Nieuwste Verhalen

Anaal op de camping

Anaal op de camping

Anaal op de camping

Het leek een perfecte afsluiting van een mooie geweldige dag. Voor een herfst dag was de temperatuur hoog, in feite was het eigenlijk al heter dan de meeste van de zomerse dagen die we hebben meegemaakt dit jaar. Zittend bij het kampvuur, luisteren naar een paar nummers, het genot van een koud biertje en kijken naar de prachtige sterrenhemel. Wist ik veel dat perfect op het punt stond om een hele nieuwe betekenis krijgen.

Marina en ik hadden al drie maanden verkering nu en ze begon te elk weekend door te brengen met mij op de camping. We gingen wat golfen, of wat rond rijden en foto’s te nemen van de Natuur of stukjes van de Nederlandse geschiedenis.

Op de terug weg naar de camping, hadden we besloten om te stoppen in de plaatselijke eettent, een beetje eten en een biertje. Marina wreef plagend met haar voet over mijn pik onder de bar tafel. Ik glimlachte, en wist niets maakte haar geiler dan een sensuele uitspatting in de caravan. Vanavond zou geen uitzondering te zijn, laat me dat veranderen, vanavond zou een uitzondering zijn!

Het was ongeveer 9:30 uur s avonds en donker genoeg dat je de andere kampeerders kon zien die net hun lampen aandeden, maar eenmaal buiten het licht van de lampen, was het moeilijk te zien wie wie was. Ik keek omhoog naar de sterren, een prachtige heldere avond, ik kon de Grote Beer en de Melkweg zien, Marina lachte en zei dat ze meer wilde dan sterren zien, ze wilde mijn pik zien en ik wilde haar neuken buiten buiten bij het vuur.

we hadden wel meer seks buiten gehad, maar dit leek een beetje meer risico met kampeerders tegenover de parkeerplaats , en een andere caravan naast ons op niet meer dan zes meter afstand. Ik lachte haar uit toen ze me vroeg of ik misschien bang was.

Nou, als iemand mij kende, ik ben nergens bang voor als het gaat om seks. En in onze relatie, was ik de Dominator.

Zonder een woord te zeggen stond ik op en pakte haar hand, en wachtte niet tot ze stond??, maar in plaats daarvan trok haar uit haar stoel en naar de picknicktafel. Ik draaide haar om zodat ze naar me toedraaide en met beide handen op haar schouders, dwong ik haar in een gehurkte positie.

Ze was net uit het zicht onder de rand van de tafel zodat de kampeerders aan de overkant van de weg het niet konden zien. Maar als de mensen in de caravan naast ons hun gordijnen zouden openen, was ik er zeker van dat ze het juiste uitzicht zouden hebben gehad, en het waren senioren, dus zouden ze misschien de politie hebben gebeld – maar Fuck it!! , het was het waard. Marina keek me en wist dat nu een van haar grote fantasieeen vervult ging worden.

Ik trok mijn half harde pik uit mijn broek en liet haar beginnen met pijpen. Als ze van een ding hield was het pijpen, ze liet de harde pik groeien in haar mond, de zwelling in haar mond gaf haar het gevoel van macht en plezier.

Mijn pik groeide nog groter toen ik te langzaam haar strakke mond neukte. Ik hield haar aan de achterkant van haar hoofd van en met een hand als ik duwde mijn pik dieper met elke slag.

Marina gebruikte haar tong om de voorhuid terug te duwen, zodat het kostbare voor vocht zorgde voor een coating aan de binnenkant van haar mond. God deze vrouw wist hoe ze een pik moest pijpen. Terwijl ze zoog en ik haar mond neukte, speelden haar vingers met mijn zware zak en al snel voelde ik haar vinger tussen mijn billen en anaal in mijn aars glijden.

Ik gaf haar haar een snelle ruk en ze wist dat ze moest stoppen. Ze trok haar mond van mijn lul en liet haar vinger in haar mond glijden om hem af te likken. Ze keek me aan voor goedkeuring en toen ik glimlachte, keek ze naar beneden, en liet haar lekkere lippen weer om mijn harde lul glijden om verder te pijpen.

