Nieuwste Verhalen

Anaal geneukt met dildo sex in Thailand

Anaal geneukt met dildo sex in Thailand
Anaal geneukt met dildo sex in Thailand

Ik ben 26 jaar oud en dacht dat ik het allemaal al geprobeerd had, toen ik tegen een nieuwe vorm van sex aan liep. Van alle vrouwen waarmee ik seks heb gehad, Zij er 2 in mijn hoofd blijven hangen. Ik denk altijd hoe geiler de sex, des te meer ik het lekker vind.

Hoewel ik ben geen homo ben, heb ik er wel fantasieën over om in mijn kont geneukt te worden door een vrouw met een grote voorbind dildo. Ik fantaseer over hoe het zou zijn om zo’n hard rubber ding in mijn kont te krijgen en keihard te worden geneukt.

Ik ging naar Thailand vorig jaar en verbleef in een van de lokale goedkope hotelletjes in het centrum van Bangkok. De man bij de receptie wist dat ik alleen was en vroeg me of ik misschien gezelschap wilde. Mijn eerste gedachten waren, die kerel wil me versieren, en dat hij homo was.

Maar hij liet me een boek zien met foto’s van meisjes. Je kijkt erin en kiest een geile slet voor de nacht. Ik zag er een die graag mannen vernederde en vroeg om haar langs te sturen.

Die avond kwam ze naar mijn kamer met een ander jong meisje. Het meisje was meegenomen om deel te nemen aan de vernedering. Ze vroeg me om mijn kleren uit te trekken en liet me naakt met mijn handen geboeid achter mijn rug door de kamer lopen. Beiden waren volledig gekleed en keken naar mij, ik schaamde me diep maar had een harde pik, hij was echt zo stijf als een plank.

Verlegenheid veranderde langzaam in vernedering toen ze me liet knielen voor het jonge meisje en toen ik eenmaal gebukt was ze me op mijn kont sloeg met haar hand. Ze trok een pot glijmiddel open en smeerde mijn ballen en lul en mijn kontgat ermee in. Het was zo glad dat haar vingers zonder weerstand in mijn anus gleden. Ik begon een warme tinteling te voelen in mijn kruis. Ik was nog nooit zo bewust van mijn kont gat en lul geweest en zo geil en hard.

Ik voelde me voortdurend op de rand van klaarkomen, maar ik kon het niet. Ze liet een reeks van zwarte kralen zien en begon ze begon ze in mijn kontgat te duwen. Zodra een kraal in mij kont zat duwde ze door tot de volgende zou stoppen tegen mijn anus, klaar om er in geschoven te worden.

Ik voelde hoe mijn kont zich totaal vulde en ze zachtjes mijn lul streelde. Haar hand gleed naar de basis van mijn lul en ze kneep er licht in voordat ze weer omhoog ging. Het andere meisje kwam in het spel door in mijn tepels te knijpen en er aan te draaien. Ik had nog nooit zo’n intens plezier gevoeld, kon niets ik schaamde me nergens meer voor.

Het jonge meisje nam een grote dildo in de vorm van een pik en haalde hem langs mijn eigen lul, zodat hij nat was van mijn voorvocht, en duwde deze in mijn mond. Ik realiseerde me dat ik op mijn ​​eigen sappen lag te sabbelen. terwijl ik aan de dildo zoog werd door de andere vrouw de kralen zachtjes uit mijn kont getrokken.

Ik voelde en orgasme opbouwen en ze haalde de kralen er een voor een uit. Ik stortte neer op de vloer van puur plezier en spoot mijn sperma in de mond van het jonge meisje dat mij aan het pijpen was op dat moment.

Ze haalde de dildo uit mijn mond en ze zette haar lippen over de mijne en liet al mijn sperma naar binnen glijden in de achterkant van mijn keel. Ze duwde de dildo weer in mijn mond om mij dwingen om mijn eigen sperma te slikken.ik viel bijna in een coma van genot.

De meisjes pakte het geld dat ik had op de tafel had gelegd,  trokken de dildo kijk uit mijn mond en gingen de deur uit. Ik was zo slap ik kon me de eerste 30 minuten niet bewegen. Ik stond op en ging douchen, en zelfs toen had ik nog moeite met staan, want mijn benen waren nog steeds aan het trillen.

Ik was totaal seksueel tevreden gesteld en had voor zeker 2 weken genoeg gehad. maar als ik ooit nog aan sex doe dan is het anale sex in Thailand.

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.