf hem een klapje op zijn kont toen hij vertrok.

Ingezonden door Anoniem. Bedankt!! 🙂


Net69

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.