Ik voelde haar nu natte vinger langzaam omhoog komen naar mijn strakke aars, waardoor ik mijn pik dieper in haar mond duwde. Haar natte vinger neukte mijn kont langzaam terwijl ik haar mond neukte. De enige geluiden waren haar lage diepe grom rond mijn pik en de stemmen van de drie mensen om een kampvuur verderop.

Langzaam trok ik haar aan haar voeten, een kleine zucht ontsnapte haar toen mijn pik uit haar mond gleed.

Ik draaide haar om en duwde haar over aan de picknicktafel. Ik trok haar broek en slipje met een snelle beweging naar beneden, en het plaatste een hand tussen haar schouderbladen, ik duwde mijn pik naar de ingang van haar druipende kut en duwde haar naar voren.

Ze ademde zwaar toen ik langzaam haar kut vulde met mijn dikke lul. Ik vulde haar kut volledig op en bleef stil staan. Ze stelde me niet teleur, en begon haar heupen heen en weer te bewegen en me te neuken. Ik hou van vrouwen die niet te lui zijn om het werk doen, en hun innerlijke slet vrij geven. Alle gevoel van schaamte van zich afgooien en gewoon maar 1 ding willen en dat is geneukt worden of zelf te neuken.

Ik liet een hand onder haar trui glijden en greep een van haar kleine, maar volle borsten en begon er in te knijpen, met mijn andere hand greep ik haar haar en gebruikte het als een teugel om haar te bedwingen als een op hol geslagen paard. Het was echt moeilijk voor haar om geen gil te geven. Marina is een luidruchtige hoer als we neuken en ik wist dat het heel moeilijk voor haar zou zijn om geen geluid te maken, maar ik wilde niet dat we ontdekt zouden worden.

Ik sloeg haar op haar dikke kont in de bedoeling dat ze niet haar mond open deed om te schreeuwen. Mijn ogen waren op de mensen aan de andere kant van de weg gefocust, ze waren zich niet bewust van de geile seksuele uitspatting aan de overkant. Het duurde niet lang voordat ik haar sap over mijn pijnlijke ballen voelde druipen.

Marina stopte haar ene hand in haar mond en ik wist dat ze op het punt stond om klaar te komen voor de eerste keer. Ik draaide haar tepel hard waardoor ze een lage scherpe schel uitstootte. Ik liet haar tepel los en greep haar rond haar middel en vond haar nu dikke gezwollen clit en begon te knijpen en te wrijven , en zo snel als ik dat deed kwam ze voor de tweede keer klaar.

Nu kon ik me hebben teruggetrokken en we konden het hebben afgemaakt in de caravan, maar de hel ermee ik was nu zo geil, dus leunde ik voorover en fluisterde in haar oor dat ik haar in haar strakke kont wilde neuken en dat wereld dit mocht zien als ze dat wilden.

Ze keek weer naar mij, ik trok mijn pik uit haar natte kut en spuugde op mijn hand en ik wreef mijn speeksel op haar strakke kontgaatje, en duwde toen eerst een en daarna twee vingers naar binnen om haar los te maken. Normaal gesproken zouden we gebruik maken van glijmiddel, maar af en toe wil ik haar gewoon droog neuken in haar reet om haar te laten voelen wie de baas is.

Ik plaatste het topje van mijn dikke lul bij haar nu trillende gerimpelde aarsje en trok aan haar haar, haar hoofd recht naar achteren, zodat ze kon kijken naar onze buren, mijn pik hard in haar kont. Haar ogen bleven wijd open en ik voelde haar hart kloppen in mijn mannelijkheid. Jezus, dit was intens voor ons beiden.

Iedereen die zegt dat een vrouw geen orgasme kan krijgen door haar in haar kont te neuken heeft nog nooit een vrouw als Marina gehad. Ik ramde mijn lul zo hard in haar kont dat ik zeker wist dat mijn sperma uit haar mond zou komen als ik klaar kwam. Haar trui zat nu boven haar tieten en haar harde tepels kraste op de houten top van de tafel. Ik ben niet zeker hoeveel keer ze kwam, maar uiteindelijk stortte ze op de tafel, en het interesseerde haar niks wie of wat haar kon zien ze lag alleen maar te genieten.

