Nieuwste Verhalen

De eerste keer een zwarte pik

De eerste keer een zwarte pik

De eerste keer een zwarte pik

Ik woon in hetzelfde appartementencomplex als Henk en Ingrid en we zijn goede vrienden. Ingrid is een mooie blanke meid met een een volle kont. Ik bewonderde haar al geruime tijd als ik op bezoek was bij Henk, of wanneer ze bij het zwembad dat bij het appartementencomplex hoort in haar bikini rond huppelt. Zij en ik zijn goede vrienden geworden en genieten van elkaars gezelschap. Henk werkt als vertegenwoordiger voor een groot bedrijf en reist veel. Hij is zeker 2 tot 3 keer per maand een week de stad uit. Soms, als Henk de stad uit is, belt Ingrid mij als ze iets dat ze nodig heeft, zoals het verplaatsen van meubilair of te helpen met haar auto. Ze vergeet altijd haar koplampen uit te zetten, en vraagt mij dan haar accu te herladen.Ze zegt dan”He pik kom me eens helpen”.

Ik had haar al een paar keer in haar bh en slipje gezien, als ik voetbal aan het kijken was met Henk. Ze leek verlegen, maar niet te veel. Tevens beschikt het appartement over een wasruimte in de kelder en ik had haar al een paar keer haar sexy lingerie zien opvouwen. Eens, toen zij er niet was en de droger al klaar was, nam ik haar kleren uit de droger en legde ze in haar wasmand omdat alle drogers in gebruik waren. De lading was vol met slipje en bh’s. Ik was verbaasd dat ze maar een 36C cup had, want ze lijkt veel groter. Ook had ze sexy lingerie, allerlei soorten riemen, en zelfs een paar slipjes zonder kruis. Toen ze naar beneden kwam om haar was te halen, heb ik haar verteld dat ik het eruit had gehaald, toen keek ze me aan en zei: “Heb je soms aan mijn slipje geroken?” Waarop ik antwoordde: “Wil je dan dan? “Ze knipoogde naar me, pakte haar wasmand en schudde haar sexy kont de deur uit en de trap op. Hoewel Henk een goede vriend van mij is, zou ik graag mijn zwarte pik in haar blanke kutje laten glijden.

Nou hier wordt een beetje vreemd, in Februari 2011, kwam Ingrid’s zus, Marjolein op bezoek. Marjolein is 29 en Ingrid is 27. Beiden zijn prachtige Meiden. Marjolein was ongeveer 6 maanden eerder gescheiden van haar man. Ik ken Marjolein via Ingrid  en we werden vrienden. Het was carnaval , Marjolein en ik besloten om ons te verkleden als piraten, ik als Jack Sparrow, en Marjolein als mijn sexy piraten hoer. Ingrid en Henk gingen verkleed als konijnen, ja, ik weet het, vreemd maar waar. Dus die avond, liep ik naar het appartement van Henk en Ingrid en toen ik daar aankwam, vielen mijn ogen uit mijn kop. Marjolein had de meest sexy outfit aan die ik ooit had gezien. Ze had een zwarte bh aan, die duwde haar tieten omhoog en bedekte nauwelijks haar tepels, een witte blouse met manchetknopen, een rode en zwarte gestreepte korte rok (degene die wordt geleverd bij een piraten kostuum), Dit werd afgewerkt met hoge zwarte laarzen. Om haar haar zat een rode bandana en ze had een grote zwarte piraten hoed op, daar onderuit lang blond haar. Ingrid plaagde haar, en noemde haar een piraten slet. Toen ik Marjolein zo zag, voelde ik mijn pik al hard worden en voor ik het wist had ik nogal een bobbel in mijn broek, en ik merkte dat Ingrid was me aankeek, hoewel ze niets zei.

