Nieuwste Verhalen

Bijverdienen als computer reparateur

Bijverdienen als computer reparateur
Bijverdienen als computer reparateur

Micheal had naast school nog een bijbaantje, hij had wat kennis van computers en daarmee ging hij vaker computers repareren bij de mensen thuis. Hij had een advertentie geplaatst in het lokale dagblad en daar kreeg hij regelmatig reacties op. Op die manier verdiende hij een leuk centje bij.

Het was vrijdagavond toen Micheal gebeld werd door een man die problemen had met z‘n e-mail en zijn computer deed een beetje raar. Omdat hij de computer maandag weer nodig had voor z‘n werk vroeg hij of Micheal zo snel mogelijk kon komen. Omdat hij toch niks anders te doen had schreef hij het adres op en zei dat hij meteen onderweg was. Na een 45 minuten op fiets kwam Micheal bij een groot huis aan met een enorme oprit, ‘hmmm, hier kan ik wel wat verdienen‘ dacht Micheal. Hij belde aan, en een aardig en goed uitziende man maakte de deur voor hem open. ‘Jij bent van de computers ?‘ vroeg de man. ‘Ja,‘ zei Micheal en hij liep de voordeur binnen. ‘loop maar mee‘ zei de man ‘de computer staat hier‘. ‘Wat scheelt er eigenlijk precies aan ?‘ vroeg Micheal, en de man antwoordde dat hij problemen had met programma‘s opstarten en dat hij geen foto‘s meer bij z‘n e-mail kon voegen. ‘Ik kijk wel eventjes, ik vermoed dat U een virus heeft opgelopen‘ zei Micheal. ‘Je mag ook Jan zeggen in plaats van U hoor‘ zei de man. Micheal liet een virusscanner werken, en inderdaad zat er een virus op het systeem. Hij verwijderde het virus van de computer en alle problemen waren als sneeuw voor de zon verdwenen.

‘Werkt de e-mail nu ook weer?‘ vroeg de man. En Micheal zei dat hij wel even ernaar zou kijken. hij starte het e-mail programma op en maakte een berichtje om te testen. ‘heeft U ook een foto die we kunnen gebruiken ?‘ vroeg Micheal en de man zei dat hij maar even een willekeurige afbeelding moest pakken. Micheal klikte een bestand aan en de foto werd ingevoegd in de e-mail. Tot de man zijn grote schrik had hij net die ene foto aan geklikt waarop hij naakt met een enorme dildo in z‘n kont zat. ‘Shit‘ riep de man, ‘Sorry, ik wist niet dat die er nog opstond‘ en je zag aan hem dat hij zich heel ongemakkelijk voelde. ‘Maar nee, ik vindt het een hele mooie foto‘ zei Micheal en keek Jan ondeugend aan.

Jan die nog een beetje moest bijkomen van de schrik was een beetje perplex van het luchtige antwoord van Micheal. ‘Hoezo ?‘ vroeg Jan ‘vindt je dit niet aanstootgevend dan ?‘ Nee, helemaal niet, ik vindt het juist opwindend‘zei Micheal. ‘Heb je ooit wel eens iets met een man gedaan ?‘ vroeg Jan voorzichtig. ‘Nee, maar dat kan nog veranderen he?‘ zei Micheal met een zwoele stem. Ze keken elkaar in de ogen en ze voelden nu dat het goed zat. Jan deed een stap voorwaarts en stond nu pal voor Micheal die nog op de stoel zat. Micheal greep Jan meteen in zijn kruis en opende zijn inmiddels strak staande rits. hij haalde Jan‘s heerlijke pik uit z‘n benarde positie en zonder aarzelen nam hij de harde pik in z‘n mond en begon er aan te zuigen. Jan wist niet wat hem overkwam en vroeg of Micheal misschien mee naar de slaapkamer wilde. Micheal was inmiddels zo geil dat hij niet kon wachten om lekker te vrijen met Jan en knikte heftig ja!