Ik trok mijn harde lid uit haar achterdeur, trok haar broek op en met mijn pik nog steeds uit mijn broek gingen we de caravan binnen.

Eenmaal binnen, trokken we allebei onze kleren uit. Ze pakte een washandje, en knielde neer om mijn pik te wassen. Zodra ze mijn pik had schoon gemaakt begon ze weer te pijpen en ik was klaar voor meer.

We liepen de caravan door en ik duwde haar op de grond, haar rug tegen de bank, en ik hield haar hoofd schuin. Ik ging met mijn rug naar haar toestaan en bukte voorover ze wist dat ze een traktatie kreeg. Ik hurkte en ging op haar gezicht zitten en meteen schoot haar tong uit haar mond en likte mijn anus. Haar tong duwde ze langzaam in mijn aars, recht de opening in zo rimde ze mijn gevoelige poep gaatje.

In de korte tijd dat we samen waren geweest, had Marina geleerd om anale liefde te geven of te ontvangen. Ze had nooit gedacht dat ze aan anale sex zou doen in welke vorm dan ook, en nu was ze de ultieme anale slet.

Uiteindelijk tilde ik me van haar af en boog me voorover om haar te kussen zeker wel vijftien minuten. Onze handen bleven op onderzoek uit gaan, ik vingerde haar kut en kneep in haar kleine tieten. Haar hand streelde mijn kloppende lul en ballen en we bleven spuug uitwisselen.

Uiteindelijk besloten we om op de bank verder te gaan. Ik legde haar op haar rug en knielde tussen haar dijen. Ik trok haar lippen uit elkaar en ging op zoek naar haar clit. Met mijn natte tong likte ik haar glanzende roze spleet en likte haar op en neer.

Ik likte aan haar lekkere geile spleetje en er kwam vanzelf glijmiddel. ik likte haar hard en zacht, haar kut droop van het sap, langs haar dijen en in haar kont. Terwijl ik zoog en likte, ging ik met een eerste vinger en vervolgens een tweede vinger in haar kut. Ik streelde haar g-spot en betastte hem langzaam en liet mijn tong en lippen erover heen glijden.

Haar gekreun werd luider en luider. Ze kwam een keer klaar, daarna meer, een keer, twee keer, drie keer. Ze begon te schreeuwen, STOP!! . Ze was er dichtbij om te spuiten en ze was bang dat ze zou pissen. Ik vervolgde mijn mondelinge aanval, probeerde om haar te laten spuiten. Ze smeekte me om te stoppen en ik droop af, wetende dat we in ieder geval dichterbij waren dan ooit te voren en mijn tijd wel zou komen.

Terwijl ze begon te ontspannen, trok ik haar naar mij toe, haar benen omhoog en ik pakte het glijmiddel. Ik wreef op en neer en stopte een klodder in haar kont. Mijn pik gericht op haar strakke warme aars en we staarden in elkaars ogen. Ik neukte haar langzaam, diep en ik trok aan haar harde tepels. De blik in haar ogen was alles waard. Marina was in haar glorie en ik was de ontvanger van deze prachtige ziel. Toen we neukte, mompelde ze de woorden ik hou van je, waarop ik antwoordde van het zelfde schatje.

Marina kwam nog twee keer klaar met mij in haar kont, ik wreef over haar clit, en uiteindelijk trok ik terug en pakte haar schouders. Ik pakte mijn pik en trok haar hoofd naar voren en stopte mijn pik in haar mond, ik hield haar hoofd achterover en trok aan mijn lul totdat ik mijn hete zaad in haar keel schoot, het liep uit haar mond zodat mijn sperma op haar prachtige tieten viel. Marina glimlachte, en met behulp van haar vingers schepte ze elke druppel sperma op en likte het op.

We stortte op het bed, en kusten elkaar alsof er geen morgen is.

Ik vroeg haar om ons beiden te wassen, omdat we wisten dat morgenochtend een hele nieuwe ronde van spelletjes zou komen. We vielen in elkaars armen, glimlachend en tevreden.


Net69

Share Button
0
fabjunkie

De schrijver

Admin en geile verhaaltjes verteller. Graag zie ik u geile sexverhalen tegemoet als u een verhaal wilt insturen, kijk dan boven aan de site daar kunt u uw verhaal verzenden.