We deden een aantal tequila shots in het appartement, en vertrokken naar de  binnenstad om te feesten. Het appartementencomplex ligt op loopafstand van alle kroegen. Onnodig om te zeggen, we vierden hard, drinken en dansen tot laat in de nacht. We waren allemaal goed aangeschoten, en ik kon zien dat Ingrid een beetje geïrriteerd was over de manier waarop Marjolein handelde. Marjolein nam de rol van piraten slet serieus, ze schudde haar kont op de dansvloer. Ik werd er geil van, vooral toen ik haar danste met en ze haar kont tegen mijn pik schuurde. Toen we schuifelde pakte Marjolein mijn billen en stak haar tong in mijn oor, ik piste bijna in mijn broek. Toen begon ze hartstochtelijk te zoenen en duwde haar tong diep in mijn mond. Natuurlijk, ik kuste haar terug en kneep in haar dikke kont. Ik voelde haar blote door de dunne piraat rok. Toen vroeg ze me: “voelt het lekker? … Ga je gang stop je hand onder mijn jurk. “Nou, ik ben een vrij slimme jongen, dus ik deed wat ze me vroeg, en tot mijn verbazing voelde ik haar blote kont. Dat betekende dat onder haar rok haar blote kut en kont was. Mijn hersenen gingen tekeer, en ik dacht, mmmm, ik ga dat hete blanke kutje neuken vanavond. Maar net toen ik daar aan dacht zag ik Ingrid naar ons kijken, als blikken konden doden was ik nu al vijf keer dood.

Het liedje was afgelopen en Marjolein vertelde me dat ze moest plassen, en ze pakte mijn hand en trok me door de kroeg. We gingen door de gang, zowel de mannen en vrouwen toiletten waren aan de achterkant van de bar. Marjolein stopte bij een klein hoekje. Ze begon me te kussen en ik kuste haar terug, toen stopte ze en vroeg: “Hoe vind je mijn kruisloze panty?” Ik zei: “Potdomme meid wat geil.” Toen duwde ze me een beetje terug, trok piraten rok net hoog genoeg dat ik haar kutje kon zien, het was schitterend, volledig geschoren met zoete roze lippen. Ze vormde toen een V met haar wijs-en middelvinger legde het op haar kutje en spreidde de lippen voor mij zodat ik alles goed kon bekijken. Toen zei ze: “Dit is voor jou, ik wil je chocolade pik vanavond.” Toen stak ze haar wijsvinger in haar kut, trok hem eruit en begon ermee over mijn lippen te wrijven. Ik kon het niet meer aan, ik nam haar vinger in mijn mond en begon te zuigen, en zei: “Meisje wat heb je een lekker zoet kutje.” Plotseling, hoorde ik een luide stem: “Wat ben je aan het aan het doen? “Ingrid liep op ons af. Marjolein vertelde haar dat we zaten te praten. En toen zei Ingrid: “Marjolein, ik maakte maar een grapje dat je een piraten slet was, ik heb je niet gezegd dat je er ook echt een moet zijn.” Marjolein draaide zich om en mompelde dat ze moest plassen en liep terug naar het vrouwen toilet . Ingrid draaide zich om en keek me recht in de ogen en zei: “Henk en ik gaan naar huis, en” toen was ze even stil en zei, “nou verdomme, blijf dan maar.” Ik vroeg haar wat er aan de aan de hand was. Ze zei: “Ik kan het niet geloven dat je m’n zus wil neuken, maar oke, ga je gang en neuk haar dan maar, neuk haar kut, neuk haar kont, neuk haar mond en schiet je sperma maar in haar strot, breng haar maar terug als je klaar bent. “Toen draaide ze zich om en liep weg, die prachtige kont van haar schudde heen en weer. Ik kon niet geloven wat ze net zei, Ingrid was geen engel, maar ik had haar nog nooit zo horen praten. Het enige wat ik kon denken op dat moment was hoeveel ik ze allebei wel wilde neuken, hoe geil zou het zijn om twee prachtige zusjes te neuken.

Toen zag ik Marjolein uit de deuropening van het toilet struikelen, net toen Ingrid langs liep. Ik kon zien dat Ingrid haar vinger naar haar wees, ze zei een paar woorden, en liep weg. Ik begon in de richting van Marjolein te lopen en toen, vroeg ik haar: “Wat is dat allemaal?” Marjolein  keek me aan en zei: “Hoe stom ben je? Zie je niet dat ze jaloers is, maar vergeet het, het komt wel goed vanavond en ik ga mijn eerste zwarte pik krijgen. “Toen begon ze me over mijn kruis te wrijven. Waarop ik zei: “Ga je gang maar schatje, ik ga je lekkere kutje beffen, en jij kan mijn zwarte pik pijpen, en dan neuk ik je zoals je nog nooit geneukt bent, wil je je eerste zwarte pik schatje dan kun je hem krijgen ook. “We verlieten de bar en struikelde terug naar het appartementen complex, en ik nam haar mee naar mijn huisje om haar te neuken.

