Nieuwste Verhalen

De eerste keer een man pijpen

De eerste keer een man pijpen
De eerste keer een man pijpen

Ik ga naar een feestje bij een vriendin thuis. Er is veel drank, maar ik ik drink geen sterke drank dus ik neem Cola en kijk naar hoe stom mensen doen als ze zijn aangeschoten. Als iedereen wat meer op heeft, wordt iedereen ook steeds vrijer. De meiden durven meer en er is een hoop geflirt aan de gang en een hoop gekus. Een van de meiden daagt mij uit om mijn vriend te kussen. Ik graag ga akkoord met de uitdaging en kus hem. De meiden lachen.

Na het feest als iedereen op het punt staat om weg te gaan, vraagt mijn vriend of ik misschien nog even wil blijven hangen. Ik zeg “Ja hoor” , en hij maakt een kopje koffie voor me klaar. Hij vraagt ​​of ik misschien homoseksueel ben, maar ik leg hem uit dat ik bi ben en ik van beide hou. Hij vraagt of  ik hem weer wil kussen, dus ik doe dat. Hij weet echter niet dat ik het nog nooit met een man heb gedaan. We geven elkaar een lange tongzoen en hij trekt zijn kleding uit.

Ik kus zijn naakte lichaam, en hij duwt mijn hoofd naar zijn half stijve penis. Ik val bijna flauw van de opwinding als ik mijn eerste pik in mijn mond krijg. Ik begin hem te pijpen. Ik draai mijn tong langzaam rond zijn eikel en zijn pik word keihard. Hij duwt dan voorzichtig, maar stevig zijn pik verder in mijn mond. Zijn dikke, vette, harde, goed geschoren penis verdwijnt helemaal in mijn mond.

Ik haal langzaam mijn hoofd heen en weer en ben hem lekker aan het pijpen. Ik zie hem trillen en hoor hem kreunen. Mijn knieën zijn koud en rood van de tegelvloer, dus ik verander van positie en hij neukt mijn mond als een wild dier. Hij schudt en valt terug een beetje tegen het aanrecht, maar mijn tong en lippen zitten stevig om zijn pik en ik blijf hem pijpen. Hij leunt dan naar voren en schiet zijn lading in mijn mond, ik slik en zijn sperma smaakt fantastisch.

Ik draai hem om en lik zijn anus en blijf hem aftrekken om het overtollige sperma uit zijn pijp te krijgen. Hij komt nog een keer klaar en dan draait hij zich om en kust me. Ik veeg zijn pik  af met een nat washandje en begint zich aan te kleden. Hij vraagt ​​me om de nacht door te brengen. Vervolgens neemt hij me bij de hand en leidt me naar de slaapkamer. We hebben de hele nacht geknuffeld, gekust en geneukt.

 

Ingezonden door XXXHenk ( Thanks :D)

 

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.