Jan leide hem naar de slaapkamer en ze ontdeden elkaar van hun kledingstukken. Helemaal naakt stonden ze tegenover elkaar en Jan gebaarde Micheal om op het bed te gaan liggen. Micheal ging op z‘n buik op bed liggen en duwde z‘n kont gewillig omhoog. Met z‘n sterke handen streelde Jan het kontje van Micheal en masseerde zijn heerlijke anus zodat dit lekker soepel werd. Met de andere hand streelde hij zijn ballen en speelde met de inmiddels enorm gegroeide lul van Micheal. Hij likte het poep gaatje van micheal lekker nat die kronkelde van genot en voorzichtig duwde Jan een vinger bij hem naar binnen. Micheal kreunde zachtjes. Plots trok Jan zijn vinger uit de kont van danny en zei dat ie erop geilde als Micheal lingerie aan zou doen. Micheal was inmiddels zo ontzettend geil geworden dat hij er alles voor over had om maar geneukt te worden door Jan‘s lekkere staaf.

Hij zou ontmaagd worden in zijn kont kutje. Jan reikte hem een setje geile hoerige lingerie aan en gebaarde dat Micheal dit aan moest doen. Zonder aarzeling trok Micheal het aan en het voelde heerlijk, het voelde goed. Hij was Jan‘s hoertje! Jan had in de gaten dat micheal zo geil was dat hij alles met hem kon doen en ging daarvan gebruik maken ook. Jan ging op bed liggen en Micheal wist al wat hij ging doen. Hij hurkte boven de paal van Jan en liet zich langzaam op zijn pik glijden.

Het deed eerst een beetje pijn maar hij was zo ontzettend geil, hij duwde door en het werd steeds lekkerder en heter. Jan was inmiddels in de zevende hemel, eerst was hij zich nog aan het schamen voor de geile foto van hem met een dildo in z‘n kont en nu werd hij hier bereden door een gewillig hoertje. Micheal was ontzettend geil en er kwam regelmatig wat voor vocht uit z‘n pik doordat Jan bij elke stoot z‘n prostaat masseert. Micheal gaat er helemaal in op en heeft z‘n ogen gesloten. Jan ziet hem gewoon genieten. Micheal roept tegen Jan dat hij hem wil voelen spuiten. Jan aarzelde even maar vindt het idee zo geil dat hij zich laat gaan, hij spuit Micheal z‘n kontje helemaal vol en ziet dat hij ervan geniet.

Micheal kruipt van hem af en gaat op z‘n knieen zitten, zijn kont gaatje staat nog open en Jan‘s geil loopt er langzaam een beetje uit. Zonder iets te zeggen stoot Jan opnieuw z‘n paal in Micheal’s zijn genots holletje en micheal voelt een warme gloed hem vullen, Jan trekt zijn paal eruit en het warme vocht loopt over z‘n rug en tussen z‘n benen door. Hij is helemaal nat. Jan heeft in en over hem heen gepist. Dit was zo‘n geile ervaring. Micheal is helemaal weg van Jan, hij nam zijn pik in z‘n mond en likte de laatste zoute druppels van z‘n eikel af. Zijn lingerie was kletsnat en rook naar de pis geur van Jan, het was geil !

Jan bukte zich over de tafel en spreide zijn benen, ‘kom, nu neuk je mij jij geile hoer!‘zei Jan. Micheal nam stelling achter Jan en stootte in een beweging zijn lul in Jan’s geile grot. Mijn god wat was hij heet. Jan liet zich helemaal nemen, hij was zo lekker ontspannen van de heerlijke zaadlozing die Micheal hem had bezorgd. Micheal hield het niet meer lang vol en Jan voelde het aankomen, hij duwde Micheal weg en nam zijn pik in zijn mond. Hij trok eraan alsof z‘n leven ervan af hing en het zou niet lang meer duren of Micheal liet al z‘n geilheid lopen. Hij hoorde dat Jan zich gewoon verslikte in z‘n zaad, zo heftig was hij aan het spuiten. Jan kwam recht en met z‘n mond nog vol zaad gaf hij Micheal een lekkere zoen. Het zaad en hun tongen waren een samenspel, ze lieten zich terug op het bed vallen en nog nat van de pis en het zaad streelde en verwenden ze elkaar nog enkele uren.

Micheal belde z‘n ouders op om te zeggen dat hij bij een vriendje bleef slapen en ze hadden het hele weekend de tijd van hun leven.

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.