Toen we naar naar huis liepen, zei Marjolein dat ze moe was en moest rusten. We waren in het ​​park, dus we gingen op een bankje zitten naast de schommels, dat was een beetje van de weg af en niet verlicht. Marjolein legde haar hoofd op mijn schoot en begon te wrijven over mijn pik. Ik zei tegen haar: ” niet iets starten wat je niet kan afmaken.” Ik voelde me steeds harder worden toen ze bleef wrijven. Toen keek ze me aan en vroeg: “Hoe groot ben jij?” Ik moet toegeven, ik heb altijd het gevoel gehad dat ik goed was geschapen, net iets meer dan twintig centimeter lang en echt dik, bijna net zo dik als mijn pols. Ik antwoordde haar: ‘Laat mij maar even, “en ik trok mijn broek naar beneden en trok mijn lul uit mijn broek. Mijn pik stond hard overeind alle twintig plus centimeters. Toen hoorde ik Marjolein zeggen: “Oh mijn God, je pik is enorm ‘, ze deed haar hand er omheen en begon me af te trekken. Toen zei ze: “Ik heb nog nooit zo’n grote pik gepijpt.” Toen begon ze giechelen en zei, ik heb ook nog nooit een hete zwarte pik geneukt. ‘Marjolein trok de voorhuid naar achteren en mijn eikel schoot naar buiten en ze begon hem te kussen, toen nam ze hem in haar mond. Haar mond voelde als warme boter rondom mijn pik, ik kan je vertellen dat dit niet de eerste pik was die ze had gezogen en haar hoofd ging op en neer, waardoor ze slurpen-de geluiden maakte. Ik hield mijn hoofd achterover en dacht hoeveel blanke meisjes kunnen zo goed pijpen, en voor een moment, dacht ik hoeveel ik zou willen dat Ingrid aan mijn grote zwarte pik lag te likken.

Marjolein pijpte me gedurende ongeveer 5 minuten terwijl ik haar kutje onder haar rok aan het vingeren was. Toen stopte ze en riep: “Shit schat, ik moet die grote brok chocolade pik in me hebben.” Ze stond op, trok haar rok omhoog, haar rug naar me toe en zette haar kutje recht boven mijn pik. Toen pakte ze het hem beet en begon de eikel van mijn pik tegen haar spleetje te wrijven,  ze was echt nat. Vervolgens duwde ze de eikel in haar kut en begon langzaam naar beneden te zakken. Ik had mijn handen op haar heupen onder haar piraten slet rok en leidde haar naar beneden. Ze flapte eruit: “Je bent zo groot, kan ik niet allemaal nemen, laat me zelf bepalen hoeveel ik in mij kan krijgen”, terwijl ze haar handen op mijn benen zette om zichzelf te ondersteunen gleed ze naar beneden. Ze begon op en neer op mijn pik te glijden, elke keer ongeveer 5 centimeter in haar kutje. Ik was in de hemel toen ik haar strakke witte kut op en neer voelde gaan over mijn pik. Ze was zo strak, zelfs in het donker zag ik haar kut lippen rond mijn pik als een grote rubberen band uitrekken. Terwijl ze naar beneden duwde, zag ik haar lippen meebewegen langs mijn harde pik , ze werd helemaal uitgerekt. Ze begon te hijgen en te steunen en ik wist dat ze geil werd, maar ze liet me schrikken door hoe hard ze kreunde. Ze kreunde luid, en toen riep ze, “Neuk me, neuk me, neuk me hard met je grote zwarte pik,” in en uit. Ik vertelde haar dat we moesten stoppen voordat we in de problemen kwamen, en trok haar van mijn pik af en trok mijn broek weer omhoog. Ik vertelde haar dat we nu naar mijn appartement moesten gaan. Ze keek me aan en zei: “Wat is dit nu, ben je bang voor mij?” Ik vertelde haar: “Nee, ik wil naar mijn bed, waar ik je echt kan neuken zoals het moet.”

Toen we bij mijn appartement aankwamen opende ik de deur en we liepen naar binnen. Marjolein liep naar de bank en deed haar laarzen uit, stond op, stapte uit haar rok en deed haar blouse uit. Ze zei tegen me dat ik haar moest helpen om haar bh uit te doen. Ik haakte het los en haar prachtige tieten waren bloot. Er waren zo mooi met enorme tepels. Ze hield haar jarretel gordel aan, die waren zo sexy en ik deed een stap terug en bewonderde haar hete lichaam. Toen sloeg ze haar benen over elkaar, haar hand op haar heupen en zei: “Zie ik er lekker genoeg uit voor je zodat je me weer wil neuken?” Zei ik tegen haar, “Wacht maar hoertje je zult het krijgen.” Marjolein draaide zich om en begon haar kont te schudden en riep: “Kom neuk me doggie style!” Toen boog ze zich voorover, legde haar handen op de rug van de bank, en liet me die hete kut zien die nu vanachter langs te zien was. Alles wat ik kon doen nu was mijn harde pik uit mijn broek halen en hem over haar geile bikken te wrijven. Marjolein eruit flapte, “Stop met dat gepest, neuk me en neuk me hard met die pik van jou.” Toen reikte ze achterlangs, pakte mijn pik en leidde hem in haar stomende kut. Ik begon te duwen zodat ik in haar gleed heel langzaam, dieper, dieper totdat ik haar baarmoederhals voelde, ik kon zien dat ze niet alles kon alles nemen en ze schreeuwde toen ik haar aanraakte in plaatsen waar ze duidelijk nog nooit was aangeraakt . Daarna trok ik langzaam terug, legde mijn handen op de top van haar dijen en trok haar kont terug op mijn pik, probeerde dieper erin te gaan deze keer, vervolgens haalde ik heen en weer en ze kreunde meer en meer. Inmiddels had ik mijn ritme te pakken, pompte haar diepe elke keer en ik kon zien dat ze begon uit te strekken. Ze kreunde luider en luider, toen schreeuwde ze: “Oh mijn God, ik kom zo hard klaar, het stroomt eruit, neuk me harder, neuk me harder, geef mij die grote zwarte pik.” We neukten voor ongeveer 30 minuten en Marjolein kwam nog 2 keer klaar, toen zakte ze door haar knieën en ze viel op de bank.

Ik leunde over haar heen en begon mijn pik helemaal over haar gezicht te wrijven en ze nam de top van mijn eikel in haar mond en begon te zuigen, ze likte haar kut sappen van mijn glinsterende zwarte pik. Toen ze plotseling, ze haar mond van mijn lul trok en zei: “Ik wil dat je je aftrekt en klaarkomt over mijn hele gezicht, ik wil je hete zwarte zaad proeven.” Daar word ik nou zoooo geil van, ik heb altijd gedacht dat het geil was, een geile blanke slet met een lading heet wit zaad op haar smoel, en ze wilde het. Ik wikkelde mijn hand rond mijn harde zwarte pik en begon af te trekken met mijn pik recht voor haar prachtige gezicht. Ze liet haar tong uit mond schieten en likte mijn pik. Ik kon niet langer tegenhouden en ik begon te shaken en vertelde haar dat ik zou klaarkomen. Stromen van geil, wit zaad begon uit het puntje van mijn pik te schieten in haar mond, tot voorbij haar neus, in haar ogen, bedekte haar voorhoofd en in haar goudblonde haren. Straal na straal van warme dikke sperma, waardoor grote klodders sperma over haar lippen, neus, voorhoofd en haar liep. Toen stopte ik mijn pik weer in haar mond en spoot totdat ik niks meer had. Marjolein trok haar mond van mijn lul en zei: “Lieverd, wat een zaad, ik heb nog nooit gezien dat een man zo veel sperma had, wanneer was de laatste keer dat je kwam?”, Ze begon de sperma uit haar gezicht te halen met haar vingers en likte ze af, ik hielp haar, veegde mijn sperma uit haar haar in haar mond en liet haar mijn sperma van mijn vingers likken. Marjolein zei toen: “Schatje, vind je dat geil, spuiten over mijn gezicht? Nou, schatje je kan op mij klaarkomen op elk moment dat je wilt. Ik ben vanaf nu verslaafd aan chocolade pik. “

Ik stond op en ging naar de badkamer en greep een handdoek, zodat Marjolein alle resterende sperma uit haar gezicht kon vegen. Toen stonden we op en ging naar de slaapkamer, uitgeput, vielen we in het bed, zij had alleen haar jarretel gordel aan, en ik in mijn piraten outfit, maar dan zonder mijn broek.

Wordt vervolgt.→

 

 

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.